Uusruotsalainen syytteeseen laittomista uhkauksista – yksi poliisi lopetti kenttätyön pelkäämisen takia

13

Kuvakaappaus 2017-11-02 09-02-10

Puhuimme eilen Monokulttuurissa kuinka poliisit ovat alkaneet pikkuhiljaa pelkäämään ja osat ovat muuttuneet ainakin suurimmissa ongelmalähiöissä. Kuka jahtaa ketä, siitä ei ole epäselvyyttä.

25-vuotiasta kovan luokan uusruotsalaisgangsteria vastaan nostettiin eilen syytteet laittomasta uhkauksesta Örebron käräjillä. Syytteitä oli useita ja yhden teon kuvaus menee suurinpiirtein niin, että kun poliisisedät olivat viime kuussa Vivallan ongelmalähiössä tehtävällä, oli 25-vuotias kavereineen piirittänyt kaksi pihalla ollutta poliisia ja puhuneet vihapuhetta.

Uusruotsalainen oli mm. loihe lausumaan, että poliisin pieni pistooli ei oikein pärjää tämän rynnäkkökivääriä vastaan. Poliiseja ei oltu päästetty kiusausringistä ulos vaan vihapuhe oli jatkunut. Uusruotsalainen sanoi nyt:

– Te ette enää jahtaa meitä vaan me jahtaamme teitä. Tulemme jahtaamaan teitä ja teidän perheitänne, ettekä voi olla missään rauhassa!

Sen jälkeen uusruotsalainen oli kirkunut, että poliisit ammutaan, ja että he tulevat saaman maistaa 7.62:sta. Lisäksi vihapuhedialogissa oltiin sanottu mm:

– Tiedät kuka olen. Olen mies ja voisin tappaa sinut tässä ja nyt. Mutta jos en tapa sinua nyt niin tulee vielä aika, jolloin teen sen!

Syyttäjän mukaan teko oli törkeä, koska siinä käytettiin vakavaa väkivallan uhkaa ja systeemi, joka toimii yhteiskuntaturvaajana, joutui uhkaamisen kohteeksi.

Toinen laiton uhkaus koski toista poliisia, joka työskenteli kenttäpoliisina Vivallassa. Syytteessä oleva uusruotsalainen oli uhannut kenttäpoliisia niin vihaisesti, että poliisi jouduttiin siirtämään ulkohommista siisteihin sisähommiin pelkäämisen vuoksi. Uhkaus otettiin siinä määrin vakavasti, että poliisin henkilötiedot salattiin.

On helppo puhua hyvin epämääräisesti terrori-iskujen jälkeen ”pelolle ei saa antaa valtaa” kun jopa kenttäpoliisit pelkäävät arkiterrorin edessä.

Advertisements

10 thoughts on “Uusruotsalainen syytteeseen laittomista uhkauksista – yksi poliisi lopetti kenttätyön pelkäämisen takia

 1. Kyllä taas nettoveronmaksajalla on aihetta kitkerään naurahdukseen ja syy tikahtua rusinapullaan ja kinkkuvoileipään.

  Nettoveronmaksaja maksaa siitä,
  että poliisi turvaa nettoveronmaksajan toimintaympäristön;
  juuei onnistu kun pelottaa.
  Nettoveronmaksaja maksaa opettajalle,
  että se opettaa nettoveronmaksajan lapsille perustavanlaatuisia tietotaitoja;
  juuei ku ABC:n sijasta LBTQ.
  Nettoveronmaksaja maksaa nettoveronmaksajan ja muitten, heikompien sairaanhoidosta;
  juuei ku mitä sitten että jalka on poikki ja veri roiskuu, on lakisääteisen aika.

  Juuei kerkee nettoveronmaksaja keskittymään edes oman hommansa hoitoon, eli tuottamaan rahnaa näitten palkollisten elätykseen.
  Mutta hei! Älkäämme unohtako keskustella asiasta jotenkin sivistyneesti.

  You only had one job. Olla poliisi ja antaa selkään pahiksille ja häiriköille.

