Helsingborgilainen poliisi kertoo lehdessä kuinka häntä itkettää kun uhkaillaan

0

231a7843-7936-4e49-b0a7-a87bfc1bad94

Muuan helsingborgilainen poliisi Åsa Wulff kirjoittaa Helsingborg Dagbladetissa tunteentäyteisen lukijakirjeen, jossa hän kertoo kuinka itkee usein partiovuoron jälkeen. Saatu vihapalaute itkettää Wulffia.

– Monet kohdistavat poliisivihaansa ja yksi juuri minuun. Hän kertoo, kuinka aikoo tappaa minut. Hän on tunnettu kriminaali. He tulevat tappamaan minut ja perheeni. Lapseni. Hän siristelee silmiään uhkaavasti ja lupaa kerta toisensa jälkeen, että tulee tappamaan perheen. Usko vaan minua, hän sanoo, Åsa Wulff kirjoittaa.

Wulff kertoo, että hän on palannut juuri äitiysvapaalta työhön ja tunteet ovat sen verran pinnassa, että hän ei ehkä voi vielä käsitellä tuollaisia tappouhkauksia, sillä ne menevät suoraan syvälle sydämeen.

– Istun nyt täällä yössä yksin ja mietin, onko minusta poliisiksi. Tai onko tämä sen arvoista, että perhettäni ja lapsiani uhkaillaan.

Åsa Wulffilla kuten monella muullakin poliisilla on suojatut henkilötiedot.

Poliisia kohtaan tapahtuneet erilaiset iskut ovat viimeisten viikkojen aikana puhuttaneet Ruotsia. Reilu viikko sitten räjäytettiin Helsingborgin poliisiaseman aula. Tästä aiheutui, että helsingborgilaiset poliisit pelkäävät. Monet katsovat tarkasti autojensa alle ennen kuin lähtevät liikkeelle. He pelkäävät autopommeja. Monet seuraavat auton peileistä perässä tulevia autoja seuraako joku heitä.

Västeråsissa ammuttiin automaattiaseella, luultavasti rynnäkkökivääri AK47:lla poliisimiehen perheen talon läpi. Lippaallinen luoteja osui talon julkisivuun ja osa meni talon läpi naapuriin asti. Nyt myös poliisien naapurit pelkäävät. On selvää, että perhe ei uskalla asua enää talossa. Kuten jokainen västeråsilainen poliisi miettii nyt mitä seuraavaksi.

Växjössä räjäytettiin poliisiaseman etuovi muutama päivä sitten. Växjö ei ole edes iso kylä, 65 000 asukasta. Nyt Växjön poliisit pelkäävät kuollakseen milloin auto räjähtää ajossa tai oven eteen laitettu pommi sattuu sen verran suureksi, että se vie pään.

Jne.

Ehkäpä poliisin suurin ongelma on juuri se, että se tuo lehtien palstoilla esille näitä itkunsekaisia ahdistustunteitaan, koska pelkää työssään. Ei poliisin pidä osoittaa pelkoa julkisesti ja kertoilla kuinka itkettää. Poliisin pitää olla kova ja antaa uusruotsalaiselle pamppua pienestäkin epäsuhtaisesta sanasta ja pitää mitään sanomatta putkassa niin kauan kuin laki sallii.

Mutta nyt kun jokainen media on kertonut kuinka poliisia itkettää kun pelottaa, niin kaikki uusruotsalaiset nauravat ja ei ihme, että arvostus tippuu.

29 thoughts on “Helsingborgilainen poliisi kertoo lehdessä kuinka häntä itkettää kun uhkaillaan

 1. Tasan totista, pelottavaa tulkintaa asiasta. Ruotsin tekstitv:stä tänä aamuna pystyi lukemaan myös miksi täällä ammuskellaan jatkuvasti: syynä runsas aseiden tarjonta ja nuoret miehet jotka ovat herkkänahkaisia (”lättkränkta”). Tämä nuorten miesten herkkänahkaisuus on aiheuttanut tänä vuonna poliisin omien tilastojen mukaan 31 surmanlaukausta ja yli 200 muuta ampumisvälikohtausta.
  Jäi vain kertomatta mistä kulttuuriperinteestä tämä herkkänahkaisuus ja helposti närkästyminen nyt yks’kaks ovat ruotsalaisperinnettä tulleet rikastuttamaan..
  Nuo lukemat ovat jo nyt kaikkien aikojen uusi Ruotsin ennätys – eläköön monikulttuuri!

