RHC:n naisilla alkavat paikat repeilemään

13

Refugees Hospitality Clubin naisilla alkaa olla turnausväsymystä. Liekö arabiinot käyneet liian intiimiksi, tai intiimiä toimintaa on jouduttu harrastamaaan siinä määrin, että paikat eivät enää kestä.

Kuvakaappaus 2017-11-07 20-18-15

 

https://www.facebook.com/groups/rhc.helsinki/permalink/10155340681838533/

Selviää, että useilla RHC-naisilla on kotonaan yhdestä useampaan arabia elättinä. Jotkut antavat kaikkensa, jotkut taas kaikkensa. Pitäähän sotaa, vainoa ja kidutusta paenneilla olla tarjolla parasta mahdollista.

Kuvakaappaus 2017-11-07 20-23-38.png

Ketjun aloittaja ei vissiin ole osannut vetää rajaa vaan kotiarabi on vaatinut enemmän kuin neidon reidet leviävät.

Terveisiä RHC:hen, että älkää menettäkö toivorikkauttanne. Kyllä maailmassa panohaluisia arabeja riittää.

Advertisements

35 thoughts on “RHC:n naisilla alkavat paikat repeilemään

 1. Termiitit ovat ilmeisesti syöneet naikkosen ulos omasta kodistaan?

 2. Eikö nämä muista että on autaampaa antaa kuin ottaa? Ja että kyllä luoja muistaa iloista antajaa? Nyt ei saa menettää toivoaan, sillä RHC:n yhteystiedot ja henkilöiden tiedot ovat levinneet jo kautta koko euroopan, aasian ja afrikan. Ja tuhannt ja tuhannet tulevat hakemaan apua niiltä joilla on iso sydän.

  Tulevaisuus on teidän. Nauttikaa sillä tätähän te halusitte.

   1. Mä sain käsityksen, että ympärileikatut sompuämmät ovat vaatimassa pillunkursimisoperaatioita veronmaksajilta. – On ne kateellisia kantiksille, mut ku julkinen… (vitsi, vitsi). Mustaa huumoria.

 3. Mitä, eivätkö arabimiehet oikein tahdo auttaa kotitöissä?! Hehän ovat vimpan päälle feministejä. Olen shokissa ja järkyttynyt.

  1. Vähän semmoista hippikommuunia: kaikki on ihanaa ykseyttä ja maailmanrauhaa – ja sitten tulee riita tiskivuoroista. Mutta sen verran täytyisi selkärankaa olla, että kesäkolleja ei oteta. Kissat eivät ole leikkikaluja ihmisistä puhumattakaan.

  1. Mukava kuitenkin huomata, että maailma opettaa kovempipäistäkin. Ehkä joku saa kohta kakaistua, että olimme naiiveja ja islam ei pakosti ole yksiselitteistä rakkautta (vitsivitsi).

 4. Tätähän ne naiset ovat toivoneet ja vouhkanneet. Miksi valittaa? Rasvatkaa vehkeenne välillä että hankaumat helpottuu ja antakaa palaa.

 5. Että nää on tyhmiä. Jokainen joka on edes majoittanut jonkun sukulaisen tajuaa millaista tuo on. Se vetää ihmisen ja perheen piippuun.Touhu menee aika sekavaksi.Saati sitten ventovieras vieraasta kulttuurista joka on lähes lapsen tasolla.

  Ei.Koti on koti juuri siksi että siellä eletään läheisten tai vaikka yksin jotta voisi vähän nuppiansa tyhjentää ulkoisista paineista. Alkeellinenkin psykologia näiltä akoilta puuttuu.

 6. Näitä mulkunpuutteissa eläneitä ,on maa täynnä,sitteen kun sai arabiapinan elätettäväksi,sai hiven slarvaa,furkat meni affin diskoiltoihin.(mummo EI PÄÄSSYT MUKAAN,VAIKKA ON MAKSAJAN PAIKALLA ) .ONNI TULLEE KUN ON TULLAKSEEN. VAAN EI TULLUT;TULI ARABIELÄINMUMMON NUSSIJA.PERVO JO 1000 SUKUPOLVESSA..OLIKO OIKEESI HAUSKAA.MENNÄ NYT TERKKARILLE; KAIKKI ARABIELUKOIDEN JA NNEKERIEN TAUDIT HANURISSA.JOUTAVATKIN DELAAMAAN.MENETETTY MUMMO TAI ISOÄITI;KERRANKOS IMMEINE SEKOILEE KUOLEMAA OOTELLESSA….

 7. On suoranainen ihme ettei näistä kukaan ole vielä tullut julkisuuteen avautumaan miten on joutunut kotilemmikkinsä ryöstämäksi, raiskaamaksi ja hakkaamaksi, usein myös päälle virtsatuksi ja alistetuksi. Sellainen on joissakin piireissä koettu erääksi rikkaan kulttuurin muodoksi.

  1. Sehän kertois sitten että ovat olleet väärässä,eihän sellanen käy laatuun lainkaan.

  2. Tulis nyt vaan reippaasti ulos kaapistaan. Satavarmaa, ett jossain vaiheessa alkaa muutakin ku vituttaa.

 8. Eikö ne hellät hetket iltaisin ja ruoanlaitto enää kanna, vai onko ukko kyllästynyt olemaan aisankannattaja ja elättäjä ja nostanut kytkintä.

