Pt-median sivut luultavasti poistettiin Facebookista

13

Kuvakaappaus 2017-11-03 20-44-02

Pt-median sivut luultavasti poistettin Facebookista, sillä meillä ei ole ollut pääsyä sivuille koko päivänä.

Emme kuitenkaan pidä asiaa huonona. Facebook-sivumme ehtivät olemassaolonsa aikana kerätä liki 5 000 seuraajaa ja tykkääjää. Jos joku taho katsoo vapaan tiedonvälityksen olevan sensuroitavissa, se on silloin sitä. Me emme voi siihen vaikuttaa.

Mutta meitä ei Facebookin puuttuminen kaada. Saamme tästä entistä enemmän bensaa, tai dieselmiehenä hitaastisyttyvää dieseliä koneeseen. Pt-media jatkaa toimintaa kuten tähänkin asti ja entistä suuremmalla intohimolla. Nyt tiedämme, että myös meitä tarvitaan. Nyt tiedämme ”mitä ne ovat miehiään”. Nyt osaamme suhtautua ”niihin” sillä vakavuudella kuin ”niihin” pitää suhtautua.

Vk:ssa löytyy Pt-median sivu, mutta se on työn alla. Jos käy niin, että Facebook sensuroi niin sitten siirrymme kokonaan VK:hon.

Advertisements

18 thoughts on “Pt-median sivut luultavasti poistettiin Facebookista

 1. Aukesivat ainakin minulle juuri, kun kokeilin sitä heti uutisesi luettuani. Tämä tapahtui PE 3.11.2017 klo 21.
  Minulla FB tökkinyt esim. jäsenhaussa tämän viikon keskivaiheilla. Ihan sama, onko Ubuntu- vai Win-kone.
  Et ole harkinnut liittyä myös naamakirja.net-palveluun? Se on sensuroimaton. Ellei polpo sitten katkaise piuhoja palvelimelta…

 2. Nyt tiedämme ”mitä ne ovat miehiään”…

  -Tervetuloa valaistuneiden joukkoon.

 3. Paavo luokitellaan ihmiskunnan vihollisten etujoukkoon. Syytäkin tukkia turpa, jos ei osaa muuten olla hiljaa.

 4. Facebook on vihollisen käsissä. Niiden jotka sinne ovat erehtyneet liittymään kannattaa välittömästi siirtyä muille alustoille -mielipidevainot pahenevat tulevaisuudessa entisestään näissä (((tietyn kansanryhmän))) hallinnoimissa viestimissä.

 5. Jos sivut suljetaa se pitää ottaa kunnianosoituksena. Fakebook pitää niin vaarallisena että hänen ei sallita jakaa yhtään mielipidettään.

  Banni on vain etukäteisvaroitus ja epätoivoinen tapa koittaa saada ihmiset hiljaisiksi ja ”takaisin riviin”:

  No, ne on jo hävinneet taistelun. Kysymys onkin, koska ne luovuttaa ja pakenee maasta.

 6. Toimii fb tai ei toimi fb, siitä huolimatta…

  Älkää ryypätkö itseänne hengiltä, teitä tarvitaan 🙂

 7. Totuus halutaan vaientaa. Onneksi PT lähettää juttunsa suoraan sähköpostiin . Kiitos siitä. Totuudenkertoja Taikaluukkukin poistettiin YouTubesta, mutta sekin löytyy Googlen avulla Taikaluukku VK . Tekevät globalisaation kannattaja mitä tahansa, totuus tulee julki estoista huolimatta.

  1. Taikaluukun tiedotteet on rautaa -Mannermaa uskaltaa mainita myös (((erään tietyn kansanryhmän))) osallisuuden menossa olevaan kansallismielisten vainoamiseen.

 8. Voi myös olla että Facebook muuten kusee. Myös uuden nettipoliisin, Teemu Hokkasen (www.facebook.com/teemu.hokkanen.31) sivulle ei pääse. Tämä siis yksi mahdollisuus..

 9. Mistähän syystä postaukseni joissa on seuraava osoite:
  gee aa bee piste aa ii
  Ei tule näkyviin?

  Sensuroiko WordPress tuon palvelun nimen mainitsemisen?

 10. No, joka tapauksessa sananvapautta korostava twitterin korvike ”gee aa bee piste aa ii” ja sananvapautta korostava FB:n ja wordpressin korvike Minds.com ovat tarkistamisen arvoisia. Vähintäänkin rinnakkaispostaamisen arvoisia.

 11. Venäjällä on aika julmasti harjoitettu sananvainoa iät ajat. Siksi en liity VK:hon. Sananvapauden pitäisi kuulua kaikille, myös Putin-kriittisille. Ihmettelen, miksi ihmeessä sananvapauden puolustajat änkeää palveluun, jossa sitä sananvapautta ei kuitenkaan voi olla tasapuolisesti kaikilla. Suomalaisilta on jo estetty striimaamista vk:ssa. Onkohan selvitetty, miksi. Onko syynä esimerkiksi julkinen Putin tai venäjäkriittisyys jossakin muualla tai jonkun suvakin ilmianto palvelulle jostakin sellaisesta. Miksi ihmeessä suomalaiset kansallismieliset kuvittelevat, että venäläisessä palvelussa VK:ssa olisi enemmän sananvapautta, kun Venäjällä sananvapaus on yleensä aika huonolla tolalla ja toisinajattelijoita vainottu iät ja ajat, jopa tapettu. Tilanne on kurja, kun tällä hetkellä kansallismielisille ei taida olla yhtään striimauspalvelua, jossa olisi ihan oikeasti sananvapaus olemassa tasapuolisesti kaikille. Tuleekohan jossakin vaiheessa tilanne, että kansallismielisten on perustettava mv-lehden tapaisesti oma palvelunsa striimejä ja muita tiedotuksia varten.

 12. Facebookin banni on kunniamitali rehellisestä sensuroimattomasta uutistoiminnasta. Jos media ei ole saanut banneja, siihen ei voi luottaa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.