  1. Onkohan ruotsalaisissa sellaista vaihdetta, että kun lopulta hermo pettää, niin joka helvetin läpsyttelijä lähtee vai menevätkö he itkua vääntäen hautaan asti?

   1. Molempia löytyy, kuten aina kaikista kansoista. On pelkkä ajan kusymys koska uusi Lasermannen tai Peter Mangs saa tarpeekseen ja alkaa präiskiä.

    1. Sitä räiskittävää riittääkin sitten useamman miljoonan edestä.

     Ei taida yksi mies jaksaa.

 2. Haluamatta ollenkaan väheksyä Ruotsin poliisin vaikeita työ-oloja(Itseäni ei kiinnostaisi olla poliisina Ruotsissa), niin kertomalla viholliselle olevansa peloissaan poliisi tekee käsittämättömän virheen. Eihän talvisodassakaan Suomen sotilaat menneet kertomaan viholliselle pelkäävänsä. Ruotsin poliisi menetti juuri merkittävän määrän omstamaansa pelotearvoa, joka lisää iskuja poliisia kohtaan tulevaisuudessa.

  1. Tämä uutinen osoittaa ainoastaan sen, ettei naisista ole poliisiksi. Naisena en voi käsittää sitä, että naiset väen väkisin änkeävät miesten töihin.

   1. En minäkään käsitä, en naisena enkä Homo sapiensina enkä veronmaksajana.

    ”Istun nyt täällä yössä yksin ja mietin, onko minusta poliisiksi.”

    Åsa, ei susta ole. Keittiössä on liian kuuma sulle.
    Noinko susta ois edes kauhan varteen sinne hellan ääreen.
    Olet turha painolasti kaikille ja vielä menit lisääntymäänkin. Kenen luvalla?
    Mutta sehän nyt todistaa, että kai sä jotain jossakin ”huoneessa” osaat…

   2. On aivan järjetöntä että naisia päästetään poliiseiksi.. se tosin kuuluu tähän kulttuurimarxistiseen sotaan kansojamme vastaan.

    Kun naisia näkyy valta-asemassa, se on äärimmäinen merkki kansan tilanteen heikkoudesta.
    Naisten luontaisiin piirteisiin ei kuulu taistelijan ominaisuudet.

 3. ”Ei saa antaa pelolle valtaa”. Vai miten se nyt meni. No, joka tapauksessa tämä oli vain” yksittäistapaus” ja että ”monikulttuurisuus on rikkautta” ja kaiken lisäksi” me tienataan tällä”. Ja hei siellä kotona , muistakaa että ”pakolaisten motiivien epäily on rasismia”.

 4. Niin, sama ihmetyksentäyteisyys kuin”Puosuvaarilla”. Kuinka kauan julkea valhe saa tuhota koko Eurooppaa. Yksi ongelmista on kaikkialla toimiva tapahtumien salaus päämedioissa. Vain ne tapaukset,jotka eivät voi pysyä piilossa tulee yleiseen tietoisuuteen. On päivänselvää olettaa pinnanalla tapahtuvan paljon sellaista,joka kuuluisi julkisuuteen, demokraattisten arvojen mukaisesti, mutta ”poliittisen korrektiuden” nimissä vaiennetaan. Näinhän Neovostoliitossa aikanaan elettiin. Ja valheeseen sitten kaatui koko komeus.

 5. Poliisi on kyllä valmis antamaan pamppua kantaväestölle ja niille jotka kritisoivat nykyistä tilannetta. Mutta sitten kun kultamunat uhkailevat niin sitten anellaan armoa julkisesti. Ja koitetaan päästä sairaseläkkeelle ettei matujen tapaan tarvisi enää ikinä tehdä töitä.

  Poliisit ovat itse syypäitä nykyiseen tilanteeseensa. Itseään saa syyttää. Hyvä esimerkki oli Göteborgin marssi reilu kuukausi sitten. Poliisi käytti mielivaltaa kantaväestöä kohtaan eikä antanut heille mahdollisuutta edes aloittaa mielenosoitusta, joka oli lainmukainen. Ja ihan ilman syytä, poliisi jopa hyökkäsi mielenosoittajien kimppuun kyynelkaasuin ja pampuin.

  Niin että turha on haukkua ihmisiä rasisteiksi. Poliisit ovat itse syyllisiä vuosia ekstäneeseen rasismiin valkoista kansanosaa kohtaan. Ja nyt se on loppu. Valkoiset muuttavat pois maasta ja poliisi jää yksin sen kansanosan kanssa jota se niin rakastaa.

  1. Ja äärioikeistolaisuus nousee Euroopassa. Tulevaisuudessa äärioikeiston kannatus voi jopa kiihtyä. Kaikki eivät suvaitse, eikä todella tarvitsekaan.

   Mutta äärioikeiston noususta voidaan kiittää typerää turvapaikkapolitiikkaa ja liberaalia tasa-arvo hullutusta. Tasa-arvo on toki hyvä asia, mutta jos siinä ylitetään kaikki kohtuus ja tasa-arvoistetaan oman maan sosiaalietuuksien piiriin puoli maapalloa, niin monet eivät sellaista paskaa jää toimettomana katselemaan.

 6. Nyyhnyyh.Voi kyynel kun niin liikuttaa kansan vihollisen ulina.Ruotsin polpolle pikku vihjeenä että kohta on vielä mukavampaa kun ne sortamanne kantiksetkin alkavat toimimaan teitä kohtaan samalla tavoin kuin paapomanne paskasakki.Saattaa nimittäin olla että esim. pikku väijytykset onnistuvat muiltakin kuin sukurutsaisilta kamelinraiskaajilta.

 7. Vai puhuttaa Ruotsia poliisin turvallisuus..? Njaah, onkohan siellä naapurimaamme Suuresti Arvostamassani valtamediassa edes hiukan, ihan pikkuriikkisen vihjattu mistä kiikastaa? Kuulemma Lööperin hallitus budjetoi lisää massia uusien poliisien palkkaamiseen. Oliks se nyt tuhat uutta jetsonia…sitä ei kait vielä tiedä kukaan mistä saadaan ne halukkaat tuohon hommaan.

  Alkaa Ruotsi komeilemaan kärjessä aika monissa ikävissä tilastoissa, ihan maailman mittakaavassa, raiskausten supervalta, ampuma-aserikoksia ylivoimaisesti eniten Pohj,maissa ja sitten nämä autogrillit. Onkohan missään tolkun maassa samanlaista autojen käryttelyä ympäri vuoden? Ei mun tietääkseni…no, eihän Ruotsi olekaan tolkun maa, vaan voidaan puhua jonkinlaisesta sairaudesta, huonompi juttu vaan että potilas on täysin sairaudentunnoton ja kiistää kategorisesti kaikki ”pienet” oireetkin.

  Itse olen ollut pitkään sitä mieltä, että Ruotsi, siis ts. sen valtionjohto, poliitikot, korkeimmat virkamiehet jne pitäisi julistaa holhouksen alaiseksi. Ne kun alkaa olla jo naapureillekin melkoinen riski, suorastaan vaarallinen maa.

 8. Mulla on ehdotus: Polliisit menevät lakkoon, eli eivät enää toimi hallitusmul eiku herrojen henkivartijoina, kun se on niin vaarallista, että pelottaa. Pärjätköön pääknisteri ja muut omillaan, niinhän he joutuu ne medelsvessonitkin pärjäämään.

 9. Aikki, jos naiset kelpaa Israelissa armeijaan (ja ne on kovia likkoja ne). niin kyllä nyt jossain nynny-Ruotsissakin nainen pärjää. Kysehän on siitä että poliisien kädet ovat sidotut ylemmältä taholta. Kemuille olisi kauan sitten pitänyt näyttää kuka käskee tässä maassa. Usassa joka ainoa konna pelkää poliisia riippumatta onko se nainen vai mies. Molempien ampuma kuti tappaa,

 10. Nyt on aika lopettaa pillitys ja pistää vihaksi. Lässytystekniikkaa ja dialoogia on jo testattu liian kauan, tuloksetta. Turha enää jatkaa sitä; kokeillaan kovat piippuun seuraava vuosi ja katsotaan mitä tapahtuu.

 11. Onko siitä Gällivaaran lentokonesabotaasista tullut uutta tietoa? Mulla ois loppuviikosta lento sen yhtiön koneella, mutta ajattelin jos ajaisin autolla.

 12. Ruotsin poliisen kenttävarustukseen voisi lisät itkunessuja paketin ja halinallen autoon jota voi halata kun on oikein paha paikka ja maailma runnoo pahakieleisten muslimien muodossa.

 13. Nyt ruotsalaiset poliisit kaipaisisivat kansalaisilta rakkauspommitusta koteihinsa. Toisaalta he saattavat nykyisellään pelästyä jo sitäkin.

 14. Te halusitte monikulttuuria -te saitte monikulttuuria. Itku ei nyt auta, paras opetella elämään helvetissä.

 15. Hahah..pilkkaatte ruotsalaisia ettekä ole huomaavinanne miten Hölmölässä tilanne pahenee päivä päivältä. Teille on luvassa aivan sama kohtalo. Politiikassa mikään ei ole mikään sattumaa. Soinin kuviot oli edeltä suunniteltu, saatiin lampaat karsinaan ja rekisteröityä ja nyt sionisti Halla-ahon vuoro jatkaa samaa sovittua kuviota. Lisäksi laitettiin presidenttiehdokas sionisti Huhtasaari hämmentämään pakkaa. Muurari Niinistö tietysti korjaa potin koska Ah, saa niin suloisen vauvan kummityttönsä kanssa, eikä kukaan enää hölmölän tyyliin muista mitä rotta teki pankkikriisin ja EUn liittymisen aikana.

  Nyt tukitaan turvat ”vihapuhe-poliisien” ja ryssävihan varjolla. Vihreät, demarit ja koko hallitus val(r)mistelee,että suut on supussa kun ”Iso joukko” saapuu teitä rikastuttamaan. 2015 saapuneet olivat vaan testi, jotta saadaan selville miten kansa suhtautuu. Hyvinhän se meni. Muutama kalja-ukko saatiin kaduille pitämään leiriä. Samalla siellä perustetaan kaikennäköisiä uusia kansallismielisiä ”puolueita” jotka kiistelevät keskenään. Hölmölässä ei tule tule syntymään ikinä mitään varteenotettavaa vastarintaa koska sieltä ei tule löytymään ketään SUOMALAISTA johtajaa. Ei ole ikinä löytynyt.

  Anyways, seuratkaa ahkerasti jääkiekkoa, katsokaa tv-sarjoja ja mikä tärkeintä ostakaa, OSTAKAA tarpeetonta paskaa. Siitä tulee hyvä ja turvallinen olo.

  1. Huonolta tosiaan näyttää, mutta Paavo Väyrysellä saattaa vielä olla sanansa sanottavana.

  2. Halla-aho on Suomen toivo. Jos olisit tutustunut hänen historiaansa ja blogituotantoonsa, tietäisit ettei hän ole ryhtynyt politiikkaan hillotolppien vaan Suomen pelastamisen vuoksi. Ikävä kyllä pelkällä maahanmuuttoagendalla ei tässä seniilien täyttämässä maassa saada jättijytkyä vaan pitää tehdä uskottava toimenpideohjelma kaikilla politiikan sektoreilla ja korjattavaa riittää. Jussin on nyt näytettävä kyntensä kun vetäytyi presidenttikisasta. Toivon Pauli Vahteran vastaavan talouspoliittisesta ohjelmasta.

 16. Frank kirjoitti aivan asiaa, ei suomessa tajuta, että sama kohtalo on ihan pienen hetken päässä. Naispoliisien kannattaa alkaa mätkimään kanta-asukkaita, varsinkin vanhuksia, niin ei pelota niin paljon.
  Heti kun joku etnisempi alkaa aukomaan päätään, pamppu esiin, ja ohikulkevat kantikset silmätikuiksi.
  Helpottaa kummasti kun saa mummot ja papat ketoon, niinhän se helpotti espanjassakin.

 17. Ei tätä ongelmaa poliisi kykene korjaamaan jos rajojen yli hyppää kaikenlaista etnojengiä ja maa täyttyy kehareista. Ainoastaan poliittisilla päätöksillä on merkitystä. Nythän länsi-eurooppa on tilanteessa josta voi seurata vain kaksi vaihtoehtoa: joko se hukassa ollut kansallismielisyys löytyy ja järjestys palautetaan, tai musulmaanit / muut läpsyttelijät hivuttautuvat pikkuhiljaa mukaan politiikkaan ja kaappaavat vallan. Do or die.

 18. Tuskin ruotsissa on mikään muuttunut…. Poliiseiden ilmoituskynnys on varmasti vain madaltunut.. Eiköhän YLE, HS ja Aamulehti tästä tämän kaltaisen tutkimuksen vielä tee.

 19. Meillä on vielä poliiseissa selkärankaa ja ryhtiä. Hokkasestakin vielä leivotaan vuoden poliisi. Kriminaaleja tietysti valinta vituttaa, jos vihapuheen ja väärinajattelun ennaltaehkäisystä palkitaan.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.