Östersundin käräjäoikeus vapautti kolmikon pakkoavioliiton järjestelystä

13

Kuvakaappaus 2017-11-06 13-10-05

Östersundin käräjäoikeus vapautti kolme aikuista henkilöä syytteistä, jonka mukaan he olivat pakottaneet 15-vuotiaan tytön avioliittoon 10 vuotta vanhemman miehen kanssa.

Tapaukseen kuuluu kolme henkilöä: mies, tämän vaimo ja kolmas nainen, jotka olivat järjestelleet avioliiton miehen siskolle, joka oli tekoaikaan siis 15-vuotta. Avioliitto ”toimitettiin” osapuolten kotimaan traditioiden mukaan. Avioliiton kerrottiin oikeudessa olevan jonkinlainen kunnia-avioliitto, jossa tyttö suojasi perheen kunniaa.

Avioliittoa ei siis millään tavalla rekisteröity ruotsalaiseen systeemiin vaan se toimitettiin tulijoiden kotimaan tradition mukaan.

Tyttö tuli Ruotsiin ns. yksintulleena lapsena ja hänen ainoat kontaktinsa Ruotsissa olivat sinne aiemmin tullut veljensä ja tämän vaimo. Syytteen mukaan tämä teki tytön asemasta erityisen heikon.

Molemmat naiset olivat vangittuna asian tiimoilta, mutta heidät laskettiin kuulustelujen jälkeen vapaalle. Mies oli vangittuna aina vapauttavan tuomioon asti. Kolmikko siis vapautettiin tänään syytteistä Östersundin käräjäoikeuden päätöksellä.

Advertisements

4 thoughts on “Östersundin käräjäoikeus vapautti kolmikon pakkoavioliiton järjestelystä

  1. Pääasia että tyttö saatiin naimisiin ja synnyttää 10-20 lasta. Miksi me sallimme ja edistämme tätä surkeaa regressiota?

  2. Maallikkojärjellä ihan selvä tapaus – ei noiden oppineiden laintuntijoiden tulkinnoista saa kuin päänsärkyä ja pahaaoloa. Sääliksi käy tyttöä. Tämä on sitä Ruotsin ”parempaa” monikulttuuria varmaan?

  3. Synnytyskone valmiina käyttöön -ruåtsin valtion suojelemana. Ei muuta kun siemenet itämään ettei mulliturvat pääse loppumaan! 🙅

  4. Kait ny lapsen sai raiskata, olihan hän kuitenkin melkein 16v. Syyttäjä sietäisi saada elinkautisen fasismista ja kunniaraiskailun kieltämisestä.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.