Mainokset

Sotapakolainen etsii elättäjää

IMG_20171105_145707

Muuan sotapakolainen valittelee Kiteen vokkioloja. Hänen mielestäänsä vokki on vankila.

Sotapakolainen laittoikin hauan päälle josko löytyisi mukava suomalainen nainen elättäjäksi.

Mainokset

26 Comments on Sotapakolainen etsii elättäjää

 1. https://yle.fi/uutiset/3-9775337
  Siinäkin on yksi Sipilän uhreista.

  Tykkää

  • ”Omar kertoo tietävänsä, että monet hänet maanmiehistään tulivat Suomeen pitämään hauskaa. Moni lähti omin päin takaisin kotiin ja osa muualle Eurooppaan kokeilemaan onneaan. Hän kertoo oman asemansa olevan hyvin erilainen.

   – Minun tilanteeni Irakissa oli oikeasti paha. Lähdin karkuun Isisiä, ja minulla on myös henkilökohtainen ongelma Irakissa. Isäni 2007 murhannut Al-Qaidaan kuuluva mies uhkaa myös minun henkeäni siellä. En voi palata sinne.”

   Tommosta paskaa tää nyt sitten on, valtaosa ovat biletysmiehiä, ja sit on näitä jotka luulevat että on perusteita turvapaikalle. Jätkä pelkää YHTÄ tyyppiä koko Irakissa ja sen perusteella pitäisi saada Suomesta ilmainen loppuelämä. Ja kun ei ymmärretä että EI on EI, niin valitetaan ja valitetaan ja Suomi maksaa ne valitusvuodet/loisimiset. Sit mennään valtamediaan KITISEMÄÄN. MENE VITTU HIMAAS SIITÄ VALITTAMASTA. Noi valehtelevat apinat tekee hallaa oikeille pakolaisille, LAPSILLE jotka pelkäsivät pommien keskellä, LAPSILLE joilla on oikeasti tulevaisuus, oppia kieli ja INTEGROITUA. 25+ vuotias discorunkkari ei tule ikinä oppimaan kieltä eikä integroitumaan millään muotoa. Eikä edes halua. Hän haluaa bilettää ja asua ilmaiseksi maanmiestensä kanssa suurkaupungeissa.

   Tykkää

   • Pilettäminenkin on sitä parempaa pilettämistä // 07/11/2017 06:59 // Vastaus

    ”Kertokaa se hänelle” eli Juhadille ja Lööperille.

    Tykkää

  • Valtsu // 06/11/2017 10:40 // Vastaus

   Se on karseaa, että pääministeri höpöttelee suomalaisille miljardilaskun. Vaikka suomalaisethan sipilät, stubbit ja kataiset ovat valtaan nostaneet. Ei pitäisi munattomia pikkupoikia panna miesten hommiin.

   Tykkää

   • Muuten asiaa, mutta eihän pakolaisten pidä intergoitua, vaan palata takaisin kotimaahansa. Koko pakolaishomma on läpinäkyvä, sillä eihän heille pitäisi antaa koskaan Suomen kansalaisuutta. Kyse onkin maahanmuutto huijauksesta. Näin maat valloitetaan siirtolaisuudella.

    Tosta biletyksestä senverran, että taitavat ne suomalaisnaiset olla noille siirtolaisille vain jonkinlaisia lutkia, joita on helppo hyväksikäyttää. En usko että he koskaan tulevat huolimaan suomalaisnaisten kanssa tehtyjä lapsia kotimaahansa. Media kyllä mainostaa näitä etelän-hetelmiä jatkuvasti ja antaa heistä kovinkin ruusuisen kuvan.

    Liked by 1 henkilö

 2. Talvisodanhenki // 05/11/2017 15:56 // Vastaus

  Go home.

  Tykkää

 3. Juha Sipilä tarjoaa varmasti talonsa,vaimonsa ja koiransa käytettäväksi pikku Srak Sardarille. Iha poruhan tässä pääsee kun kuuntelee näin sydäntä raastavia tarinoita aidolta 2v sotapakolaiselta ;( Asua nyt kolmatta vuotta Kiteen vokissa….Mihin tämä maailma on mennyt kun ei edes Srak Sardar saa täyttä hoitoa.

  Ajatelkaa nyt: Peräti Srak Sardar Wali, pieni reppana pakolainen ja tuleva megainsinööri joka keksii kuinka hapesta saadaan polttoainetta. Tätä tarvitsemme.

  Tykkää

  • Venäjässä ja Putinissa on pelastuksemme. Tovottavasti myös Trumpissa. Mutta on ollut niin monta huijaria historian aikana, Adolf Hitler oli yksi heistä.

   Tykkää

   • Putin ja Trump molemmat hengaavat jutkujen kanssa joten heidät voi unohtaa. Hitler taas oli mies paikallaan.

    Tykkää

 4. Puosuvaari // 05/11/2017 17:02 // Vastaus

  Huoltosuhteet kuntoon, ehdottomasti tavalla tai toisella. Toisaalta taas tänään HS:n kuukausiliite kertoi virallisia työttömyyslukuja pääkaupunkiseudulla: irakilaiset 60% (!), somalit 50%, iranilaiset ja afganistanilaiset lähellä 50% nekin, turkkilaiset 30%..
  Ja siis pääkaunkiseudulla.. Kun lisäksi laskettaisiin mukaan, että suuri osan työllistyneistä on tulkkeja ja ”kulttuurisihteereitä” (eli täysin verorahoin kustannettuja), niin kyllähän tämä voima nostaa Suomen nousuu.

  Tykkää

  • Noi prosentit on ihan paskaa. Kaikki noi on oikeasti 99% työttömiä, apinat joutuneet kursseille joten prosentit näyttää vähän paremmilta. Se 1% työllistettyjä on pizzeriamiehiä, jotka tunnetusti maksavat veroja, sosiaalimaksuja jne. 100% muslimeista Suomessa ovat kuluerä, yksikään ei tuota yhtään mitään.

   Tykkää

 5. Vali-vali // 05/11/2017 17:14 // Vastaus

  Kieltämättä kirotun huono tuuri käynyt, kun on heitetty sinne susirajalle. Maaseudulla on todistettavasti ankeaa. Nyt joutuu virumaan apaattisesti siellä, vaikka tavallisesti on niin reipas, opiskelu -ja työhaluinen. Josko kotona kuitenkin olisi parempi olla.

  Tykkää

  • Valtsu // 05/11/2017 17:41 // Vastaus

   Nimenomaan. Diskoomaan tultiin ja sitten ollaan jossain maaseututaajamassa, jossa suurin huvi on käsikranaatinheittopeli. Eipä silti, jos kulut ovat vuositasolla esim. 30 000, niin odottaisi sitä kai itsekin enemmän, vaikka maksaja olisikin joku ihan muu.

   Tykkää

  • Maaseudulla mulatin mielestä asuu vain insesti-ihmisiä. Eihän sRakkia voi näinollen päästää lasten pariin ollenkaan. Aita VOK:n ympärille vaan ja heti.

   Tykkää

 6. Valtsu // 05/11/2017 17:35 // Vastaus

  Nämä jutut voisi julkaista perjantaisin, ettei mene koko alkuviikko työmotivaatiota etsiessä, kiitos!

  Liked by 1 henkilö

  • Valtsulla joskus huumori oelaae // 05/11/2017 23:50 // Vastaus

   Eihän se tarkoita, että aina. Pistää joskus niin räävitöntä kommenttia, jotta luulis häpeävän.

   Tykkää

 7. Dirty dog oroguius kad say's : // 05/11/2017 17:46 // Vastaus

  What about hotel ”alahin papittar” with full service till the end of your life + kela gold .

  Tykkää

 8. Helvetin hyvin on toi Enklanti hallussa, Suomenkielikin on satavarmana parasta A-ryhmää, kolmen vuoden kovan opiskelun jälkeen. Ja töihinkin on muka kova hinku. Naurettava instagram-selfiehomopelle.

  Tykkää

 9. Nimetön // 05/11/2017 18:41 // Vastaus

  Kultamunan englanti on ainakin aivokirurgiastronauttikoneinsinöörille erittäin tyypillistä.Täynnä ammattisanastoa jota ulkopuolisen on hieman vaikea ymmärtää…Suomessa tosin 3s luokkalaiset puhuvat parempaa mutta nepä eivät olekaan mitään todellisia moniosaajia eivätkä varmaan osaa keittää sitä riisiäkään.

  Tykkää

  • Qroquius Kad // 05/11/2017 19:46 // Vastaus

   Älä nyt suotta kultamunaa hänen puutteellisesta englannin osaamisestaan soimaa? Eihän hän ole tuota postausta kirjoittanut, vaan häntä palleronaan hellivät RHC-mammat.

   Tykkää

 10. Van, Mie // 05/11/2017 18:52 // Vastaus

  Klassinen kirjoitusvihreä: refuge >> pitäisi olla >> refuse. 😀

  Tykkää

 11. Walitusoikeus // 05/11/2017 19:03 // Vastaus

  Wali wali wali sanoi Srak Sardar Wali.

  Tykkää

 12. Menkää loisijat kotiinne täältä kitisemästä. Täällä ei ole tulevaisuutta, vain kurjuutta, synkkää kylmää vihaa, halveksuntaa maahantunkeutujia kohtaan ja hidasta kuolemaa. Sipilä valehteli teille kuten on valehdellut monet kerrat sen jälkeen, vaatikaa ukko vastuuseen lupauksistaan, ei siinä sen kummpempaa ole. Suvakkeja ei riitä kaikille ja nekin ovat suurimmaksi osaksi yhteiskunnan loisijoita, köyhiä raukkoja jotka menettävät tukensa kun ottavat kalliita huorapoikia nurkkiinsa.

  Tykkää

 13. Numento // 06/11/2017 11:04 // Vastaus

  Jäämme odottamaan inhosta väristen kuka RHC pököpäistä ottaa kopin. Nääs varmaan kyl ottaa.

  Tykkää

 14. Vihasananvapaustaistelija // 06/11/2017 13:15 // Vastaus

  Kiteeltä puuttuvat discopallot ja niiden loisteessa viehkeästi pyörivät blondien perseet. Keskustan kuppilatkin ovat rasisteja täynnä. Kyllähän se ahdistaa sotaa, tulimyrskyjä ja kranaatteja paennutta. Mutta, Kiteeltä matu pääsee nopeasti Joensuun kentälle ja helvettiin Suomesta valittamasta. Ei vokki ole mikään vankila.

  Tykkää

 15. Joe Langley // 07/11/2017 16:40 // Vastaus

  Kyllä siellä kiimaisia akkoja löytyy jotka hoitaa jos poju vaan jaksaa nussia tarpeeksi.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: