Sotapakolainen etsii elättäjää

13

IMG_20171105_145707

Muuan sotapakolainen valittelee Kiteen vokkioloja. Hänen mielestäänsä vokki on vankila.

Sotapakolainen laittoikin hauan päälle josko löytyisi mukava suomalainen nainen elättäjäksi.

Advertisements

26 thoughts on “Sotapakolainen etsii elättäjää

  1. ”Omar kertoo tietävänsä, että monet hänet maanmiehistään tulivat Suomeen pitämään hauskaa. Moni lähti omin päin takaisin kotiin ja osa muualle Eurooppaan kokeilemaan onneaan. Hän kertoo oman asemansa olevan hyvin erilainen.

   – Minun tilanteeni Irakissa oli oikeasti paha. Lähdin karkuun Isisiä, ja minulla on myös henkilökohtainen ongelma Irakissa. Isäni 2007 murhannut Al-Qaidaan kuuluva mies uhkaa myös minun henkeäni siellä. En voi palata sinne.”

   Tommosta paskaa tää nyt sitten on, valtaosa ovat biletysmiehiä, ja sit on näitä jotka luulevat että on perusteita turvapaikalle. Jätkä pelkää YHTÄ tyyppiä koko Irakissa ja sen perusteella pitäisi saada Suomesta ilmainen loppuelämä. Ja kun ei ymmärretä että EI on EI, niin valitetaan ja valitetaan ja Suomi maksaa ne valitusvuodet/loisimiset. Sit mennään valtamediaan KITISEMÄÄN. MENE VITTU HIMAAS SIITÄ VALITTAMASTA. Noi valehtelevat apinat tekee hallaa oikeille pakolaisille, LAPSILLE jotka pelkäsivät pommien keskellä, LAPSILLE joilla on oikeasti tulevaisuus, oppia kieli ja INTEGROITUA. 25+ vuotias discorunkkari ei tule ikinä oppimaan kieltä eikä integroitumaan millään muotoa. Eikä edes halua. Hän haluaa bilettää ja asua ilmaiseksi maanmiestensä kanssa suurkaupungeissa.

   1. ”Kertokaa se hänelle” eli Juhadille ja Lööperille.

  2. Se on karseaa, että pääministeri höpöttelee suomalaisille miljardilaskun. Vaikka suomalaisethan sipilät, stubbit ja kataiset ovat valtaan nostaneet. Ei pitäisi munattomia pikkupoikia panna miesten hommiin.

   1. Muuten asiaa, mutta eihän pakolaisten pidä intergoitua, vaan palata takaisin kotimaahansa. Koko pakolaishomma on läpinäkyvä, sillä eihän heille pitäisi antaa koskaan Suomen kansalaisuutta. Kyse onkin maahanmuutto huijauksesta. Näin maat valloitetaan siirtolaisuudella.

    Tosta biletyksestä senverran, että taitavat ne suomalaisnaiset olla noille siirtolaisille vain jonkinlaisia lutkia, joita on helppo hyväksikäyttää. En usko että he koskaan tulevat huolimaan suomalaisnaisten kanssa tehtyjä lapsia kotimaahansa. Media kyllä mainostaa näitä etelän-hetelmiä jatkuvasti ja antaa heistä kovinkin ruusuisen kuvan.

 1. Juha Sipilä tarjoaa varmasti talonsa,vaimonsa ja koiransa käytettäväksi pikku Srak Sardarille. Iha poruhan tässä pääsee kun kuuntelee näin sydäntä raastavia tarinoita aidolta 2v sotapakolaiselta ;( Asua nyt kolmatta vuotta Kiteen vokissa….Mihin tämä maailma on mennyt kun ei edes Srak Sardar saa täyttä hoitoa.

  Ajatelkaa nyt: Peräti Srak Sardar Wali, pieni reppana pakolainen ja tuleva megainsinööri joka keksii kuinka hapesta saadaan polttoainetta. Tätä tarvitsemme.

  1. Venäjässä ja Putinissa on pelastuksemme. Tovottavasti myös Trumpissa. Mutta on ollut niin monta huijaria historian aikana, Adolf Hitler oli yksi heistä.

