Mainokset

Uusruotsalaiset panivat päreeksi kokonaisen koulun Göteborgissa

Uusruotsalaiset rikkoivat Göteborgissa maanantai-iltana kokonaisen koulun. Koulu on nyt päreinä ja opetustoimiin ryhdytään sikäli mikäli kuin se on mahdollista.

Koulun vahtimestari Jan-Olof Croon kertoo GP:lle, että koko koulu on kuin sotatoimialue.

 

– Vähintään 30 ikkunaa on rikottu. Käytännössä kaikki, mikä eteen on tullut, on rikottu.

Poliisi sai illalla hälytyksen klo 20.00 aikaan ja paikalla oli tuolloin enää suuret vahingot. Kaikki ikkunat oli rikottu, musiikkiluokan soittimia oli rikottu, koulun keittiön ruuat oli kaadettu lattiolle, rypsiöljyt ja kastikkeet olivat lattialla, musiikki- ja kuvataiteen luokissa kaikki kaapit oli rikottu ja tavarat revitty lattioille ja kaikki tuolit oli kaadettu ja osa rikottu. Verhot oli revitty, ovet potkittu – käytännössä kaikki mahdollinen oli rikottu mikä vain rikottavissa on ollut.

07Vandaliseradskola-TJ-96

Kuvat: Thomas Johansson

 

Vahinkojen arvellaan nousseen useisiin satoihin tuhansiin kruunuihin.

Poliisi ei toistaiseksi ole ottanut ketään kiinni teosta. Lövgärdet on hyvin moniongelmainen ja -kulttuurinen alue. Alueen koulut kokevat säännöllisesti vandalismia. Kyseinen koulu on ollut otsikoissa vähän väliä sen ongelmallisten uusruotsalaisten takia.

Kuvakaappaus 2017-11-07 20-03-30

 

Mainokset

21 Comments on Uusruotsalaiset panivat päreeksi kokonaisen koulun Göteborgissa

 1. Lapsukaiset ovat taas toteuttaneet itseään // 07/11/2017 20:33 // Vastaus

  Täällä voi sikailla ja tehdä mitä tahansa pahaa koska siitä ei rangaista. Alkuperämaassa ei tuollaista tehtäisi koska ei uskallettaisi.Voisi olla napin paikka.

  Tykkää

  • Jarkko kainulainen // 07/11/2017 20:43 // Vastaus

   Kyllähän ne rankaisee jos kanta ruotsalainen tai suomessa kanta suomalainen

   Tykkää

  • orbanisti // 07/11/2017 21:09 // Vastaus

   Ehdotonta vankeutta ei tietenkään tuomita ja vahingonkorvauksilla ei mitään vaikutusta, kun uusruotsalaiset saavat kuitenkin rahansa taikaseinästä. Pohjoismainen oikeuskäytäntö ei ole lainkaan luotu rikoksen sovittamiseen vaan ajatuksena on ollut pelotevaikutus ja oman sosiaalisen piirin mureneminen. Kaverit hylkää ja maine leviää, työnantajat vaativat rikosrekisteriä, luottotiedot menee jne. Kehitysmaamuslimeilla ei haittaa näistä mikään, kun saavat vain kavereiltaan ”rispektiä”.

   Tykkää

 2. Jarkko kainulainen // 07/11/2017 20:41 // Vastaus

  Monikulttuurista rikkautta tätähän ne ruotsalaiset on halunneetkin ja kiltti suomi seuraa hyvänä kakkosena perässä pian meilläkin näin.

  Tykkää

 3. mike lake // 07/11/2017 20:47 // Vastaus

  Ylekö tästä ensinmäisenä tiedotti ???.

  Tykkää

 4. tuomas // 07/11/2017 22:01 // Vastaus

  perus jutikoiden uutta mailmanjärjrestystä! imf juuri hyväkyi suurinpiirtein kaikki mailman maat heidän allensa joista suurin osa jutkuja! Painukaa vittuun! Yhtä tyhmiä olette te kommentoijat miksi näin tapahtuu!!

  Tykkää

  • Ainakin itse tiedostan erään kansanryhmän joka on ollut esim vuoden 1965 maahanmuuttouudistuksen takana. Sama väestöryhmä omistaa 5 suurinta mediaa USAssa ja Hollywoodin. Suosittelen katsomaan dokumentin The Greatest Story Never Told. On mielenkiintoista mitä kaikkea kansakunta voi saavuttaa vapautuessaan velkavetoisesta rahajärjestelmästä.

