Poliisi ampui miehen Tallinnan keskustassa

13
7267791t1h8807
Kuva: Liis Treimann

Poliisi ampui aamupäivällä Tallinnassa 1984 syntyneen virolaisen miehen kuoliaaksi, koska tämä ei suostunut antautumaan kolmesta varoituslaukauksesta huolimatta.

Virolaisen Postimees-lehden mukaan ihmiset alkoivat soittelemaan hälytyskeskukseen, että Vanhassa Kaupungissa kävelee mies avojaloin puukko kädessä. Poliisi lähti paikalle ja kehoitti huudoin useaan otteeseen miestä laskemaan veitsen maahan. Mies ei totellut vaan lopulta lähti tulemaan poliisia kohti. Tällöin yksi poliiseista ampui useita kertoja ilmaan varoituslaukauksia ja lopulta ampui miestä rintaan. Mies kuoli tunnin päästä sairaalassa.

Postimeehen mukaan mies oli tapellut hetkeä aiemmin toisen miehen kanssa läheisellä huoltoaasemalla.

Advertisements

3 thoughts on “Poliisi ampui miehen Tallinnan keskustassa

  1. Hyvä on kaikkien höyrypäitten tietää, että poliisi ei laske leikkiä, vaan tarvittaessa ampuu kohti. Jalkaan ampuminen olisi tietysti ystävällisintä, mutta maalialue on silloin kuitenkin pieni ja todennäköisesti liikkuu koko ajan.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.