Uppsalassa hyökkäykset poliisia kohtaan jatkuvat-uusruotsalaisilla nyt uusi ase käytössä

13

afghanwoman-stoned-death-adultery_11-3-2015_202928_l
Kuka rakastaa eniten kiviä?

Poliisi on joutunut viime päivien aikana systemaattisen kivityksen kohteeksi Uppsalan ongelmalähiö Gottsundassa.

Sunnuntaina poliisi saapui alueelle tutkimaan ampumistapausta ja tarkoitus oli tehdä teknistä tutkintaa kun iso joukko uusruotsalaisia äityi kivittämään poliiseja. Poliisi joutui perääntymään autoon turvaan. Yksi kivi osui niin pahasti poliisiautoon, että auton sisäkatto ja muita lisävarusteita rikkoontuivat.

Maanantaina sama homma. Partio oli ajamassa alueella ja jalkautui kun heitä kohtaa tehtiin yllätyshyökkäys. Poliiseja kohtaan alettiin heittelemään kiviä ja nyt uutena aseena soralla täyteyillä muovisilla limsapulloilla. Sellainen päähän osuessaan tekee selvää jälkeä.

Poliisin mukaan molemmissa tapauksissa kivenviskojat koostuvat noin 20 henkilön joukkiosta, joilla on tapana vaikeuttaa kaikin tavoin poliisin työtä ja oleskelua alueella.

Advertisements

28 thoughts on “Uppsalassa hyökkäykset poliisia kohtaan jatkuvat-uusruotsalaisilla nyt uusi ase käytössä

 1. Kun pirulle (tai Muhammedille) on annettu pikkusormi niin viehän se koko käden. Heti alkuun olisi pitänyt antaa pampusta eikä yrittää ”keskustella” asioita kuntoon eikä yrittää integroida sellaista mitä ei voida integroida. Sehän lukee jo siellä vihapuheen perusteoksessa koraanissa.

 2. Suomen historiasta johtuen tunnen pientä myötäiloa Ruotsin tapahtumisista. Herrakansalla on käsissään ongelma , mihin ei ole puhtoisia ratkaisuita. Paska puoli asiassa on ,että swedustania on naapuri , jota suomalian seteliselkärankaiset päättäjät apinoivat.

  1. Tätä kommenttia näkee välillä, mutta kun kaikki Suomen orjuuttajat kuolivat viimeistään 1800-luvulla… Vähän sama asia kuin että Amerikka ansaitsisi täyttyä muslimeilla kun esivanhemmat pitivät afrikkalaisia orjia. Itse ruotsalaiset ovat tietenkin soppansa keittäneet eikä tilanteesta ole Suomelle muuta kuin haittaa, vaikka meillä olisikin täysjärkiset ja isänmaalliset päättäjät.

   1. Tästä huolimatta meillä on pakko ruotsi kouluissa, pakollinen virkamiesruotsi yliopistoissa, kiintiöohituskaista yliopistoon, ect.. Jotta haista paska

    1. Itse luin pakkoruotsin ja tykkäsin siitä koska olin hyvä Ruotsissa ja kielissä yleensäkin. Kiitos pakkoruotsin sain Ruotsista hyvän työpaikan mitä muuten en olisi saanut. Asunnon ja työn olin järjestänyt jo ennen muuttoa. Tein sitä työtä 10 vuotta, sitten aloin opiskelemaan yliopistolla ja kauppakorkeakoulussa. Oli paljon kontakteja myös tanskalaisten ja norjalaisten kanssa ja kaikkien kanssa pystyin kommunikoimaan, kiitos Suomen pakkoruotsin. Onhan se ihan tyhmää että naapurien kanssa pitää vääntää englantia.

   2. Kyllä ruotsin tilanteesta on paljonki haittaa suomelle.
    Jos nuo kehitysmaalaiset pysyisivät ruotsissa,niin siitä vaan.
    Mutta kun ne ei pysy,ruotsista on niin helppo läpsytellä suomeen haaparannalta.
    Ja sitä tapahtuu jatkuvasti,ei pohjoisen maarajalla mitään estettä ole,kukaan
    ei kysele vaikka Idi Amin patseerais tulemaan suomeen.

    1. Kyllä, ja rkp tekee kaikkensa, että tilanne jatkuu.,(toki kaikki muutkin ”maantapaa” noudattaen.)

  2. Itse toivoisin Ruotsin saavan asiansa kuntoon, sillä rikkaasta naapurista on Suomelle enemmän taloudellista hyötyä kuin köyhästä.

