Maahanmuuttoviraston uusruotsalainen työntekijä ajeli varastetulla Maseratilla töihin

13

680

Viime kuun puolessa välissä varastettiin Södertäljestä asuntomurron yhteydessä myös avaimet Maserati Granturismo- merkkiseen luksusautoon.

Murtomiehet olivat murtautuneet yöllä perheen ollessa nukkumassa sorkkaraudalla sisään asuntoon. Tässä yhteydessä he olivat vieneet jotain pientä ja auton.

Sen jälkeen auto pysyi muutaman viikon kadoksissa, kunnes sattui jotain todella onnenkantamoista. Nimittäin auton entinen omistaja sattui huomaamaan vanhan autonsa Märstassa – Maahanmuuttoviraston parkkipaikalla. Entinen omistaja kuitenkin huomasi, että kaikki ei ollut kunnossa, sillä autossa oli nyt eri rekisterikyltit.

Omistaja tarkasti auton kohtalon ajoneuvotiedoista, josta selvisi, että auto oli varastettu. Näin ollen nyt paikalla olevat rekisterit olivat myöskin varastetut.

MG_6346_skiss
Rukousmanifesti Märstan säilöönottoyksikön pihalla, jossa mieltä osoitettiin pakkopalautuksia vastaan.

 

Entinen omistaja soitti nykyiselle omistajalle, joka lähti kohti Märstaa. Paikalle kutsuttiin myös poliisi. Ja kuinka ollakkaan kohta puoliin paikalle saapui mies, joka hyppäsi Maseratin puikkoihin. Poliisi iski siinä vaiheessa.

Mies osoittautui Maahanmuuttoviraston työntekijäksi. Hän työskentelee kyseisen Maahanmuuttoviraston säilöönotto- osastolla. Mies oli jo aiemmin tutkinnassa muista tapahtumista, onko hän sovelias työhönsä, mutta tämän tapauksen tiimoilta henkilö on pidätetty työstä toistaiseksi. Maahanmuuttoviraston Märstan aluepäällikkö Tommy Harnesk kertoi Brottscentralille:

– On todella huolestuttavaa, että henkilökuntamme ajelee ympäriinsä varastetulla luksusautolla.

Sitä ei tiedetä oliko uusruotsalainen työntekijä itse mukana asuntomurrossa vai saiko hän avaimet toista kautta.

Advertisements

15 thoughts on “Maahanmuuttoviraston uusruotsalainen työntekijä ajeli varastetulla Maseratilla töihin

 1. Aika hurjaa touhua, Samankaltainen ilmiö tapahtui jo 2000-luvun alussa Malmön maahanmuutovirastossa, jossa uusruotsalaiset (=Afrikan rikkautta) alkoivat ensi töikseen myymään pöydän alta – kovalla hinnalla luonnollisesti – oleskelulupia maanmiehilleen.
  Hyvä sivubisness, ensin reilut kuukausiansiot veromaksajien kustannuksella ja sitten sivubusiness, jossa tulot verottomina käteen..
  Tosiaankin yrittäjähenkistä moniosaavaa sakkia.

 2. Rasismia, Ruotsi joutuu vielä pyytämään anteeksi ja kovat vahingonkorvaukset päälle. Oppivatpa olemaan häiritsemästä kunnon kotoutunutta uusruotsalaista joka on vielä ”töissä”.

 3. Sikäli poikkeuksellista toimintaa, että tämä ei olisi ollut mahdollista koto-Persestaniassa, koska siellä olisi ollut rynnäkkökiväärimiehet oven takana aika nopeasti. Mutta moraaliltaan toki kunnon kehitysmaameininkiä. Paljonhan Maserati-mies on laskuttanut oleskeluluvasta? Tai mihin on luukutettu työpaikalta ”kadonnut” tietotekniikka ja muut jälleenmyyntiarvoa omaavat esineet?

