Kööpenhaminassa uustanskalaisilla gangstoilla sotatoimi eilen illalla

12

IFn1jxkW1SFRLoctMnIQ2-Vn8pQ

Tiistai-iltana käytiin Kööpenhaminan ongelmalähiössä Nørrebrossa sotatoimi lähi-itämaiseen tyyliin. Liikkuvasta autosta ammuttiin automaattiaseella. Lippaallisen jälkeen yksi makasi kuolleena ja kaksi haavoittuneena.

Kuvakaappaus 2017-11-01 14-18-45

 

Kaikkien kolmen tiedetään kuuluvan uustanskalaiseen rikollisjengiin. Ampuminen tapahtui klo 19.30 aikaan ja heti tiedon saatuaan poliisi eristi koko Mjølnerparkenin alueen Nørrebron ruskeassa ytimessä. Ampujat kaasuttivat paikalta hopeanharmaalla VW Touranilla, joka löydettiin kohtapuoliin palavana jonkun matkan päästä.

Video autopalosta:

 

Kööpenhaminan poliisista tutkija Torben Svarre kertoi tiedotustilaisuudessa, että paikalla ammuttiin suuri määrä laukauksia. Lisäksi kaikki uhrit ovat poliisin hyvin tuntemia gangstereita, mutta sitä ei paljastettu mikä asema heillä on gangstaportaassa.

Heti ampumisen jälkeen poliisi laittoi pystyyn useita pysäytyspaikkoja, joissa ihmisiä ja autoja tutkittiin. Kukaan ei päässyt alueelta ulos ratsaamatta. Tekijöitä ei oltu saatu kiinni ainakaan aamuun mennessä.

Ammutut kuuluvat Brothas-nimiseen gangsterijärjestöön, joka on ollut Nørrebron kingi, mutta keväästä alkaen Loyal to the Familia-niminen gangstakerho on vallannut alaa. Nämä kaksi jengiä ovat siis sotajalalla. Ampuminen ei ole mikään yksittäistapaus. Hiljattain ammuttiin ainakin yksi 16-vuotias hengiltä. Ompelupiirin jäsenten ikä on siis laaja, alkaen pikkupojista sinne kolmenkympin nurkille.

6 thoughts on “Kööpenhaminassa uustanskalaisilla gangstoilla sotatoimi eilen illalla

 1. Niin – eikö ole helvetin hieno tuo mädättäjien ideologia.Poliisi pysäyttää ja tutkii KAIKKI sen sijaan että keskittyisi vain siihen paskasakkiin jonka tietää ammuskelun takana olevan ettei vain rasismi.Yllätysyllätys kun resurssit kohdennetaan sitten noin helvetin tehokkaasti ketään ei saada kiinni.

 2. Mukavaa, kun Pohjoismaissakin on omat Persestaniat, joita on syytä karttaa kuin ruttoa. Väärän metrolinjan valinta, ja asemalla voi joutua katsomaan vaikka millaisia sarjatuliaseita. Koskahan saadaan Suomeen kunnon jengisodat ja etnoghetot joihin ei ole kantiksilla mitään asiaa?

 3. Voihan se olla Tanskan poliisilla tarkotuski,että niin kauan kun toisiaan ammuskeleva ei haittaa.

  1. Samaa mieltä. Tai siis näin toivon.

   Mutta kyllä silti lähtisin edelleen siitä, että keskinäistä luonnonvalintaa on kaikin keinoin edistettävä, koska ei se tuommoinen joutavanpäiväinen puuhastelu kuulu meidän kulttuuriin.
   Annetaan niitten ensin putsata enimmät, sitten siivotaan me loput, ja vihoviimein täikammalla perataan ne, jotka tän sai aikaan ens’ tilassa.
   Toki koko prosessin voi suorittaa samanaikaisesti, ja samalla vois siivota koko isläämin huisvittuun, kun kerran asialle aletaan.

 4. Risikolle jakaen näitä kulttuuri tapahtumia.Ite oo bannis kuten ehkä satoja tuhansia mita Suomalaisia.Yle fasesivuilta bsnnataan pienimmästäki väärästä kommentista.Ite testasin 12 kpl liittymiä joita saa R kioskilta 5 lpl alennettuun hintaan 25e yhteensä.Olis hyvä kun joku testais ylen uuden some poliisin Sami Koiviston herkyyden panneihin,ihan lehti jutulla.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.