Turvapaikkamaahanmuuton typerimmät perustelut: ”Toimin amerikkalaisten apurina”

13

060522_iraqRamadi_hmed_4p.grid-6x2

Yksi keino yrittää saada Euroopasta turvapaikkaa on kertoa toimineensa amerikkalaisten neuvonantajana, tulkkina, autonkuljettana yms. Turvapaikka perustellaan siis tällä.

Monet afgaanit ja irakilaiset kertovat toimineensa jenkkijoukkojen kanssa yhteistyössä ja kun tilanne oli ohi, alkoivat vainot. Mm. julkkis Nuor Dawood on kertonut, kuinka hänen naapurinsa tapettiin tämän toimittua yhteistyössä jenkkien kanssa.

Dawood on kertonut itsekin muutamaan otteeseen toimineensa ainakin jenkkien autonkuljettajana.

On ymmärrettävää, että tällaisessa tilanteessa saattaa alkaa vainoaminen. Henkilö on toiminut omaa maataan vastaan vieraan sotajoukon laskuun. Jos suomalainen olisi autellut veli-venäläistä sota-aikaan niin hänet olisi tuomittu maanpetoksesta.

On oletettavaa, että tällaisella henkilöllä on selvä pelko henkensä puolesta ja luultavasti siinä tilanteessa on mahdotonta asua kotiseuduillaan, jos on julkisesti tiedossa henkilön toimineen vieraan sotajoukon laskuun.

Mutta mitä tekemistä Suomella tai Ruotsilla on asian kanssa?

Tällainen henkilö saa turvapaikan tarpeen vaatiessa Yhdysvalloista tai siitä maasta, kenen laskuun on toiminut. Henkilö, joka tulee Irakista tai Afganista selittäen toimineensa jenkkien laskuun, pitää tietenkin antaa kielteinen päätös ja ohjata hakeutumaan edelleen Yhdysvaltoihin, jonka vastuulla henkilön turvallisuus on,

Advertisements

9 thoughts on “Turvapaikkamaahanmuuton typerimmät perustelut: ”Toimin amerikkalaisten apurina”

 1. Noista matujen väitteistä valtaosa on suoraan tuhannen ja yhden yön saduista malliin hiirien vetämät kurpitsavankkurit. Jenkit ei ensinnäkään käytä paikallisia tulkkeja vaan hilloo paikanpäälle omat tulkkinsa. Sama koskee myös kuskeja. Joissakin vähäpätöisissä huoltotöissä paikallisia voidaan käyttää mutta silloinkin ne kähtävät ovat jonkin alihankkijan ei armeijan palkkaamia.
  Sama perussääntö koskee kaikkia maita ja niiden joukkoja ulkomailla.
  Onhan se huomattu, että kyllä arabien suoltamaa paskapuhetta maailmaan mahtuu.

 2. Maanpetturit on täällä toisien maanpettureiden hyyssättävänä. -siinäkö syy miksi ovat niin hyvää pataa keskenään?

 3. Omaa maataan vastaan toimineet maanpetturit? Millä tavalla nämä ovat toimineet omaa maataan vieraajan hyökkääjän auttelijoina niinkuin venäläisiä auttelevat suomalaiset?

  Siis: USA:n johtama liittouma toimi Afganistanissa maan laillisen hallituksen liittolaisena terroristista Taleban-hallintoa vastaan. Nämä afgaanit olivat siis samassa asemassa, kuin mitä olisivat II mailmansodassa saksalaisten tulkkeina Lapissa toimineet suomalaiset. Maanpettureitako hekin olisivat olleet? Ja jos nämä afgaanit ovat omaa mataan vastaan toimineita pettureita, Taleban on siis Afganistanin oikea hallitus? Onko todella? Islamistiterroristitko oikea hallitus?

  Jotain tolkkua touhuun nyt! Tässä taas ammuttiin kiekko railakkasti omaan maaliin.

  1. Ei.Saksalaiset eivät olleet vääräuskoisia joiden tappaminen olisi ollut jokaisen iloisen,välittömän,mukavanoloisen,maltillisen,suvaitsevaisen ja hartaan Suomalaisen pyhä uskonnollinen velvollisuus.Saksalaisten Suomalaiset tulkitkaan siis eivät olleet takfir jotka olisi pitänyt tappaa.Toisin kuin ne jenkit satunnaisissa islamopaskastaneissa apureineen.

   1. Aha. Entäs sitten miksi saksalaisten valloittajien vaikkapa ranskalaisilta rakastajattarilta leikattiin hiukset sittemmin?

    ’Olen sekä Qrokuius Kadin puolella että vastaan.
    Olen sekä Nimettömän puolella että vastaan.

    Koska mulla on vittumainen tapa olla oikeassa, molemmat mainituista ovat väärässä.

    Ne ”tulkit” olivat puolensa valinneet.
    Se ei ole syy turvapaikkaan.
    Jonkin tai jonkun puolella oleminen ei ole peruste turvapaikkaan.

    Meillä ois vitusti pienempi ongelma käsissä, jos turvapaikan sais yleisesti oikeilla syillä.
    Nythän sille katalaanijohtajallekin on Belgia tarjonnut, oikein tarjonnut!, turvapaikkaa.
    Minkä vitun takia?

    Olisiko saksanhuorille pitänyt tarjota turvapaikkaa?
    Miksi?
    Siksikö, että vietti vei ja että luuli laskevansa kortit oikein?

    Ei jumalauta… joka maailman ihme tulkille turvapaikkaa… pätöille…
    Ei saatana teijän kanssa.

  2. Ilman Amerikkaa ei Afganistanissa olisi tätä hajoita ja hallitse doktriinin mukaista konfliktia.

   Kenen valitsema on tämä ”laillinen hallitus”? Kuka aloitti invaasion Afganistaniin wtc pretekstillä?

   Kyllä sinne mentiin pääasiassa unikon takia, öljy ja sotatoimet verhona. Kun Amerikka aloitti huumesodan Afganistanissa, unikon viljely 40-kertaistui. Taleban poltti aikanaan nämä pellot, mistä yli 90% maailman heroiinista tulee. Ihan kuin Vietnam aikoinaan, kun Kultainen kolmio oli voimissaan.

   Mistä luulet koko maailman morfiinin, oxyconttien ja muiden opioidien tulevan? Jep. Sieltä samalta pläntiltä missä taistellaan verisesti ”terrorismia” vastaan.

   Tässä on päällä niin monen vuoden paskapuheet roskamedian taholta, että en ihmettele miksi niin harva ymmärtää mitään koko tilanteesta.

   Katso kuvia Afganistanista 60-70 luvulta. Vertaa sitä tähän aikaan kun siellä istuu amerikkalaisten ja Israelin pupettihallinto, joka myy öljyt, litiumit, kullat ja unikot sopivaan hintaan.

 4. Viimeisessä kappaleessa jutun juju. Hoitakoot ne, jotka palveluja tarvitsivat. Ei tänne tarvi tulla hiihtämistä opettelemaan meidän suksilla.

  1. Kyllä, hoitakoot ne. = Itsestäänselvyys.
   Kukin, kaikin puolin ja yksittäinkin, on vastuussa tekemisistään.

   Mutta katsos kun hyvä Veli, sinä vaan toteat itsstäänselvyyden.
   Kysy itseltäsi, että ENTÄS SITTEN?

   Sinun toteamus ei millään lailla pysäytä islamisaatiota ja niggeröintiä.
   Ei edes seisauta.

   Sun vastaus on, eikä tähän tartte edes mielikuvitusta, että sanoim pahan jämerästi.
   Niinpä.
   ENTÄS SITTEN?

   Viimeisessä kappaleessa ei todellakaan ollut mitään ”jujua”.
   Siinä oli toteamuksena itsestäänselvyys.

 5. Vittuako täällä valittavat, menkää jenkkilään uikuttamaan. Pyytäkää busheja järkkämään turvapaikat, hehän nuo sodat aloittivatkin ja hajoittivat toimivat yhteiskuntajärjestelmät jossa terroristit pidettiin kurissa. Saddamin ja Gaddafin tappaminen oli ISO virhe, he pitivät nuo geelitukat kurissa ja nuhteessa ja opettivat tapoja jos meinasivat villiintyä.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.