   Tykkää

 5. Täytyy vaan ymmärtää ja tiedostaa.Kyseessä oli lapsukaisten epätoivoinen protesti iljettävää patriarkaatin vihalinnaketta vastaan.Matematiikka on natsistinen patriarkaalinen rakenne joka loukkaa lapsosten ihmisoikeuksia ja sitä on koulussa opetettu.Siitä on enää hyvin pieni askel polttouuneihin joten kyseessä on selvästi itsepuolustautuminen.

  Tykkää

 6. Epäilen, ettei profeetta mitään rumpusektioita ilmoille päristellyt, jolloin miltei kaikki soittimet ovat erittäin haram. Eikö Ruattissa ole kumminkin uskonvapaus, miksi sitä vastaan jatkuvasti hyökätään? Natsit kuuhun ja rakettimiehet puuhun (Rautatientorin puussa oli keväällä vilkasta, kun kilvan pyrkivät avaruuden valloitukseen.

  Tykkää

 7. Talvisodanhenki // 08/11/2017 00:37 // Vastaus

  Monikulttuurisen kansainkodin tulevaisuus näyttää erittäin synkältä.

  Tykkää

 8. No eihän sitä muuten tuntisi oloaan kotoisaksi. Jotain oli tehtävä tämän tunnetilan saavauttamiseksi ja muhamed heitti kanin hatusta, siitähän tämä idea lähti.

  Tykkää

 9. Aijaijai // 08/11/2017 06:34 // Vastaus

  Missä hälytysjärjestelmä? Vai eikö poliisi uskaltanut tulla paikalle?

  Tykkää

  • Valtsu // 08/11/2017 08:53 // Vastaus

   Kummallakaan ei ole merkitystä: koulun ehtii hajottaa oli hälyttimet tai ei ja kivitettäväksi kaartava virkavalta on hyvä bonus. Tai sitten voi syödä yhdessä pullat.

   Tykkää

 10. Asko Liukkonen // 08/11/2017 08:05 // Vastaus

  Tämähän on hyvä uutinen. Kohta lapsukaiset eivät osaa lukea, joten veronmaksajien ei tarvitse ostaa kalliita iphoneja. Lisäksi lapsukaiset eivät pysty opiskelemaan pommintekoohjeita netistä.

  Tykkää

  • Valtsu // 08/11/2017 08:58 // Vastaus

   Nyt jäi huomioimatta, että tuhoamiseen ja allahiin riittää aina tarmoa eikä dynamiitin räjäytykseen mitään lukutaitoa tarvita. Hajottaminen onnistuu aina, vaikka luominen ei luonnistuisikaan!

   Tykkää

 11. Johann // 08/11/2017 08:34 // Vastaus

  Näin käy, kun puuro ei vastaa lapsukaisten odotuksia. Ruotsi voi syyttää vain itseään. Eikä unohdeta rasisteja kun syyllisiä haetaan. Aina voi syyttää ruotsalaista.

  Tykkää

 12. DUMARI // 08/11/2017 10:02 // Vastaus

  Kallista on maahanmuutto.

  Tykkää

 13. Arto Koistinen // 08/11/2017 10:39 // Vastaus

  Kulttuurijuhla..ei sen kummempaa. Kai ne päättäjät Ruotsissa, kuin Suomessakin tiedostivat heitä tilatessaan, että heidän kulttuurissaan juhlitaan näin. AK47:lla sitten vähän vanhempina. Eikä niitä pois saa lähtemään pyytämällä…kuletusotteella raudoissa konttiin.

  Tykkää

 14. Matu = suuryrittäjä // 08/11/2017 12:59 // Vastaus

  Keharit ryöstivät postiauton samaisessa Lövgärdetin paskaläjässä runsas tunti sitten!

  https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vast/postnordlastbil-kapad-i-goteborg

  Tykkää

 15. Ilkka Mänttäri // 08/11/2017 20:01 // Vastaus

  Koskahan nämä moniosaajat heitetään euroopasta ulos, tai edes suomesta.

  Tykkää

 16. Kieltä ei osaa mutta osaa valittaa ja kutsua median paikalle // 10/11/2017 09:28 // Vastaus

  9- päinen kieltä osaamaton Hakimin perhe Göteborgissa, Kortedalassa, on tyytymätön asuntoonsa ja valittaa siitä tulkin välityksellä:

  https://www.expressen.se/tv/nyheter/gt/familjens-skrack-hakim-kan-do-av-kommunens-lagenhet/

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: