Monokulttuurin m-vapaa marraskuu alkaa livellä klo 19.00

13

monari

Vihaa tihkuvissa aiheissa viharikoksia ja niiden tilastoista, New Yorkin allahu akbar ja ainakin mainintaa kuinka Ruotsin poliisi pelkää viimeaikaisten iskujen jälkeen.

Lähetys alkaa klo 19.00 ja mukana nelikko normi. Eli kossu pakkaseen ja tunnelma vihamittarilla sinne kympin pintaan.

#torumme vihapuhetta

Advertisements

10 thoughts on “Monokulttuurin m-vapaa marraskuu alkaa livellä klo 19.00

 1. Junes, mun on nyt pakko sanoa tämä: Vittu että sä olet ollut tyhmä kun menit lupaamaan, ettet nosta Oulun valtuustosta niitä tiettyjä palkkioita! TYH-MÄ!

  Vastapuoli on rakentanut vuosisadan ajan rahastusautomaatteja itselleen: erilaisia lehtiä, urheilu- kulttuuri- ja muita yhdistyksiä ja muita rakenteita, joiden kautta keräävät jäseniensä ja veronmaksajien rahoja omaa aatettaan ja valheitaan levittääkseen.

  Jos tähän maahan aiotaan kehittää aidosti kansallismielistä liikettä, ei tälläsii händikäppejä pitäisi missään nimessä tehdä itselleen, vaan ottaa irti kaikki mahdolliset fyrkat mitä vaan on mahdollista saada asian edistämiseksi! Saatana!

   1. Komeat puitteet: 22 partalasta elää herroiksi 1479 neliön kartanossa sanoo:

    No onpa tietenkin ja sanotaanhan se jo mäklarin ilmoituksessakin. Googlettamalla löytyy lisää tekstiä ja kuvia mm partiksien veneretkistä, paikan nimi on Fagerdala vårdhem:

    http://www.hvbguiden.se/hvb-ovriga-hem-for-barn-och-unga-025-ar/stockholms-lan/139-56-varmdo/fagerdala-vardhem/6652

    Paikan johtajina on/oli kaksi matua, Jonatan ja Afrim, toinen hyvin ruskea ja toinen Lexbasessa jostakin rötöksestä. Föreståndareksi hankittiin paperille Maire (suomalainen?) jolla ei edes adekvaattia koulutusta. Paljonkohan pojat kerkesivät lypsämään rahaa ja mikä oli lopputulos? Miksi myynti? Missä matupomot ja partapojat ovat nyt?

  1. Partapojat voivat ajatella, että uusi omistaja antaa heidän jäädä kiinteistöön asumaan ja elättää heidät.

 2. Viis köyhistä ja syrjäytyneistä, mielummin satsaamme näihin sanoo:

  Jotkut ihmiset ovat valmiita laittamaan itsensä vaikka solmuun viihdyttääkseen mongooleja. Vanhat ruotsalaiset mummotkin opettelevat laulamaan daria ja pashtua yhdessä poikien kanssa ja kivaa on vaikkeivät kurkkuäänteet oikein sujukkaan.

  Katso video:

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.