Mediatiedote: Ilja Janitskin, Andorra 11.9.2017

0

Mediatiedote:

9.11.2017 klo 12.00 alkavassa oikeudenkäynnissä Andorran La Vellassa anettaan lopullinen lainvoimainen päätös 4. luokan syopää sairastavan ex-päätoimittaja, presidentinvaalikandidaatti ja sananvapausaktivisti Ilja Janitskinin mahdollisesta toimittamisesta suomalaisten viranomaisten mielivallan armoille, jossa hän ei tule saamaan puolueetonta oikeudenkäyntiä (vertaa: Carles Puigdemont).

MV-lehden perustaja, presidentinvaalikandidaatti ja sananvapausaktivisti Ilja Janitskin on ollut suomalaisten viranomaisten tehtaileman Interpolin kansainvälisen etsintäkuulutuksen takia vangittuna Andorrassa 4. elokuuta 2017 lähtien. Helsingin poliisilaitoksen rikostarkastaja Harri Saaristolan hääräilemän Interpolin Project BASIC etsintäkuulutuksen mukaan Ilja Janitskinia epäillään mm. sotarikoksista, kansanmurhasta ja rikoksista ihmisyyttä vastaan.

Kaikki presidentinvaalikandaatti Ilja Janitskinia käsittelevät oikeusprosessit Suomessa on julistettu salaisiksi.

Suomalaista lehdistöä hallitsevaa omerttaa, itsesensuuria ja poliittista korrektiutta kunnioittamaton MV-lehti herättää ristiriitaisia tunteita. Suomen viranomaiset ovat toistuvasti koettaneet vaientaa Espanjasta käsin julkaistavan median lainsäädännöllisesti kyseenalaisin perustein.

Mikäli ex-päätoimittaja Ilja Janitskin vapautetaan, vastaa hän välittömästi oikeudenkäynnin jälkeen median edustajien kysymyksiin oikeustalon edustalla.

Aika:
Torstaina 9.11.2017 välittömästi oikeudenkäynnin jälkeen.

Paikka:
Seu de la Justícia/BATLLIA/TRIBUNAL SUPERIOR DE JUSTÍCIA/TRIBUNAL DE CORTS/MINISTERI FISCAL
Av. de Tarragona, 58-62
AD500 Andorra la Vella, Andorra

8 thoughts on “Mediatiedote: Ilja Janitskin, Andorra 11.9.2017

  1. Eikö se nyt olis oikeus ja kohtuus että musut selvittelisivät välinsä omissa maissaan,pitääkö tuon paskan eurooppaankin levittäytyä?
   Jos nämä niin mahottoman oikeauskoset musut ei keskenään sotimatta pärjää,miten pirun lailla ne meän tolkun vääräuskosten kanssa sitte pärjäävä?
   Täysiä kahelia nuo on ,olipa sunnia tai siioja,en haluais ainoatakaan koskaan kotimaassani nähä.

 1. Poliisi -ja syyttäjälaitos on varmaan tehnyt parhaansa. Mutta kun ei aina riitä. Kehitettäköön ammattitaitoa, jotta kaikki mulkvistit ja väärinajattelijat häkitettäisiin.

 2. Sehän on Kristallnacht:in päivä tuo 9.11.
  Silloinhan jonkin sortin sosialistit alkoivat vainota vähemmistöjä suuremmassa mittakaavassa.

  1. Niin. Jos uskoo kaikki tarinat ainakin semmoisenaan. Samalla tavalla voi 50 vuoden päästä lukea kuinka Tampereella 21.10 Herran vuonna 2017 väkivaltaiset uusnatsit hyökkäsivät fasismia vastustavan ryhmän kimppuun. Ja kuinka Amerikka taisteli terrorismia vastaan pommittamalla 4 000 000+ siviiliä paloiksi. Heidän omaksi parhaaksi.

 3. Vai oikein kansanmurhasta epäillään… Voi hyvät hyssykät sentään! Naurettavaa pelleilyä sekä loputonta kiusantekoa alusta loppuun asti. Toivottavasti Ilja pääsee vapaaksi ja tervehtyy syövästään. Voimia Iljalle!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.