Päivän biisi: Ivo Linna

13

Virolainen Ivo Linna loihe laulamaan biisin ”Laula mu laulu helise hääl”, joka saattaa lyödä suomalaisen sydämeenkin-

Advertisements

5 thoughts on “Päivän biisi: Ivo Linna

 1. Virosta löytyy useita hyviä laulajia. Lapsuudessani 1950-luvulla Suomessa kuunneltiin Georg Otsia.

  1. Tekniikka ja soundi ovat todella hyviä, mutta miten muuten voisi ollakaan? Onhan hän saanut oppinsa tyylinsä kehittäjältä ja luojalta, maailman parhaalta laulajalta ja Euroviisuvoittaja Riki Sorsalta.

   Voitettuaan Euroviisut usempaan kertaan Sorsa sai lukuisia jäljittelijöitä. Merkittävin heistä lienee muuan Rod Stewart, joka on pyrkinyt jäljittelemään Riki Sorsan loisteliaisuutta jopa ulkomuotoa myöten. Hän on onnistunutkin saavuttamaan tietynlaista esikuvansa kaltaista mainetta, mutta mikäli nuorella miehellä on haaveita jatkaa yhtä kauas, olisi kyllä syytä lopettaa se tupakointi, ettei kävisi kuin suurelle suomalaiselle oppi-isälleen. Äänen kehittämiseen on suotavampaa käyttää viskiä.

   Vaan mitäpä voi pieni ihminen lopulta Suuren Kiertokulun osana? Viskiä on kypsyteltävä vuosikymmeniä, tippukivi kasvaa millimetrin 10 000 vuodessa; me ihmisparat olemme täällä vain käväisemässä.

   Suokaamme siis kaikki kunnia suuren mestarin Riki Sorsan taiteelle ja sitä jatkaville jäljittelijöille, niin Rod Stewartille kuin Ivo Linnalle!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.