Läsarens åsikt i poetisk form om: Svenskarnas självskadebeteende som tunnelseende.

13

sverige

En stor del av svenskarna lider av självskadebeteende. Dom kan ej se i periferin drabbad av tunnelseende. Så klart vore SD den bästa lösningen men makten borde bli total att nån förändring är möjlig.

Men som sagt så många svenskar är blinda som gör dagens situation urlöjlig. Med detta daltande blir vinnaren fyrklöver och SD får ta hand om det som blir över. Önskar jag kunde hjälpa, självklart ger jag min röst. Det är bara myggpiss i havet med miljon inkräktare från öst. Många tror fortfarande att det bara släppa loss. Men när dom får totala makten kommer huven att rulla, dom hatar oss.
Dom vill ha vårt land, mark o boende. Dom vill hämnas, tand för tand på alla som är icketroende. Har sett i mina resor deras makabra mentalitet. Där finns ingen plats för pardon, bara brutalitet. Till slut vågar ingen av oss ta till strid, jag såg det i förväg och flydde i tid.

 

Advertisements

5 thoughts on “Läsarens åsikt i poetisk form om: Svenskarnas självskadebeteende som tunnelseende.

    1. Ei Ruotsi ole menetetty vaan sen hokeminen (= myöntyminen) on lopetettava ja ryhdyttävä tositoimiin. Ajattele jos suomalaisetkin olisivat 1939 sanoneet: ”Ei kannata puolustautua, ryssä voittaa kuitenkin”!

    1. Ruotsi on uhka Suomelle jo nyt. Ruotsin isänmaalliset tarvitsevat suomalaisten apua!

  1. Ihan turhaan Palme tapettiin- olisivatpa tienneet mitkä roistot hallitsevat maata nyt sanoo:

    On se kumma että Olof Palmesta aikoinaan niin tohkattiin ja hänet lopulta murhattiin. Eihän Palme ollut mitään näihin nykyisiin mädättäjiin verrattuna!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.