Tenstaan vihittiin miljoona kruunua maksanut betoniseinä uusruotsalaisille sotkettavaksi

12

graffitivägg.jpg

Tensta-Spånga kaupunginosa päätti sijoittaa tulevaisuuteen. Perjantaina vihittiin Tenstassa uusruotsalaisille nuorukaisille erityinen grafiittiseinä. Päätöksen tekivät aiemmin punavihreä koalitio Sosiaalidemokraatit, Vasemmisto ja Miljööpuolue.

Hintaa 20 metriä pitkälle betoniseinälle tuli kokonaista 1 miljoona kruunua, josta urakoitsijan osuus oli 400 00 kruunua. Seinä vihittiin perjantaina Miljööpuolueen Sus Anderssonin toimesta, joka sai myös tehdä ensi-ilta-tagin.

– Seinä antaa ihmisille, joilla on mahdollisesti vaikeuksia ilmaista itseään suullisesti, mahdollisuuden ilmaista itseään toisin keinoin. Toivottavasti tästä tulee superkiva kohtaamispaikka niin nuorille kuin vanhoille.

Tällaisen seinän voisi tietenkin kiertää ympäri Tenstaa?

12 thoughts on “Tenstaan vihittiin miljoona kruunua maksanut betoniseinä uusruotsalaisille sotkettavaksi

 1. Miten betoniseinään saa upotettua tuollaiset summat?

  Tuollaisen piskuinen seinä on jo toki moneen kertaan sprayattu täyteen. Edelliset taideteokset on siis ylimaalattu. Ehkäpä tämä on parasta vittuilua ’taiteilijoille’. Saa nähdä koska ’taiteilijat’ itse huomaavat tämän ja osoittavat asian vuoksi mieltään (tavoilla, jotka vain he itse taitavat)?

 2. Nämäkin rahat olisi voitu käyttää juuri niiden huono-osaisten hyväksi joita asuntojonokin syrjii edistäessään tötterötukkien invaasiota.

 3. Sydänsairaat lapset kuolevat hoitojonoissa kun hallitus satsaa tötteröiden ympäristövahingolliseen ajanvietteeseen sanoo:

  Mihin ne 1.000.000kr miinus 40.000kr sitten menivät? Palkkioiksi tötterö-töhertäjille?

 4. Todellakin tuollaiset aidat voisivat kiertää kaikkia näitä tällaisia lähiöitä ja piikkilangalla vahvistettuna.

 5. Ihmetyttää tällaiset hankkeet, rahat olisi voinut sijoittaa vanhuksille ja köyhille!!!

 6. Onko Ruåtsissa köyhiä? No ei ole kaikesta päättäen.. Vain rikkaita ja vielä rikkaampia , .

 7. Trumpin kannattaa markkinoida muuri meksikon rajalle keharien taideseinänä johon voimavarat voivat toteuttaa taiteellisia näkemyksiään.Media kääntää Suomessakin kelkkansa suuntaa 100% hänen suhteensa noin nanosekunnissa.

 8. Härrekuut, ilmaisevatko ruotsalaiset rivien välistä että uusruotsalaiset ovat apinoita?

 9. Hmm. Taitaa olla niin, että kunta on tehnyt diilin rakennuttajan kanssa, että he maksaa 60% viuluista. Tällöin rakennuttajan kannattaa laskuttaa niin paljon ylihintaa kuin vain ilkeää.

  Tällainen diili oli esim. silloin, kun Katainen tilasi Pekka Himaselta täysin turhanpäiväisen tulevaisuusselvityksen.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.