Västeråsin poliisin murhayrityksestä epäilty vapaaksi

0

450 (2)

20-vuotias mies, joka vangittiin aiemmin epäiltynä poliisin murhayrityksestä Västeråsissa, päästettiin vapaaksi. Mies oli todennäköisin syin epäiltynä, joka on Ruotsin rikostermistön mukaan ”matalin” epäilyksen aste.

Syyttäjän mukaan tutkimukset eivät ole edenneet siten, että rikosepäilyt uusruotsalaista kohtaan olisivat vahvistuneet ja näin ollen vangitsemiselle ei ollut enää perusteita. Mielenkiintoista on kuitenkin, että henkilö on edelleen epäiltyjen listalla eikä tutkimuksia hänen kohdallaan lopeteta, vaan poliisi jatkaa tutkintaa.

Mies itse on kiistänyt tapahtuman eikä poliisilla ole toistaiseksi mitään, joka sitoo miehen rikokseen.

Viime kuussa ammuttiin siis västeråsilaisen poliisin taloa kohti yli 20 laukausta luultavasti AK47- rynnäkkökiväärillä.

 

7 thoughts on “Västeråsin poliisin murhayrityksestä epäilty vapaaksi

  1. Asiahan päättyi hyvin. Epäilty pääsi vapaaksi ja aurinko paistaa. Nyt kaikki yhdessä pullakahveille 🙂

  2. Ehkäpä viesti meni perille Västeråsin poliisille ? Näin virkavallan kämppien ovet säilyvät ehjinä jonkunaikaa. Olisikin ollut lyhytnäköistä liittää ja vangita epäilty tuohon hieman lakia rikkovaan mutta selkeän julistavaan viestintään.

    1. Juuri näin. Panette nyt vaan luodinreikiin kuusenoksia, joihin roikkumaan joulupalloja ja pidätte tapahtunutta kivana juttuna, niin ei tarvitse sitten perheen kanssa jouluaattona kyyristellä kellarissa. Tuomiolle ei ketään saada kuitenkaan.

  3. On ne lutuisia, on ne. Kuka nyt voisi ku-vi-tel-la-kaan, että olisi jotain tehnyt? [/sarkasmi]

  4. ”Mies oli todennäköisin syin epäiltynä, joka on Ruotsin rikostermistön mukaan ”matalin” epäilyksen aste.”
    Tarkoittaako tuo, että todennäköisintä syyllistä tulee Ruotsissa epäillä kaikista vähiten. Kummallista.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.