Valtamedian häiriintyneet toimittelijat ahdistelevat toisiaan!

13

Kuvakaappaus 2017-11-10 15-07-00

Journalisti- lehti piti Journalistiliiton jäsenille kyselyn, jossa kysyttiin seksuaalisestä häirinnästä. 360 liiton jäsentä vastasi nimettömänä kokeneensa työuransa aikana monenlaista ahdistelua.

Media-alan työpaikoilla koetaan mm: kähmimistä, läpsyttelyä, koskettelua, hissikatseita, vonkaamista, härskejä huomatuksia, yöllisiä viestejä, sanallista ehdottelua, likistelyä, nakukuvien esittelyä, kiinniliimautumista, lääppimistä, kourimista, intiimialueen koskettelua, pakkopussailua, klähmimistä, olkapäiden hieroskelua, rintojen tuijotusta, seksualisoivia kommentteja ja ainakin tytöttelyä.

Tätä ahdistelua harrastetaan siis Helsingin Sanomissa, Iltasanomissa, Iltalehdessä, Keskisuomalaisessa, Turun Sanomissa, Kalevassa, Etelä-Suomen Sanomissa, Ylessä, Satakunnan Sanomissa, Savon Sanomissa, Lapin Kansassa, MTV:ssä… Eero Mäntymaa ahdistelee Johanna Vehkoota jne. kauheaa!! Kuvottavaa!!

Valtamedia joutuu näin ollen hyvin outoon valoon. Ensinnäkin siellä keksitään uutisia omasta päästä ja oman agendan maustamina. Kun tällainen vale- ja vihauutinen on saatu eetteriin, alkavat valtamedian toimittelijat ahdistella toisiaan.

On selvää, että häiriintyneiltä toimittelijoilta syntyy häiriintyneitä uutisia.

Terveisiä vaan valtamediaan, että Pt-median toimituksessa ei ahdistella. Ja siksipä jutut ovat myös terveitä.

Advertisements

11 thoughts on “Valtamedian häiriintyneet toimittelijat ahdistelevat toisiaan!

 1. Niin – voi nyyhnyyh sentään kun marxilaismedian propagandisteilla pitäisi olla ihan eri oikeus olla turvassa ahdistelulta.Muiden pitääkin vain nauttia siitä jatkuvasti kaduilla ja joka paikassa sillä muutoin rasismi.Onneksi propagandistien oma kohtaamisteoria tarjoaa meille oivan ratkaisun.Toimituksiin pallerokiintiöt.Puolet porukasta irakilaisia ja somalialaisia moniosaajia niin ahdistelu loppuu ja kaikilla on kivaa.Moniosaajien pätevyys toimitteluun varmasti kyllä riittää siinä koneinsinööreilyn ja aivokirurgian välillä.He ovat myös kuulemma huomattavasti ahkerampia kuin juopot Suomalaiset joten varmasti siihen toimitteluunkin tulisi sitten ihan uutta virtaa.

 2. Olin siinä uskossa, että edistyneimmät toimittajat ovat jo sukupuolineutraaleita ja loput eunukkeja.

 3. ”On selvää, että häiriintyneiltä toimittelijoilta syntyy häiriintyneitä uutisia.”

  Näin näyttäisi olevan.

  Tässä on jo useampikin heittänyt sellaisen ajatuksen, että suvakit ovat silmiinpistävän huolissaan seksuaalisesta ahdistelusta sen takia, että he joko itse suvakkipiireissään kokevat sitä poikkeuksellisen paljon (Hollywood) tai että seksuaalisesti turhautuneet ja kieroutuneet feministi-miehimykset yrittävät siirtää huomiota pois omasta perverssistä käyttäytymisestään.

  Ajatelkaapa kuinka moni esimerkiksi juuri Hollywoodista lähtöisin oleva feministinen suvakkimies on sittemmin itse narahtanut jopa kirjaimellisesti housut kintuissa ahdistelusta!

  Kuinka moni ”valkoinen ritari” on sitä vain koska projisoi sosiopaattisen narsistin tapaan oman käsityksensä naisista muihin, täysin viattomiin miehiin?

 4. Ääh. Taas tätä.
  On se niin vaarallista olla toimittaja näinä vaarallisina aikoina.
  Ihan huippis paljastuksia itse keksien. Varsinkin, kun salainen sola.
  Just joo. Taas, taas… Voi syvä huokaus.

  Kiitos Pirkko Arstilalle ilmaisusta salainen sola. On hieno! 🙂

  1. Hollywoodin kärähtäneet pervot ovat lähes poikkeuksetta (((erään tietyn kansanryhmän))) edustajia. KYSEESSÄ EI OLE SATTUMA vaan (((erään tietyn kansanryhmän))) harjoittama kulttuuri jota he omistamiensa medioiden kautta levittävät. Kyseessä on musumatujakin sairaampi ja PALJON vaarallisempi (((kansanryhmä))) 👃💩

 5. ”…ja ainakin tytöttelyä.”

  Pilalle lellityt valkoiset suomalaiset naiset ja heidän vakavat ongelmansa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.