   Otetaan vaikka Viro esimerkiksi: Viron taloudellinen nousu on tietysti enimäkseen heidän omaa ansiotaan, mutta ei voi kiistää etteikö ns. rikkaasta naapurista pohjoisessa olisi ollut heille hyötyä. Pelkästään jo suomalaisten viroon suuntaama turismi tuo melkoisesti rahaa Viroon.

 3. Pitäis laittaa vaan kova kovaa vastaan tarvittaessa kovat piippuun ja armeija paikalle kuolkoon ketkä kuolee ja loput rikolliset linnaan mutta eihän näihin saa koskea kun heti on joku matu lover itkemässä.

 4. Alkaa muistuttaa sotatilaa. Tilaanteen haltuun ottaminen ei enää ole mahdollista, kytät tulevat samaan jatkossa entistäkin kylmempää kyytiä. Uskon että monikulttuurisen kansainkodin ratkaisuna on luovuttaa maa-alueita kehitysmaalaisten käyttöön -paikkoja minne poliisi ei yksinkertaisesti voi mennä koska siellä ruåtsin laki ei ole ole voimassa.

  -Tapahtumat lisääntyvät viikottain ja suuremman pamauksen uhka roikkuu ilmassa…

  1. Joo,luovutetaan kehareille Helsinki kehäkolmosen sisäpuolinen alue .
   Mutta sillä puheella,että Suomi ei enää elätä,sen jälkeen saavat pärjätä omin keinoin Helsingissänsä ja pysyvät sitte rajan sisäpuolella myös.

  2. Saisi jo oikeasti tulla välienselvittely – tilanne ei tuosta muuten oikene. Väkivallaton ratkaisu on suotava, mutta aina ei ole sellaista ratkaisua. Siihen ei paljoa tarvittaisi, että etnoghetot räjähtävät ja sitten mennään.

 5. Kehitysmaalaiset tavat saadaan kuriin ainoastaan kehitysmaalaisilla keinoilla. Poliisi tekee itsestään ainoastaan pellen yrittäessään pitää keharilähiöissä järjestystä yllä dialogipoliisein.

 6. Täytetyt pullot ja tölkit on antifan terroristitorakoilta kopioitu.Jenkkilässä ovat käyttäneet viime aikoina tölkkejä jotka on täytetty betonilla.Kehari ei yllättäen pysty aivan siihen mutta sama ajatushan tuo selvästi on.

 7. Eipä taida Ruotsia auttaa kuin kantaruotsalaisten siirtyminen sivuun ja mattopommitus valtakunnan yli.

 8. Normaali tiemurske raekoolla 0-16 ei vapaaehtoisesti tahdo valua limonaadipulloon. Raekoolla 0-32 en edes yrittänyt. Joten olkaapa tarkkoja tavaraa tilattaessa.

 9. Ihme että yhtään poliisia ei ole vielä kuollut näissä erinäisissä hyökkäyksissä.

 10. One warning , second – bullit in to pig’s blood and shut thouse pavians one by one till no one chimpanzee will be left .If monkeys want war ,give them war .

 11. PT: ”…nyt uutena aseena soralla täyteyillä muovisilla limsapulloilla.”

  Siis mitvit? On ne vaan innovatiivisia raketti-kirurgitieteilijöitä.
  Kiviä muovipulloon. Uusi molotovi?

  Se on sillä lailla, että valkoisen miehen vika, tämäkin.
  Mitäs keksi muovipullon. Kannattaisko vähän miettiä sitä mitä sitä keksii.
  Kivikautiset saattaa innovoida.
  Ja kun ne innovoi, se on kivestä.

  Kiitz vaan vinkistä, muhametti. Kaikki on niin kivestä, niin kivestä…

 12. Ruotsin poliisit pitäis nyt käydä radalla harjottelemassa, että osuvat ja sitten kovat piippuun..eihän tollanen pakittaminen saa aikaan muuta, kun yllytystä.

 13. Vainjihad harjoittelua? Kyllä ne rättipäät Ruotsiin hyökkäävät vielä oikeilla aseilla ja samoin meille. Moskeijoissa rukous loppuu aina siihen, että toitotetaan kuolemaa kaikille valkoihoisille. Turha väittää, etteivätkö moskeijat radikalisoi muslimeita. Suurmoskeija Helsinkiin on todellinen saatanan temppeli.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.