Ammuskelut Kööpenhaminan ongelmalähiössä Nørrebrossa jatkuvat

13

Kuvakaappaus 2017-11-09 18-57-53

Kööpenhaminan uustanskalaisilla gangstereilla näyttää olevan nyt täysimittainen sota päällänsä. Reilu viikko sitten ammuttiin kaksi gangsteria. Eilen keskiviikkona ammuttiin edelleen yhtä miestä ja tänään toista.

Kaikki ampumiset ovat tapahtuneet pienellä alueella Nørrebron maahanmuuttajavoittoisessa ongelmalähiössä, jossa enemistö tulijoista on Lähi-idän ydinalueelta. Eilen ammuttiin 25-vuotiasta uustanskalaista. Miehellä oli kovan luokan jengitausta, tanskalaisittain ”banderelation”. Klo 20.00 aikaan sattunut ampuminen tapahtui yleisellä paikalla.

Tämäniltaisessa ampumisessa, joka tapahtui hetki sitten, ammuttiin 22-vuotiasta miestä. Silminnäkijöiden mukaan ainakin 7-8 laukausta ammuttiin. Tällä hetkellä ei tiedetä selvisikö uustanskalainen hengissä.

Kyseessä on kahden uustanskalaisen rikollisjengin Loyal to familian ja Brothaksen välinen valtataistelu. Sodan sponsoroi tanskalainen veronmaksaja.

Advertisements

7 thoughts on “Ammuskelut Kööpenhaminan ongelmalähiössä Nørrebrossa jatkuvat

  1. Kukapa ei dialogien välissä haluaisi joskus purkautua? Ei pieruakaan pidä pidättää.

  2. Kauankohan tanskaisten pinna kestää? Danskit eivät ole samanlaisia nössyköitä kuin swedustanialaiset.

  3. Tuossahan ei ole mitää pahaa kun ammuskelvat vain toisiaan. Ampumaharjoituksia valtion kustantamana niin hyvä tulee.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.