Uusruotsalaiset panivat päreeksi kokonaisen koulun Göteborgissa

13

Uusruotsalaiset rikkoivat Göteborgissa maanantai-iltana kokonaisen koulun. Koulu on nyt päreinä ja opetustoimiin ryhdytään sikäli mikäli kuin se on mahdollista.

Koulun vahtimestari Jan-Olof Croon kertoo GP:lle, että koko koulu on kuin sotatoimialue.

 

– Vähintään 30 ikkunaa on rikottu. Käytännössä kaikki, mikä eteen on tullut, on rikottu.

Poliisi sai illalla hälytyksen klo 20.00 aikaan ja paikalla oli tuolloin enää suuret vahingot. Kaikki ikkunat oli rikottu, musiikkiluokan soittimia oli rikottu, koulun keittiön ruuat oli kaadettu lattiolle, rypsiöljyt ja kastikkeet olivat lattialla, musiikki- ja kuvataiteen luokissa kaikki kaapit oli rikottu ja tavarat revitty lattioille ja kaikki tuolit oli kaadettu ja osa rikottu. Verhot oli revitty, ovet potkittu – käytännössä kaikki mahdollinen oli rikottu mikä vain rikottavissa on ollut.

07Vandaliseradskola-TJ-96
Kuvat: Thomas Johansson

 

Vahinkojen arvellaan nousseen useisiin satoihin tuhansiin kruunuihin.

Poliisi ei toistaiseksi ole ottanut ketään kiinni teosta. Lövgärdet on hyvin moniongelmainen ja -kulttuurinen alue. Alueen koulut kokevat säännöllisesti vandalismia. Kyseinen koulu on ollut otsikoissa vähän väliä sen ongelmallisten uusruotsalaisten takia.

Kuvakaappaus 2017-11-07 20-03-30

 

Advertisements

21 thoughts on “Uusruotsalaiset panivat päreeksi kokonaisen koulun Göteborgissa

 1. Täällä voi sikailla ja tehdä mitä tahansa pahaa koska siitä ei rangaista. Alkuperämaassa ei tuollaista tehtäisi koska ei uskallettaisi.Voisi olla napin paikka.

  1. Ehdotonta vankeutta ei tietenkään tuomita ja vahingonkorvauksilla ei mitään vaikutusta, kun uusruotsalaiset saavat kuitenkin rahansa taikaseinästä. Pohjoismainen oikeuskäytäntö ei ole lainkaan luotu rikoksen sovittamiseen vaan ajatuksena on ollut pelotevaikutus ja oman sosiaalisen piirin mureneminen. Kaverit hylkää ja maine leviää, työnantajat vaativat rikosrekisteriä, luottotiedot menee jne. Kehitysmaamuslimeilla ei haittaa näistä mikään, kun saavat vain kavereiltaan ”rispektiä”.

 2. Monikulttuurista rikkautta tätähän ne ruotsalaiset on halunneetkin ja kiltti suomi seuraa hyvänä kakkosena perässä pian meilläkin näin.

 3. perus jutikoiden uutta mailmanjärjrestystä! imf juuri hyväkyi suurinpiirtein kaikki mailman maat heidän allensa joista suurin osa jutkuja! Painukaa vittuun! Yhtä tyhmiä olette te kommentoijat miksi näin tapahtuu!!

  1. Ainakin itse tiedostan erään kansanryhmän joka on ollut esim vuoden 1965 maahanmuuttouudistuksen takana. Sama väestöryhmä omistaa 5 suurinta mediaa USAssa ja Hollywoodin. Suosittelen katsomaan dokumentin The Greatest Story Never Told. On mielenkiintoista mitä kaikkea kansakunta voi saavuttaa vapautuessaan velkavetoisesta rahajärjestelmästä.

 4. Täytyy vaan ymmärtää ja tiedostaa.Kyseessä oli lapsukaisten epätoivoinen protesti iljettävää patriarkaatin vihalinnaketta vastaan.Matematiikka on natsistinen patriarkaalinen rakenne joka loukkaa lapsosten ihmisoikeuksia ja sitä on koulussa opetettu.Siitä on enää hyvin pieni askel polttouuneihin joten kyseessä on selvästi itsepuolustautuminen.

 5. Epäilen, ettei profeetta mitään rumpusektioita ilmoille päristellyt, jolloin miltei kaikki soittimet ovat erittäin haram. Eikö Ruattissa ole kumminkin uskonvapaus, miksi sitä vastaan jatkuvasti hyökätään? Natsit kuuhun ja rakettimiehet puuhun (Rautatientorin puussa oli keväällä vilkasta, kun kilvan pyrkivät avaruuden valloitukseen.

 6. No eihän sitä muuten tuntisi oloaan kotoisaksi. Jotain oli tehtävä tämän tunnetilan saavauttamiseksi ja muhamed heitti kanin hatusta, siitähän tämä idea lähti.

  1. Kummallakaan ei ole merkitystä: koulun ehtii hajottaa oli hälyttimet tai ei ja kivitettäväksi kaartava virkavalta on hyvä bonus. Tai sitten voi syödä yhdessä pullat.

 7. Tämähän on hyvä uutinen. Kohta lapsukaiset eivät osaa lukea, joten veronmaksajien ei tarvitse ostaa kalliita iphoneja. Lisäksi lapsukaiset eivät pysty opiskelemaan pommintekoohjeita netistä.

  1. Nyt jäi huomioimatta, että tuhoamiseen ja allahiin riittää aina tarmoa eikä dynamiitin räjäytykseen mitään lukutaitoa tarvita. Hajottaminen onnistuu aina, vaikka luominen ei luonnistuisikaan!

 8. Näin käy, kun puuro ei vastaa lapsukaisten odotuksia. Ruotsi voi syyttää vain itseään. Eikä unohdeta rasisteja kun syyllisiä haetaan. Aina voi syyttää ruotsalaista.

 9. Kulttuurijuhla..ei sen kummempaa. Kai ne päättäjät Ruotsissa, kuin Suomessakin tiedostivat heitä tilatessaan, että heidän kulttuurissaan juhlitaan näin. AK47:lla sitten vähän vanhempina. Eikä niitä pois saa lähtemään pyytämällä…kuletusotteella raudoissa konttiin.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.