  Tulee jotenkin mieleen se hyväntekijä, joka keräsi rahat ja välineet sairaalan perustamiseen johonkin Afrikan-maahan. Valmista tuli ja kovasti oltiin kiitollisia ja hymykuvia otettiin. Kun hyväntekijä palasi katsomaan sairaalaa muutaman vuoden päästä, oli jäljellä seinät – kaikki muu oli myyty sählöjohtoja myöten, rahat keräsi paikallinen kyläpäällikkö. Kun korruptio on maksimaalista, vain välitön oma etu merkitsee. Mahdollisesti pidemmällä aikavälillä saatu paljon suurempi etu – yhteisestä edusta tai rehellisestä toiminnasta puhumattakaan – ei mahdu ajatuksiin. Hyväntekijä koki saaneensa hyväntekijyydestä tarpeekseen.

 4. Palautus kotimaahansa lienee vähin toimenpide ja porttikielto eu alueelle. Kansalaisuus pois tietenkin.

 5. Ruotsissa ei siis tarkasteta millään tavalla taustoja vaan keskeisiin virkoihin pääsee tarpeeksi kovalla huutamisella ja agressiivisella yhriutumisella, suojavärin kanssa. Sitten saakin tehdä mitä vaan. On suoranainen ihme että joku poliisi huomaisi kilpien olevan varastettuja tai väärennettyjä, jos kerran autolla voi ajella missä vaan. Kaupungissa jossa on realiaikainen kamervalvonta ruuhkamaksujen vuoksi.

 6. Kunniakansalainen on kenties kokenut ansainneensa kovasta työstä palkinnon. Kun Ruotsi ei rahapulassaan ole kyennyt sitä hänelle antamaan on tullut mieleen tällainen harmaan alueen autoetu. Myös runsas autogrillaus saattaa liittyä tällaiseen ajatteluun. Kun ei kunniakansalaisille tarjota autoetua niin poltetaanpas muiltakin autot romuksi. Nyt on alettava reippaasti toimiin ja Volvon tehtaan pyörimään ylikierroksilla. Uusi Volvo jokaiselle uusruotsalaiselle tai niin halutessaan jokin muukin vähintään premium-luokan ajoneuvo käy.

 7. Olisiko nyt vittu ja viimein aika ihan joka iikan aika alkaa ajattelemaan tavalla, jota terve järki puoltaa vain ja ainoastaan? Hyvin yksiselitteinen malli, jota ei voi mitenkään kumota.

  Aloitetaan selkeästi ulkoeurooppalaisista. Kaikki ulos.
  Kaikki ulos, nyt. Ei mitään mutkuiluja, vaan joka ikinen ulos nyt heti.
  Sama se, missä on syntynyt, kun syntymäpaikkaansa ei voi valita, vai mitä suvakit?
  Joten selkeällä logiikalla afrikkalainen on vain sattunut syntymään Euroopassa.
  Samalla logiikalla ei-eurooppalainen ei kuulu Eurooppaan, ja täällä on ei-eurooppalaisen paha olla ja surkea mieli.
  Olen sen verran avarakatseinen ja joviaali, että suopeasti suhtaudun muhamettilaisiin kuin rotuun konsanaan. Tässä nyt jouva joka pilkkua nusasemaan. Kiire kun on, kello kuluu.

  Sitten katellaan (säästyneen) ajan kanssa, että onko tuo pitsa-kepap-hameasu-karvakäsi-moniosaaja ehdottoman tarpeelloinen Euroopalle.
  Tätä varten meillä on jo hyvin koulutettu ja asiansa sisäistynyt virkaloiskunta.
  Kerrankin saisivat hommissaan vutkuilla mielin määrin, ja iloinen olisi veronmaksaja.
  Ja jos sieltäkään kuuluu pienintäkään vastahakoista ininää, niin lapio.
  Lapio on aina vaihtoehto. Ja tähän vähän kuopankaivuun filosofiaa.

  Summa summarum: Nuo ei koskaan muutu. Ei koskaan.
  Valkoisen synnynnäinen etuoikeus on järkeillä ja joustaa toivotun lopputuloksen saamiseksi.
  Siihen ei ei-valkoiset pysty. Eivätkä tule pystymäänkään, koskaan.
  Kun niitten vereen ei voi sekoittaa valkoista. Valkoinen on väistyvä, koska valkoinen veri vaan kattoo, että aha, tuo muu veri reuhkaa ja meuhkaa eikä siihen järki pure.
  Mäpä hoidan vaan tän laimentavan väritysjutun.

  Summa summarumin summa summarum: Miksi näitä ”yjksittäistapauksia” siedetään ja ihmetellään? Yhtä samaa roskasakkia kaikki. Aina.

  Tätä on katseltu jo ihan tarpeeksi kauan. Nyt on loppunut huvitus.
  Pitäkää mielessänne, että ei ole pakopaikkaa. On vain yksi planeetta, jolla ihminen elää.
  Oma tilansa on otettava itse haltuun.

 8. Suurimmat rikolliset löytyy maahanmuuttovirastosta oli naaman väri mikä tahansa. Sama koskee myös suomea, tilannetta ei tulla koskaan saamaan hallintaan ilman mittavia henkilöstön vaihdoksia. Rikolliset käsittelee toisten rikollisten asioita niin lopputulos on helppo päätellä…

 9. Arvoisa Talvisodanhenki,

  Kannattaisiko ensin hoitaa pois silmistä silmiinpistävimmät?
  Minun mielestä pitäisi.

  Sitten aletaan tsiigaamaan omanlaisten sosiologien tutkintopapereita.
  Aivan selvää on, että julkishallinto on jo nyt abstraktin lapion varressa kiinni kaivamassa omaa kuoppaansa höttöisistä itsekorostuksen ja tärkeilyn märistä unistaan huolimatta.

  Aivan parasta olis, kun ne jo valmiiksi runkkurinkiläiset alkaisivat tajuta oman tilanteensa.
  Eipä tarvitsisi taas itse tehdä kaikkea, kun on tullut tyhjäntoimittajien koulutus ja pätö tyhjänpäiväinen elämoinen maksettua. Ennen kuin ne ryhtyy tositoimiin (hehheh), saavat kyllä toimittaa mulle mun popparit. Kai ne edes sen verran osaa, ja osaa ajatella omaa parastaan?

  Meenkin jo valmiiksi kattelemaan, kuka nettipoliiseista on parhaimmannäköinen.
  Se saa toimittaa mulle mun popparit, kun olen vähän heikkona uniformuihin…

 10. Nyt on Ruotsissa suunnitteilla töitä kemuille, palkka vastaisi noin 19.700 kr/kuu ja se koostuisi valtion maksamasta avustuksesta johon lisätään työnantajan osalta (vain) 8000kr. Aika huvittavaa on että esim. poliisin alkupalkka on nykyään noin 25.000 kr/kuu mutta löytyy myös paljon poliiseja jotka ovat olleet työssä vuosikausia mutta palkka on edelleenkin sama. Mahtaa olla kiva jaakata jotakin analfabeettia joka tienaa melkein yhtä paljon ja jonka palkan poliisi itseasiassa maksaa! Myös vastavalmistuneen sairaanhoitajan alkupalkka on noin 25.000kr.

  https://www.expressen.se/nyheter/brottscentralen/polisen-adams-lon-efter-atta-ar-25-000/

  1. Maksat palkkaa 8.000,- , saat tukea 11.700,- (en olisi uskonut, että edes punavihreä hallitus keksii tällaista). Minä palkkaan heti huomanna 100 oikeanväristä (maahanmuuttajia ja töitä ei tietenkään tarvi tehdä, jää aikaa hiusten hoitoon) ja nettoan siten veronmaksajien tuella 370.000,- SEK (100 x 3.700,-) joka ikinen kuukausi. Rahantuloa ei voi estää..
   Kyllä Ruotsin veronmaksajat kiittävät – toivottavasti muistavat myös äänestää ensi vuonna.

 11. Huutonaurua. Ei kehari muutu ihmiseksi, vaikka sille antaisi millaisen hienon tittelin ja suojatyöpaikan…

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.