Autoilija yritti ajaa väkijoukkoon Helsingborgissa

13

Kuvakaappaus 2017-11-10 22-33-40

Skoonessa Helsingborgissa autoilija yritti ajaa henkilöautolla väkijoukkoon, mutta teko luultavasti epäonnistui auton törmätessä seinään kapealla kadulla.

Klo 16.00 aikaan sattunut häiriökäyttäytyminen tapahtui Helsingborgin keskustassa Kaliforniegatanilla. HD:n tietojen mukaan autoilija yritti ajaa kahden henkilön päälle lähellä yläkoulua. Poliisin mukaan he saivat ilmoituksen liikenneonnettomuudesta, mutta paikanpäällä selvisi, että teko oli ilmeisesti tahallinen päälleajon yritys. Autoilijan osumat jalankulkijoihin olivat vain senteistä kiinni.

26-vuotias kuljettaja otettiin kiinni sairaalassa, jonne hänet oltiin viety ambulanssilla. Kuljettajan ei kuitenkaan kerrota olleen vakavasti loukkaantunut.

Poliisi ei toistaiseksi epäile kyseessä olleen terrori-iskun. Poliisi on kirjannut teon törkeänä pahoinpitelyn yrityksenä ja mahdollisesti rikosnimike voi nousta murhan yritykseen.

Kuvakaappaus 2017-11-10 22-34-06

 

Enempää poliisi ei avaa asiaa, mutta rikosnimikkeistä voi päätellä, että teko on ollut tahallinen. Oliko kyseessä yksittäisen tai yksittäisten henkilöiden murhayritys vaiko terroriteko? Poliisi aikoo selvittää asiaa tutkimalla motiiveja.

Kaliforniegatan on lyhyt ja kapea yksisuuntainen katu, jonka toisella puolen on parkipaikkaa kadun suuntaisesti ja toisella puolella ajorataa on pyörä- / jalankulkutie.

Advertisements

5 thoughts on “Autoilija yritti ajaa väkijoukkoon Helsingborgissa

  1. Uskokaa pois jo nyt Euroopassa kaupunkisuunnittelijat on kutsuttu hätäkokoukseen ja tarkoituksena suunnitella pikaisesti kaupunkimiljööitä uusiksi autoiskujen lisääntyessä. Ja rahasta ei ole kiinni koska sekin raha mitä tähän poltetaan, sitä ei esimerkiksi laitettaisi tehostettuihin matu palautuksiin.Hoidetaan oiretta, ei itse tautia mistä tämä kaikki hulluus johtuu. Pitää tapahtua jotain todella mullistavaa että asenteet muuttuvat näitä länsimaisia arvoja vihaavia matuja kohtaan. Paapotaan kun pitäisi oikeasti tehdä konkreettisia toimia.

  2. Koskahan nämä järjestelmällissti karkoitetaan maasta? Eikö kukaan ihmettele miksi ne ovat omassa maassaa ”tappolistoilla”? Eihän niiden käytös sovi minkään valtion normeihin. Jos ne pistettäisiin jonnekkin autiosaarelle mukanaan vähän hakkuja ja lapioita sekä siemeniä, niin kai ne sieläkin ensin suunnittelisi terroritekoja.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.