Skip to content
Mainokset

Upplands Bro:ssa infernaalinen autopalojen yö

Tukholman luoteispuolella sijaitsevassa Upplands Bron kunnassa Bron keskustaajamassa vietettiin viime yönä inferniaalisia hetkiä, kun joukko uusruotsalaisia hillui keskustan parkkipaikalla bensaganisterien kanssa ja sytytti kymmeniä autoja tuleen.

Paikallisten silminnäkijöiden mukaan tekijät, joita oli 3-5 henkilöä, olivat naamioituneet ja kaatoivat autojen päälle bensaa ja tuikkasivat tuleen.

Aamulla jälki oli lohdutonta katseltavaa. Koko maalaisidyllinen Bro oli kuin lähi-itäläinen normikaupunki. Romua, romua ja romua. Autopolttelua tapahtui jo toissa yönä, mutta silloin poltettiin vain muutama auto harjoitusmielessä.

 

Upplands Bron ja Kungsängenin seutu ovat kokeneet jo pitkään erilaista mellakointia ja huliganismia. Paikallisten mukaan Tukholman suunnalta tulee paikallisjunalla isoja uusruotsalaislaumoja, jotka kesäisin notkuivat juna-asemilla ja niiden läheisyydessä sijaitsevissa puistoissa aiheuttamalla älämölöä. Lisäksi monenlaista ilkivaltaa on tapahtunut. Bussipysäkkejä rikotaan, polkupyöriä väännetään solmuun ja muuten huudellaan hävyttömyyksiä ihmisille.

 

Upplands Bron alueelle ollaan puuhaamassa mahdollisesti jonkinlasta kodinturvajoukkoa, mutta aika näyttää voittaako se mielenkiinnollaan Vain Elämään.

Kuvakaappaus 2017-11-08 13-13-35

Mainokset

15 Comments »

 1. Minulla on Unelma. Ne perustettavat kodinturvajoukot ruhjoisivat erilaisilla astaloilla kaikki toiseuden edustajat enämpi tai vähempi sinisenmustiksi. Siis aivan kaikki paitsi lapset. Kun siitä selkäsaunasta olisi toivuttu voisi uusruotsalaisten asenne muuttua jopa ystävälliseksi ja sopuisaksi ainakin hetkeksi. Tällainen yhteiskunnallinen kokeilu olisi opettavainen testi ja parhaimmillaan siitä voisi kehittyä säännöllinen perinne. Pieksetään vieraat kilteiksi päivä.

  Tykkää

 2. Kiinostaisi tietää näiden järjenjättiläisten ajatuksen juoksu. Mitä ne meinaa tehdä sitten, kun koko ruotsalainen infra on laitettu paskaksi? Luuleeko ne, että allah lämmittää asunnot ja tekee sähköä iphonen käyttöön? Ei vaan pysty ymmärtämään…

  Tykkää

  • Mutta juuri siksi Persestanit ovat Persestaneja, että kaikki vain selittävät, säheltävät, huutavat ja etsivät tilaansa syyllistä aina ulkopuolelta, mutta mitään ei saada aikaiseksi. Jonkun tarvehierarkiassa kaiken paskaksi paneminen voi olla syömisen tasolla. Tiedä sitten missä kohtaa kulttuurinen kehitys meni pain helvettiä tai onko siellä oltu alusta asti. Insallah.

   Tykkää

 3. Kodinturvajoukot…No siitäpä se sitten lähtee kuten Jugoslaviassakin.Sama kaava.Sama lopputulos.Mukava tietää että Suomessa on pätevä valtion ja kansan etua ajava hallitus joka osaa sitten järkyttyä twitterissä ja kutsua vihollistaistelijat kotiinsa asumaan kun länsipaskastanin sisällissota kunnolla käynnistyy.

  Tykkää

 4. Tämä ei voi olla totta. Kyseessä täytyy olla Tajukankaan mielikuvitus. Ainakin jos on uskominen uuninpankkopoikaan.

  Tykkää

 5. Onko kellään heittää villiä arvausta montako autoa Ruotsissa on palanut viimeisen viiden vuoden aikana? Onko se enemmän vai vähemmän suhteessa raiskattuihin ihmisiin?

  Tykkää

 6. Tämä on autoteollisuuden ja kauppiaiden masinoimaa toimintaa. Mutiaisille maksetaan että ne polttaa autoja ja autokauppiaat tienaa.

  Tykkää

 7. Kiitokseksi täysihoidostaan, muslimit polttelevat aluksi ruotsalaisten autot. Maan haltuun ottamisen alkaessa poltetaan kodit seuraavaksi ja ihmiset.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: