Veikko Vennamo puhuu vuonna 1966

13

Advertisements

5 thoughts on “Veikko Vennamo puhuu vuonna 1966

  1. Vennamo kääntyisi haudassaan jos tietäisi hillotolppaselkärankaisten tempuista. Kaikki puolueen ohjelmat ja periaatteet petetty ja kehdataan vielä ulista jostain smp:n perinnön vaalimisesta.

  2. Veikko tiesi jo 60-luvulla mihin maailma menee. Nyt ahneus on vaan moninkertainen veroparatiisien takia. Ja kaikki on laillista ”verosuunnittelua” isorikkaille ja tavallinen kansa kupataan kuiviin. Suoraselkäisiä Veikkoja tarvittaisiin tänäkin päivänä, ei ahneita oman edun tavoittelijoita mitä esim, Soinin porukka on. Puhumattakaan porvarien ahneudesta.

  3. Ihmeen ajankohtainen puhe tänäänkin!!! Uskomatonta, miten muilla on ollut halu nauraa näin asialliselle puhujalle. Varmaan toisten mielestä he ovat ylempänä kaikkia ja Vennamon puhe tuo turhan selvästi esiin epäkohdat ja huijaukset.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.