Uusruotsalaisen elinkautisterroristin äiti hakee pojalleen armoa

13
terrorgubbe
Uusruotsalainen muslimiterroristi Hassan Al-Mandlawis.

Vuonna 2016 tuomittiin uusruotsalaiset muslimiterroristit Hassan Al-Mandlawi ja Al Amin Sultan elinkautisiin vankeuksiin terroririkoksista. Hovioikeuden lopullisella päätöksellä tuli toteennäytetyksi, että molemmat miehet olivat mukana Aleppon läheisyydessä islamilaiseen tapaan tehdyssä kahdessa halal-teurastuksessa, jossa kahdelta vääräuskoiselta mieheltä katkaistiin kaula.

Oikeudessa näytettiin toteen, että uusruotsalaiset göteborgilaiset olivat mukana teossa, vaikka kumpikaan ei varsinaisesti osallistunut itse kaulan veivaamiseen. He olivat vieressä ja mölisivät islamilaiseen tapaan allahu akbaaria. Oikeuden mukaan he myötävaikuttivat teurastukseen ja olivat jollain tavalla teon liikkelläpitäviä voimia. Oikeudessa suurimpina todisteina oli kännykällä kuvattuja filmejä, joista molemmat muslimit saattoi tunnistaa.

Nyt tapahtuu kummia, jos tapahtuu. Nimittäin Hassan Al-Mandlawisia ammuttiin päähän Turkissa 2013 ja hänestä tuli jonkin sortin uuvatti. Hän ei kuollut, mutta hänen väitetään kärsivän monenlaisista psykiatrisista ongelmista, mm. kieltäytyy juomasta ja syömästä. Lisäksi ymmärryksessä on jotain puutteita. Tämän takia jihadistin äiti on kirjoittanut Ruotsin hallitukselle armonanomuksen, jossa pyydetään armoa ja Hassan Al-Mandlawisin pääsyä kotiin.

Äiti kirjoittaa mm, että pojalla on hyvin lyhyt muisti päähän osuneen luodin takia ja hän kieltäytyy juomasta ja syömästä. Äidin mukaan tätä on jatkunut ainakin neljä kuukautta. Viime kuussa Hassan siirrettiin vankilasta sairaalaan, koska hän ei syö.

Äiti jatkaa armonanomuksessaan, että terroristille pitäisi osoittaa hiukan armoa ja myötätuntoa, jollaista hän ei saa vankilan vartijoilta tai tuntemattomilta kanssavangeiltaan.

– Hassan tarvitsee jonkun, joka katsoo koko ajan hänen peräänsä ja tällaiseenhan vankilan henkilökuntaa ei voi vaatia. Siksi pyydänkin, että poikani armahdetaan ja pääsee kotiin, jossa voin itse huolehtia pojastani sen sijaan, että hänet lähetetään sairaalasta takaisin vankilaan, äiti kirjoittaa.

Salbergan vankilasta kerrotaan kuitenkin, että kyseinen vanki on ruokalakossa. Hänelle tarjotaan ruokaa ja nestettä säännöllisesti, joka on rutiini henkilöiden kohdalla, jotka alkavat nälkälakkoon. Henkilöllä on siis mahdollisuus syödä ja juoda. Vankilan johtajan mukaan tilannetta tarkkaillaan ja jos tila pahenee viedään ruokalakkolainen sairaalaan.

Syyttäjän mukaan koko touhu on pelleilyä. Miehestä on olemassa valokuvia ja filmejä ainakin Malesiasta 2015 lomareissulta, jossa mies makaa uima-altaassa, syö itse ja seisoo ja kulkee normaalisti.

Advertisements

16 thoughts on “Uusruotsalaisen elinkautisterroristin äiti hakee pojalleen armoa

 1. ”Henkilöllä on siis mahdollisuus syödä ja juoda.”

  Vapaa tahto.
  Mulla on kyllä ajatuksia siitä, miten edistää toivomaansa lopputulosta vieläpä kansantaloudelliseti kannattavasti, niin ettei suotta tuhlata resursseja, kuten hernesoppaa.

  Tuommoista kiukuttelua Leso-täti sietää vain hetken, pienen, hetken pienen.
  https://www.youtube.com/watch?v=1YrC19akDdE

  Ei pidä unohtaa, että on oltava varovainen toiveissaan ja vaatimuksissaan.
  Saattaa saada, mitä toivoo ja haluaa.
  –> Omavastuu.

 2. On se vaan niin ihana ja kiltti tuo meidän Hassani. Ja älykäs! Senhän näkee jo kulmakarvojen asennostakin.

  1. Mitvit?! Onko joku muukin tutustunut siang mieniin?!

   Vaikka ei asian todentamiseen pientäkään hetkosta kulu eikä tarvitse kiinalaista oppia.
   Kinkuilla yksinkertaisiin oivalluksiin meni vuosituhansia ja tieteentoimittelemista.

 3. Antakaa nyt joku sille pikku hassanille kattila että se voi keittää vähän sitä ihanaa riisiä tai se kuolee nälkään kun ei rasistit vaan osaa.

 4. Tuo mies pitäisi päästää tuskistaan ja antaa hänen liittyä allahin taivaalliseen armeijaan, yhdessä nirvanassa kirmaavan neitsyt lauman kanssa. Pistooli käteen paukkupanoksilla ja allahu akbaaria huutamaan. Sen jälkeen pojille komennot 1.liikkuvat taakse 2. Tuli vapaa. Kyllä se allah sen verran läpi sormien katsoo että homma marttyyrikuolemana menee vaikka paukkupanoksia olikin.Näin säästyisi rahaa ja äitikin saisi mielenrauhan ku poika kuoli marttyyrina….

 5. Free Hassan Al-Mandlawisi ! Free Hassan Al-Mandlawisi ! Nyt olisi jo kiirus järjestää tukimiekkari, kuka ottaa kopin ? Kaikki batikhäxornat tulevat rääkymään mielihyvin ja jos vapautuu niin Ruotsi on taas hieman parempi ja monikulttuurisesti rikkaampi maa.

 6. Joskus tuntuu että tietyillä roduilla valehtelu on kirjoitettu DNA-perimään. Ja että tietyiltä rouilta puuttuu omatunto kokonaan.

 7. Minun mielestäni tuota vajakkia voisi auttaa parhaiten ampumalla sitä paskiaista uudelleen päähän.

 8. Toivottavasti kidututetaan samalla tavalla mitä siviileille tekivät. Niin ja pitkää ikää.

 9. Ei muuten, mutta yleisen edun takia. Opettaa vankilassa vielä muutkin pahoille tavoille.

  1. Ja kaverille vapaudessa moottoritie suoraan luksuselämään, jotta terroriteot siirtyisivät mahdollisimman kauas tulevaisuuteen. Kustannuksista viis. Pääasia, että ihmisoikeudet rullaavat radikalisoituneella halal- kaverilla.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.