 9. ’Tytöillä’ liukkarit loppu. Eivät vissii o tottunnu, et pitää pitää ittensä märkävalmiina, nin ei sitte pääse arabian orhi kuiviltaan astumaan. Ei siellä arabimaissa o totuttu mihkään esiräpläylsiin, vaan hyö ovat seljäs heti, kun on kanki kova. Mutta Vagisan hoitaa. Voimia ’ammattilaisille’ 🤗

 10. Älkää akat valittako aina!! Sitä saa mitä tilaa,Eikö se rakkaus ollutkaan ikuista? Ja beduiinithan piti olla niiiiin kohteliaita ja parempia kuin Suomalaiset..

  1. Edellä on jo monta niin hyvää kommenttia, jotta vastaan vain tähän. Näin kiteytettynä kun haavemaailma ja (inho)realismi kohtaavat, kaikesta valtamedian toitotuksesta huolimatta.

   Mietin vaan sitä, että jos joku noista naiiveista RHC:n naisista käy jossain ansiotyössä, niin sillä välin voipi asunnosta ”mystisesti” kadota helposti realisoitavaa omaisuutta, jolla Ahmed saapi lisää diskottelurahaa. Otaksun että tiskaamiset, pyykinpesu & ruoanlaitto taitavat myös pääsääntöisesti jäädä arvon RHC-rouvan kontolle?

   Samaan aikaan kun Ahmed löhöilee sohvalla, katselee TV:sta al-Jazeeraa (sellainen kanavapaketti on hankittava, nyyh!) ja juo olutta. Voi olla jopa niin, että kun RHC-rouva menee töihin lemmikki nukkuu ja kun hän tulee töistä niin lemmikki nukkuu yhä. Ihmekös tuo sitten jos lemmikki ihmettelee miksei sitä ”piirakkaa” ole enää niin hyvin tarjolla kuin alussa? Ja jollen saa hyvällä, niin sitten pienellä ”manipuloinnilla”.

   Tästähän voisi kehitellä jonkun tosi TV-formaatin, hop hop nyt kaikki RHC-läiset, kas siinä teille ideaa miten hyödyntää rahallisesti addiktiotanne, ahdinkoanne & typeryyttänne.

   Itsepähän olette puuronne keittäneet, nyt on aika lusikoida se vaikka karvaalta tai palaneelta maistuukin.

   Just give us our money…

 11. Finnish woman the best ,give pusyy ,suck dick and pay’s for it .

 12. SEKSUAALINE AHTINKO ! Älkää väheksykö naisen sylin kotouttavaa vaikutusta. Ajatelkaa jos kaikki joutuisivat olemaan luihuja runkkareita ja ahtistuessaan vaanisivat puskatinderin osumista kohdalle. Ei näin. Ottakaa vaan koppia kaikki vanhat luuskat, allahin tervettä pyllyyn niin kaikilla on kivempaa.

 13. Hassua, että se kulttuurimme luonut periluterilaisuus sittenkin pukkaa pintaan.
  Vain idiootti kiistää kristinuskon ja varsinkin aikaansaavan juurikasvatuksen.

  Nyt sitten ”parempi kulttuuri” ei olekaan kristinuskon ja varsinkin sen luterilisen ja kalvinistisen perinteen mukainen, että kun olet pari, muutama vuotta ollu jouten ja maten, niin ois aika tehhäkin jotain ihan ite.

  Siitähän tässä on kyse.
  Katsokaas kun se ei ollukaan semmoinen annefrankki-judatsku tämä.

  Juuei. Kun niitten oikeesti olis pitäny solahtaa arkeen, ja mammojen ois pitäny saaha pelastusmitali, vaan niin ei vaan käynykään.
  Eikä tule käymäänkään, vaan mammoilta ajetaan hiukset, että hutsu.

  Voi himpe. 😀

 14. ”Pistä siihen Bebanthenia” kuuluu vanha viisaus. Päivän ottaa paraneminen, vanhalla kolme, sen aikaa losotellaan tuhkaluukkuun.

  Sanoisin, ettei mitään armoa noille panokoneiksi itsensä kohottaneille. Meillä on kasapäin muslimeja vailla pussien tyhjennyspaikkaa, joten laittaisin ainakin 10 pakopoikaa noin hätäapuna joka mammalle ja heti. Jos niitä jää, tulee lisää. Itse maksatte kulut, ellei rahnat riitä, otatte toisen työn. Kolmas vuoro menee sitten orgiahommissa. Nukkua ehtii hyvä ihminen haudassakin ja kahvitauolla.

  Joku tuolla vihjailikin, että lemmikit hoidetaan, jos semmoisia on otettu. Ei se niin mene, että jätetään lapset hunningolle ja lähdetään itse asumaan ilmaiseksi ja laittamaan ilmaista ruokaa. Kuka ne lapset muka silloin hoitaa? Ei ihminen tuollaista suunnittelisikaan, se on vaan loppuikä jaksettava, kun on kerran ryhdytty.

  Vieläkin nauratte natseille, mutta näyttää vuoromme kohta koittavan. Täytyy miettiä sloganit jo valmiiksi. ”Ettekö te näe, että teillä on vastuullanne naisia ja lapsia!” ”Te ette saa olla olemassa, ellette ymmärrä pakolaisten kärsimyksiä!” Ja sitten herkkua: ”Hävetkää natsit, rasistit, fasistit!” Siitä se retoriikka sitten lähtee kovenemaan. Kaikki p*ska kääntyy itseänne vastaan, tulevat suvaitsemattomat.

  Tehkää muille tänään se, mistä haluatte itse kärsiä iänkaikkisesti, vai mitensemeni.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.