   1. Putin ja Trump molemmat hengaavat jutkujen kanssa joten heidät voi unohtaa. Hitler taas oli mies paikallaan.

 2. Huoltosuhteet kuntoon, ehdottomasti tavalla tai toisella. Toisaalta taas tänään HS:n kuukausiliite kertoi virallisia työttömyyslukuja pääkaupunkiseudulla: irakilaiset 60% (!), somalit 50%, iranilaiset ja afganistanilaiset lähellä 50% nekin, turkkilaiset 30%..
  Ja siis pääkaunkiseudulla.. Kun lisäksi laskettaisiin mukaan, että suuri osan työllistyneistä on tulkkeja ja ”kulttuurisihteereitä” (eli täysin verorahoin kustannettuja), niin kyllähän tämä voima nostaa Suomen nousuu.

  1. Noi prosentit on ihan paskaa. Kaikki noi on oikeasti 99% työttömiä, apinat joutuneet kursseille joten prosentit näyttää vähän paremmilta. Se 1% työllistettyjä on pizzeriamiehiä, jotka tunnetusti maksavat veroja, sosiaalimaksuja jne. 100% muslimeista Suomessa ovat kuluerä, yksikään ei tuota yhtään mitään.

 3. Kieltämättä kirotun huono tuuri käynyt, kun on heitetty sinne susirajalle. Maaseudulla on todistettavasti ankeaa. Nyt joutuu virumaan apaattisesti siellä, vaikka tavallisesti on niin reipas, opiskelu -ja työhaluinen. Josko kotona kuitenkin olisi parempi olla.

  1. Nimenomaan. Diskoomaan tultiin ja sitten ollaan jossain maaseututaajamassa, jossa suurin huvi on käsikranaatinheittopeli. Eipä silti, jos kulut ovat vuositasolla esim. 30 000, niin odottaisi sitä kai itsekin enemmän, vaikka maksaja olisikin joku ihan muu.

  2. Maaseudulla mulatin mielestä asuu vain insesti-ihmisiä. Eihän sRakkia voi näinollen päästää lasten pariin ollenkaan. Aita VOK:n ympärille vaan ja heti.

 4. Nämä jutut voisi julkaista perjantaisin, ettei mene koko alkuviikko työmotivaatiota etsiessä, kiitos!

  1. Eihän se tarkoita, että aina. Pistää joskus niin räävitöntä kommenttia, jotta luulis häpeävän.

 5. What about hotel ”alahin papittar” with full service till the end of your life + kela gold .

 6. Helvetin hyvin on toi Enklanti hallussa, Suomenkielikin on satavarmana parasta A-ryhmää, kolmen vuoden kovan opiskelun jälkeen. Ja töihinkin on muka kova hinku. Naurettava instagram-selfiehomopelle.

 7. Kultamunan englanti on ainakin aivokirurgiastronauttikoneinsinöörille erittäin tyypillistä.Täynnä ammattisanastoa jota ulkopuolisen on hieman vaikea ymmärtää…Suomessa tosin 3s luokkalaiset puhuvat parempaa mutta nepä eivät olekaan mitään todellisia moniosaajia eivätkä varmaan osaa keittää sitä riisiäkään.

  1. Älä nyt suotta kultamunaa hänen puutteellisesta englannin osaamisestaan soimaa? Eihän hän ole tuota postausta kirjoittanut, vaan häntä palleronaan hellivät RHC-mammat.

 8. Menkää loisijat kotiinne täältä kitisemästä. Täällä ei ole tulevaisuutta, vain kurjuutta, synkkää kylmää vihaa, halveksuntaa maahantunkeutujia kohtaan ja hidasta kuolemaa. Sipilä valehteli teille kuten on valehdellut monet kerrat sen jälkeen, vaatikaa ukko vastuuseen lupauksistaan, ei siinä sen kummpempaa ole. Suvakkeja ei riitä kaikille ja nekin ovat suurimmaksi osaksi yhteiskunnan loisijoita, köyhiä raukkoja jotka menettävät tukensa kun ottavat kalliita huorapoikia nurkkiinsa.

 9. Jäämme odottamaan inhosta väristen kuka RHC pököpäistä ottaa kopin. Nääs varmaan kyl ottaa.

 10. Kiteeltä puuttuvat discopallot ja niiden loisteessa viehkeästi pyörivät blondien perseet. Keskustan kuppilatkin ovat rasisteja täynnä. Kyllähän se ahdistaa sotaa, tulimyrskyjä ja kranaatteja paennutta. Mutta, Kiteeltä matu pääsee nopeasti Joensuun kentälle ja helvettiin Suomesta valittamasta. Ei vokki ole mikään vankila.

 11. Kyllä siellä kiimaisia akkoja löytyy jotka hoitaa jos poju vaan jaksaa nussia tarpeeksi.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.