Esittelyssä Fagerdalan sotalasten asumisyksikkö Tukholman saaristossa

13

Fagerdalan yksintulleiden sotalasten asumisyksikössä tarjotaan lapsille parasta. Lapset saavat asua ja viettää aikaa suuressa 1500 neliön rakennuksessa, jonka materiaaleissa ei ole säästelty.

Isossa rakennuksessa on useita makuuhuoneita, isoja yhteistiloja, suihkuja ja ainakin kuntosali. Täällä yksintulleet voivat tallustaa aidolla tammilattialla tai klinkkereillä. Isossa keittiössä yksintulleet voivat kokata herkkuja maailma eri kolkista.

Isossa puutarhassa lapsukaiset voivat pelata jalkapalloa ja näin unohtaa sodan kauheudet. Paikka sijaitsee idyllisellä paikalla Tukholman lähisaaristossa muutaman kymmenen kilometrin päässä cityn sumusta ja humusta.

 

 

 

Kuvakaappaus 2017-11-02 12-01-43

 

Advertisements

26 thoughts on “Esittelyssä Fagerdalan sotalasten asumisyksikkö Tukholman saaristossa

 1. Näyttää olevan puuta.Olis hyvä polttaa ennen kuin terroristit saapuu.

   1. Tuohan on hirveää raisismia! Raukat mamut on pantu erilleen kaikista sivistyksen airueista Tukkisaaren sitistä!

  1. On kyllä( kehitysmaalais uusruotsalaisille) mahtavat tilat.Kun ottaa huomioon näiden kehareiden entiset olisuhteet kotimaassaan.Jätkät tulevat tämmösiin oloihin jostaki vuohenpaimentamisesta
   saharasta,missä persekkin on hiekalla pyyhittävä koska vettä ei ole.
   Mutta ei niiden kauan tarvitse tuolla palloilla, niin valittamisen aiheita löytyy,hyvällehän tottuu äkkiä.

 2. Muotitermiä käyttäen, nyt mä oksennan. Oksettaa.

  Kyllä on oikeus mulla. Tommosesta loftista saisin kusta hunajaa ja hummustaa.
  Kyllä asettuu ihan eri neliöiksi omat 35 sis. parvekkeen ja vaatehuoneen, jonne mahtuu sisään piruettia pyörimään, jos pikkasen osais akrobatiaa ja laihtuis.
  Ja minä olin niin ällee näistä neliöistä, joita en edes omista.
  Paska riisinkeittäjäkin olen, kun ei ole aikaa eikä edes kiinnostusta hauduttaa jotain vitun pätö riisiä tuntikausia.

  Paljonko tuo maksaa? Joojoo, mä kaivan kuvetta taas, ettei geelipäälle tuu paha mieli.

  Toisaalta mä tykkään tästä geeliaivoinvaasiosta!
  Mikään, ei mikään, nosta enempi pätö pikkuakan itsetuntoa kuin se, että omilla pätö kodinhengetär- ja talonhuoltotaidoillani olen noin niinku skaalassa räjähtävästi ylärimoilla.
  Mulla on joku taju esimerkiksi sulakkeista ja vessanvetämisestä.
  Geelikikkelillä ei ole.
  allahi ei ole neuvonut.

  Mitä vittua me tehdään näillä täällä Pohjolassa? Vittuako ne tekee edes Euroopassa?

  Minä todellakin haluan tietää, että miten Euroopalle ja varsinkin minulle on mitä hyötyä riisiä hautovalle muniinpuhaltajalle.

  Mistä erotat sivistysvaltion ja paskastanian?
  Paskastanian lentokentän vessassa lappu: älä heitä mitään pönttöön.
  Sivistysvaltion lentokentän vessassa lappu: heitä paskapaperit pönttöön.

  1. Nyt kyl kiihotuin kerta kaikkiaan!

   Kiihoitan kaikkia yhtä kansanryhmää kohtaan, nimittäin naisia kohtaan! Ehdottomasti pitää kiihoittua näitä kansanryhmän ihmisiä kohtaan ja vasten seiniä ja porealtaita panna haisemaan oikein kiihoittuneina.

   Olenpa nyt tosi tuhma vihapuhuja, muttta tuo ympäristö todella inspiroi kiihoittumaan ja kiihoittamaan muitakin. Tästä ei voi edes mieltä enää pahoittaa!

 3. Voi kun ihkua ja humaania. Ihan itse loisimaan tullut partalapsi voi helpottaa traumojaan runkkailemalla vaikka kuvassa näkyvässä poreammeessa, onhan kylille raiskailemaan kuitenkin kohtuuton matka. Toki niille on järjestetty myös 24/7 taksipalvelu Tukmolman keskustaan? Jos ei ole niin kysymyshän on silkasta rasismista.

 4. Kylppärissä ei ole edes ankeita verhoja ja missä on playstation????Julmaa,julmaa,julmaa rasismia.

 5. Paavo, oletan että nämä ovat ”ennen”-kuvia? Upea sisustus, mutta kyllä tuolla valkoisen värin vihjailevalla ylimäärällä kilteinkin radikalisoituu. Ja ihan tiedoksi teille sverigeidiooteille, tuo musta on halveksimiemme afrikkalaisten väri. Vaadimme ruskeaa, kaikki samat vivahteet kuin laastareissakin.

 6. Nyt näyttäisi olevan mahdollisuuksien rajoissa selvitä ilman traumatisoitumista. Jokohan niihin kantisvanhusten työmaakoppeihin on saatu sähköt vedettyä?

 7. Polttavat tuon paikan kun eivät saa tarpeeksi kruunuja diskoelämään. Johan siitä hermostuu, tästähän käytöksestä on maahantukeutujilta avun antajia vastaan Ruotsissa kokemusta.Muutta, mutta, suvakki lööfen kuittaa ja artisti maksaa.

 8. Meneehän siinä aikansa, että saven ja kiven jälkeen tottuu puurakentamiseen.

 9. Lomalla minulla ei ole rahaa kirjautua tuon tasoiseen hotelliin. Matuille all inclusive ja ilmainen, diskorahat vielä päälle karvaiseen käteen.

 10. Monella ei ole varaa mennä yhtikäs minnekkään lomallaan mutta näitä ylistetään, aktivoidaan, passataan ja palvotaan edestä ja takaa etteivät vain suuttuisi, masentuisi, radikalisoituisi tai mitä muuta nyt ikinä keksisivätkään tehdä kiukutellakseen itselleen lisää etuja.

 11. Siinä se suurin virhe juuri tehdään (suoran ulosheiton tekemättä jättämisen lisäksi) että pannaan kemija tällaisiin luksuspaikkoihin asumaan ja kohdellaan kuin prinssiä, puetaan, varustetaan, viedään huvituksiin jne. Kun arki tulee (jos tulee) ja pitäisi ruveta duunia tekemään niin eipä sellainen huvitakkaan. Miksi ihmeessä huvittaisi kun on tähänkin asti vain saanut pelata jalkapalloa, laulaa kuorossa, ratsastaa, golffailla ja discoläpsytellä ja jaakata tyttöjä ehtoot ja yöt?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.