  You only had one job…

 2. LOL, näkisin että ruotsalaiselle yhteiskunnalle on lyöty lasku nenän eteen. Ja se on parasta maksaa, sillä muu on rasismia. Vielä kun sen päivän näkee, että sama lasku lyödään tämän kaiken mahdollistaneille poliitikoille, niin ympyrä on sulkeutunut 🙂

 3. Onhan kummaa löysäilyä poliisin puolelta, onko ruotsin armeija samanlainen vellihousuja täynnä oleva laitos. Se ei hyvää tiedä noin yleismaailmallisesti. Muuta ovat antaneet matujen päästä ravintoketjun huipulle ja poliisit ovat sitä alempaa kastia. Kiitos siitä kuuluu Ruotsin femisinti-ja suvakkihallitukselle ja pääsuvakki/feministi neiti Stefan Löfvenille. Kyllä nuo matuat lyijyä uskoo, uskokaa vain Ruotsin poliisi, vaikka teille muuta väitetäänkin.

  1. Ruotsilla mitään armeijaa ole! Nehän lopetti sen mikä oli jonkulainen armeija siinä vaiheessa kun ne kuuliuvat maailmasta tulleen niin hyvän ja turvallisen että ei armeijoita tarvita.

   Nyt kuulemma ruotsin entisillä pasifisteillaki on pikkusen käsitys muuttumassa.

 4. Ruotsin lainsäädäntö ruokkii darwinin lakia vain vahvat selviytyvät, ikävä kyllä kantaväki ei ole enää ravintoketjun huipulla. Nuoret koulutetaan suvaitsevaisuuteen eikä heillä ole mitään osaamista viidakonlakeja noudattavassa yhteiskunnassa. Vanhempien tehtävä olisi koulia lapsistaan itsestään ja maastaan huolehtivia ihmisiä, mutta syötetään vaan pullaa ja videopelejä. Niillä eväillä ei ikävä kyllä pärjää enää nyky Ruotsissa.

  1. Kyllä. Juuri näin. Vanhemmat vastuuseen. Rahoitus pois luusereilta.
   Eli vanhemmilta. Annoinko minä nettoveronmaksajana sulle oikeuden lisääntyä?
   Jos olet nettoveronmaksaja vanhempi, niin siittä vaan kusemaan omien lastesi linsseille.

   Tämä siis ei ollut henkilökohtaista.
   Pitää vaan mennä adhominemiin, jotta viesti menis edes vähän perille.
   Että tämmöinen diskleimeri, kun salonkikelpoisesti keskustellaan.
   On se niin herkkä se hipiä, että asia jää, kun sieluun sattuu totuus.
   Olen nimittäin huomannut, että EI-nettoveronmaksajat loukkaantuu herkimmin.

   Kysynkin aina itseltäni että miks vitussa.
   En oo vielä lopettamassa teidän sossurahoitusta, jota te nimitätte palkaksi.
   Mutta kohta kyllä. Tai ei vittu ku mä teinkin sen jo.
   Mutta minähän oonkin vaan lapseton, seksitön, parisuhteeton nettomaksaja-akka.

   Johtopäätöksenä ja kaikessa vanhanpiian katkeruudessa:
   elätä omat kakaras. Vittuako se mulle kuuluu. Vittua ei ainakaan.
   Mä oikein kerjään, että Lissu Lähäri lähtee barrikadeille lastensa pyuolesta.
   Eiku ei tuu tapahtumaan.
   Tsori, kun pikkuisen joskus aattelen Lissun mukuloita.
   Että niillä ois samat tsäänssit kuin mitä itsellä oli.

 5. Polpo on siis antanut pelolle valtaa ja kuten tiedostavasta laatumediasta sekä kansan etua ajavien ryhdikkäiden poliitikkojen puheista olemmekin jo oppineet niin se on natsistista vihaa ihania palleroita kohtaan sekä yhteistoimintaa ISIS-terroristien kanssa.Toivottavasti polpo saa siis kovan tuomion petomaisesta rasistisesta rikollisuudestaan sekä maanpetoksellisuudestaan kun on toimillaan tukenut Putinin vihapropagandaa.

 6. Onko se munaton ruotsalaisia vihaava poliisijohtaja vielä virassaan ? Onko kukaan vaatinut eroa, kun homma ei oikein toimi. Olisi täysin oikein tälle paskahousulle, että hänen talonsa seinään tyhjennettäisiin ne lippaat.

 7. Mitäs ottavat näitä. Islam nyt vaan on tällaista suomessa tulee olemaan ihan sama edessä ei näihin islamin uskoisiin järkipuhe tehoa eikä nämä tule koskaan sopeutumaan eurooppalaiseen kulttuuriin turha luulo poliitikot jotka näitä tänne pohjolaan ottavat ovat suurimmat syylliset.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.