Skip to content
Mainokset

Uppsalassa rauhaton viikonloppu-ampumista ja autogrillausta

Kuvakaappaus 2017-11-06 12-47-42

Uppsalan ongelmalähiössä Gottsundassa ja vähän muuallakin vietettiin viikonloppua hallowen-tunnelmissa.

Perjantaiaamuyöstä poltettiin Nordengatanilla ainakin yksi auto. Tositoimiin päästiin kuitenkin vasta perjantai-iltapäivällä kun klo 15.20 aikaan poliisi sai ilmoituksen, että Slavstassa ammutaan. Poliisi ei löytänyt paikalta ampujia kuten uhrejakaan ei löydetty. Sen sijaan tyhjiä hylsyjä löydettiin osoitetulta ampumispaikalta.

Tapahtuman jälkeen poliisi piti useissa paikoissa liikenneratsioita ja tässä yhteydessä yksi auto otettiin takavarikkoon. Poliisi ei kuitenkaan kerro onko takavarikolla ja ampumisella yhteyttä.

Lauantai-iltana ammuskelu jatkui Gottsundassa. Klo 20.45 aikaan hälytettiin poliisi Gottsundaan ja ilmoituksen mukaan kahta henkilöä oli ammuttu ja paikalta löydettiinkin kaksi haavoittunutta henkilöä. Toisen kerrotaan olleen vakavasti loukkaantunut.

Poliisi laittoi tämänkin tapauksen johdosta ison etsintäoperaation pystyyn ja useita autoja pysäytettiin illan ja yön mittaan ja henkilötarkastuksia tehtiin. Kaksi henkilöä otettiin kiinni epäiltynä teosta. Ritsivihkoon kirjattiin sanat ”murhan yritys”.

Mainokset

2 Comments »

 1. Tässä pientä taustaa ajattelusta, joka on mahdollistanut tämän kehityksen Ruotsissa. Ja jos annamme periksi, myös Suomessa.

  https://demokraatti.fi/mielipide-aseellinen-maanpuolustus-on-ajatusvirhe/

  ”Olen siviilipuolustuksen kannattaja. Se perustuu kansan mobilisointiin aseettomin keinoin mahdollista vihollista vastaan.”

  ”Minusta turvamme on viisaassa ulkopolitiikassa ja diplomatiassa. Jos ne eivät auta, vastaamme kansan rauhanomaisella mobilisaatiolla, mutta emme väkivallalla. Näin voimme pelastaa elämämme, maamme ja tulevaisuutemme.”

  Nyt ei puutu muu kuin että ko. Hra Kupari kiskoo housunsa nilkkoihin ja asettaa vaseliinipurkin valmiiksi.

  Jälleen jos kertoisin tyhjentävästi mielipiteeni tuon henkilön älykkyydestä, altistaisin itseni luultavasti useille solvaussyytteille.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: