Uusi valemediapoliisi Hokkanen on umpimielinen vihervasemmistolainen

13

Kuvassa on Helsingin poliisissa työskentelevä ylikomisario Teemu Hokkanen. Hokkanen on Vihreiden politiikko. Näin ollen Hokkasen uusi toimi vihamediapoliisina joutuu todella outoon valoon.

22894106_1968396913416653_4870678055713689660_n

Pienen netin selaamisen jälkeen huomaa nopeasti, että Teemu Hokkanen ei ole mitenkään neutraali poliisi vaan hän ”hän ottaa kantaa” vähän siellä sun täällä. Koska Hokkanen on vihervasemmistolainen ja aatemaailma myös sen mukainen, miten hän siis voi toimia jonakin valemediapoliisina? Vihervasemmistolaiset ovat olleet juuri niitä, jotka ovat osoitellee mm. Pt-mediaa valemediaksi sen vuoksi, että olemme joissakin asioissa eri mieltä kuin vihervasemmistolaiset.

Kun nyt siis jatkossa kirjoitamme niistä sotapakolaisten tuomista epämukavista ilmiöistä, miten voimme olla varmoja, että vihamediapoliisi ei puutu asioihin vain sen takia, että hän itse on eri mieltä.

 

Pieni toivomus olisi, että poliisi ottaisi työhön täyspäisiä ihmisiä eikä avoimen vihervasemmistolaisia politiikkoja. Kun poliisi on politiikko ja vihreä, ei hän voi myöskään olla puolueeton ja neutraali, joka on näihin päiviin asti ollut suomalaisen poliisin vahvuus.

Advertisements

19 thoughts on “Uusi valemediapoliisi Hokkanen on umpimielinen vihervasemmistolainen

 1. Kyllähän tämä tyyppi vaikutti aamutv:ssä, sanoisinko ei penaalin terävin kynä. Läpi paistoi vasemmistokommunisti vihreyden aate. Mutta on varmaan se paras valinta kun ei tuommoisia voi kentällekkään laittaa, koska partiokaveri olisi todelisessa hengenvaarassa kun humaanius puuska iskisi jotain vaarallista etnistä rikollista pidättäessä. On edes jotain tekemistä palkkansa eteen.

 2. Poliisin tulee nimenomaan olla puolueeton, neutraali virkamies eikä oman poliittisen ideologiansa mukaan toimiva yksisilmäinen kyttä. Mitä siitä tulisi jos jokainen poliisi työssään toteuttaisi omia mieltymyksiään? Siinä on yhteiskunnan demokratia vaarassa.

 3. Juuri näin – vallan kolmijaon peruspilarit sortuvat tällaisella poliisi”työllä”.

 4. Toistettakoon twiittinsä, jossa sanoi toimintansa pääpainon olevan enemmistön vähemmistöön kohdistuvassa vihapuheessa. Arabian- ja somalinkielinen nettikirjoittelu ei ole niin nökö nuukaa.

  1. Niin. Enemmistö on se ongelma. Ei niin haittaa, vaikka tietty vähemmistö posauttelee pommeja ja ajelee rekkoja. Toki heidän pitää saada juonia suunnitelmiaan kaikessa rauhassa ja värvätä uutta porukkaa, jotta rikastumisesta tulee täydellistä.

  2. Ai oli tämä sama ”lelupoliisi”. Ei näillä sanoin, mutta hyvin suoraan ilmoitti, ettei muslimien vihapuheeseen aio puuttua missään olosuhteissa, vaan nimenomaan kantaväestön todenpuhumiseen.

   Uutta terrori-iskua siis pukkaa, mutta eipä tuolla väliä, kun ”poliisilla” on jo arvot kohillaan. Kansan arvot sorvataan sitten väkipakolla…

 5. Hienoa että viherpunasuvakkiglobalistimarxsisti polpolla on omaa jälkikasvua. Peräti kaksi tytärtä. Mikäli monikulttuurinen ja väkivaltainen puskaraiskaus osuu omalle jälkikasvulle, pitää muistaa ,että se on vain ”yksittäistapaus” , ja että ”pakolaisten motiivien epäily on rasismia.hahhahhaa

 6. Poliisi on jokaisen kansallismielisen vihollinen. Tilanne ei ole korjattavissa ilman mittavia henkilövaihdoksia -mädätys on edennyt todella laajalle alueelle.

 7. Valtion tukemaa punaviherterroria.Kyllä siihen lääkkeet on eivätkä ne sisällä enää sitten puhetta.

  1. En usko.
   Poliisin virassa joutuu näkemään koko surkeuden ja todennäköisesti useimpien johtopäätökset ovat oikeat.
   Netistä vihapuheita etsivä viherrys ei tiedä kenttähommista mitään.

   1. Nii-in? Eikös Nimetön just sanonut niin?
    Että toivo on siellä kenttäkytissä. Olkoon heikkokin, mutta toivo silti.

    On se jumalauta suurin virhe koskaan Länneltä ollut opettaa työläisten ja neekereitten lapsille lukua, kirjoitusta ja vähä matikkaa. Sitten ne alkoi ”ajattelemaan”.
    Niin teki tossukat intokiinalaisetkin, että hitsinvitsi, ruudilla on muutakin käyttistä kuin paukutella kivoja värisateita taivahalle. Itte eivät keksineet, mikä minua jaksaa ihmetyttää enempi kuin uusi, tuntematon mikroaaltouuni. Ja se on paljon vaadittu, se ihmetys.
    Tämä näin yleisenä huomiona, jota kukaan ei voi rehellisyyden nimissä kiistää.

    Hokkanen ja Aalto – siinäpä juuri sopiva pari mutteria vääntämään tehtaan samalle työpisteelle. Toinen yltää ylemmäks, toinen alemmaks.
    Keski-ÄO neljän kengän numeroista, niin ei tuu paha mieli.
    Nippanappa riittää siihen, että kaksistaan sallitaan muttereita vääntää ilman valvontaa.

 8. Oulussa oli ennen sanonta: Tungosta ku Tuiran asemalla, tonkka ja poliisi. Jokainen saa tykönään päätellä kuvasta kumpi on se tonkka ja kumpi polliisi.

  1. Minusta tuossa kuvassa on kaksi tonkkaa ,eikä yhtään oikeaa poliisia ja tämä on aitoa vihapuhetta.
   Kommunistit ei saaneet Suomea omissa nimissä polvilleen,niin nyt kokeillaan toista kautta koukaten pitäen vihreyttä vipuvartena.Vihreisiin mm stalinisti Satu Hassi hivuttautui kun huomasi, että ei riitä kommunisteillä kannatusta maan sekaeortoon saamiseksi.

 9. Odotan sitä päivää, kuin kuuta nousevaa, kun kansallismieliset ottavat vallan Euroopasta, kuten aikoinaan Ranskassa.

   1. Nimimerkki Leso Minulla tuo 67 ½ vuoden Ikä on este ja liikuntakyvyttömyys. Jos olisinkin nuoruuteni kunnossa ja mies, niin asia voisi olla toisin.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.