Malmössä pommi-isku yökerhoon – ulko-ovi palasiksi

12

Malmössä tehtiin pommi-isku Babel-nimiseen yökerhoon. Klo 00.30 aikaan tehdyssä iskussa ei kuitenkaan loukkaantunut ketään, sillä ravintola oli tekohetkellä kiinni.

Räjähdyksen kerrotaan olleen isonpuoleinen ja pamauksen ääni kuului ympäri lähialuetta. Useiden silminnäkijöiden mukaan oli räjähdyksen yhteydessä nähty mopedilla ajavan henkilön poistuneen paikalta. Kyydissä oli toinen henkilö.

Ravintolan ulko-ovi tuhoutui räjähdyksessä, mutta muuten rakennus ei saanut suuria vaurioita. Poliisin pommiryhmä tutki yöllä alueen mahdollisten lisäpommien varalta.

Poliisin mukaan räjähde oli itse tehty ja koostui luultavasti ilotulitteista.

Saman yökerhon ovi räjäytettiin vuosi sitten. Tuolloinkin motiivi ja tekijä jäivät epäselviksi. Tälläkään kertaa poliisilla ei ollut ketään kiinniotettuna aamuun mennessä.

Motiivia on turha arvailla, se voi olla mitä tahansa, mutta jotain kävi mielessä kun katsoo ravintolan julkisivua ja nimeä: Babelin kirkko.

lsQKcs4HBUqAgteoXo0ffOunvRA
Kuvat: Patrik Persson

7 thoughts on “Malmössä pommi-isku yökerhoon – ulko-ovi palasiksi

 1. Humanitääriset matut päättivät pitää vain huolen että tulipalon sattuessa ulos on esteetön pääsy.
  Ehkä he vain unohtivat ilmoittaa poliisille? No, eiköhän tämä mielipaha kun syyttömiä syytetään hoidu muutaman päivän kylpylänotkuilulla ja parilla yllätysseksisessiolla jonkun humanitäärisen ruotsalaisen kanssa joka valikoituu kohdalle.

  Eilen tuossa pohdittiin, missähän vaiheessa ruotsalaiset on niin alistuneita että kauppaankin lähtiessä emäntä ottaa kondomit mukaan ettei joka puskatinderin jälkeen tarvitse mennä testeihin? Onko ne jo?

 2. No tämä on vain sitä jokapäiväistä Malmön-Tukholman-Göteborgin meininkiä.

   1. Kaikki kemughettolähiöt mukaanottaen Ruotsissa on noin 150-200 paikkaa missä voi paukahtaa samalla tavalla koska tahansa. Koko ajan on sellainen levoton pörinä ja pöhinä päällä näillä alueilla vaikkei sitä joku käymässä oleva suvakkisupportteri näe eikä ymmärrä.

    1. Kyllä näkevät ja kyllä ymmärtävät mutta mädättäjätoimittelijat ovat noita loisia avustavia valehtelevia yhteistoimintahuoria.He ovat omalla toiminnallaan mahdollistaneet tilanteen tuollaiseksi pääsemisen.Heitä on rankaistava.Kovin ottein.

 3. Normi Malmö/Ruotsi meininkiä…pommi tai pari päivässä. Sanokaas joku toinen maa jossa losahtelee pommit päivittäin, kranaatti-iskuja tämän tästä, ammutaan AK-47:lla jepareiden taloja, autoja kärytellään ympäri vuoden jne jne…joku Pakistan tuli mieleen mutta taitaa sielläkin olla rauhallisempaa.

 4. Ihme kun Suomen ”media” ei näistä paljon kirjoittele. Kaikkea monikulttuurisuus paskaa on maakuntalehdet täynnä. Ilkka pahin mokuttaja.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.