Botkyrkan järkyttävä joukkoraiskaus alkoi syytteenluvulla

13

 

Viime vuoden loppukesästä tehtiin Tukholman eteläpuolella Botkyrkan kunnassa joukkoraiskaus, joka vetää karmeudellaan vertoja kaikelle. Luultavasti Pohjoismaissa ei ole tapahtunut aiemmin vastaavaa.

Nimittäin raiskaukseen otti osaa vähintään kymmenen uusruotsalaista. Lisäksi itse tapahtumapaikalla oli ainakin toiset 10 henkilöä, jotka mm. taputtivat tahtia kun yksi raiskasi.

Tapahtumat alkoivat vuoden 2016 elokuussa kun 30-vuotias nainen oli ulkona Botkyrkan ongelmalähiössä Fittjassa. Naista lähti seuraamaan joukko miehiä, jotka sitten jollain tapaa hyökkäsivät joukolla naisen kimppuun. Naista pahoinpideltiin ja hänet vietiin läheiseen kerrostalon rappukäytävään, jossa alkoi raiskaaminen.

Tapahtuman oikeudenkäynti alkoi tänään syytteenluvuilla Södertörnin käräjäoikeudessa. Syyttäjän mukaan naista pidettiin käsistä ja jaloista kiinni, hiuksista revittiin ja yhden raiskaajan aikana naisen pää lyötiin portaaseen siten, että nainen menetti tajuntansa. Lisäksi naisen kaikki vaatteet revittiin ja häntä potkittiin. Edelleen hänen kurkullaan pidettiin veistä, jotta tämä olisi hiljaa.

Syyttäjän mukaan teko oli kidutusta vastaava tapahtuma, jonka brutaalius on ennenkuulumatonta. Tekijät eivät osoittaneet minkäänlaisia ihmisimäisiä tunteita uhriaan kohtaan vaan teonkin jälkeen hänet jätettiin virumaan rappuun. Uhri sai teon seurauksena vakavia sisäisiä verenvuotoja, haavoja, mustelmia ja käytännössä koko keho oli yhtä suurta mustelmaa. Lisäksi uhrin kerrotaan olleen seuraavat puoli vuotta jonkinlaisessa psykoosissa.

Naista raiskattiin oraalisesti, vaginaalisesti ja anaalisesti. Kun yksi raiskasi, toinen kuvasi. Muut ympärillä olevat tuntemattomaksi jääneet useat henkilöt olivat nauraneet tapahtumalle. Teko jatkui useita tunteja.

Kuvakaappaus 2017-11-11 00-31-34

 

Teon jälkeen olikin sitten poliisin aika näyttää voimattomuuttaan.

Uhrista ja tekopaikalta pystyttiin eristämään useiden eri henkilöiden DNA:ta mm. spermasta. Poliisi ei kuitenkaan pystynyt identifioimaan tekijöitä ennenkuin vasta viime kesänä, jolloin teko alkoi purkautumaan tekijöiden kiinniotolla. Poliisilla meni teon selvittämisessä ja ensimmäisissä vangitsemisissa vuosi, vaikka tekijät tiedettiin Fittjassa melko yleisesti. Poliisi kuitenkin sai selville ainakin viisi tekijää. Teossa oli kuitenkin ollut mukana siis arviolta 20 henkilöä.

Nyt Södertörnin käräjöoikeudessa teosta syytteessä on viisi päätekijää. Nimet eivät liene yllätys:

 • ABDIMALIK Mohamed Ali, somalian kansalainen, synt. 04-060-1996, tuomittu aiemmin mm. huumausainerikoksista.
 • HAKAN Samet Demirkiran, synt. 16-04-1993, tuomittu aiemmin mm. kidnappauksesta ja lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.
 • AMIR Farid Said, irakin kansalainen, synt. 17-01-1998, tuomittu aiemmin pikkurikoksista.
 • Sohail Akhtar, synt. 14-09-1994, tuomittu aiemmin varkauksista, ryöstöistä ja kaikesta mahdollisesta.
 • Veselinovic Nenad, synt. 22-05-1988, kansalainen maassa, jota ei enää ole (luultavasti Jugoslavia), tuomittu aiemmin kaikesta mahdollisesta.

Tekijät tekivät tekonsa ihan kotinurkilla. Akhtar, Mohamed Ali ja Farid Said ovat kirjoilla Värdshusvägen 8:ssa, 10:ssä ja 14:sta, teko tapahtui Värdshusvägen 6:ssa.

Syytekirjelmä on karmeaa luettavaa. Uusruotsalaiset olivat vähät välittäneet naisen kärsimyksistä. Paikalla oli iso joukko miehiä ja teko tehtiin kerrostalon rappukäytävässä, jossa oli mahdollista, että sivullisia tulee paikalle. Tästäkään ei välitetty.

Syytekirjelmän voi ladata täältä:

S_dert_rns_TR_B8127-17_Aktbil_129

SUOMALAINEN ISÄ JA ÄITI! LUIT JUURI TYTTÄRESI KOHTALON!

Advertisements

36 thoughts on “Botkyrkan järkyttävä joukkoraiskaus alkoi syytteenluvulla

 1. Se on jännä tämä länsimaisen akan hyvyysjutska.
  Hyvä tietysti itse jeesustella, mutta eikö tuossa tilanteessa vaan kannattais purra pili poikki ja niellä mahaan asti? On aivan selvää, että se on joko henki tai elämä.
  Jeesustelu jatkuu: itse tekisin tuommoisen ullatuksen jälkeen itsemurhan.
  Näinpä ollen, miksi ei niellä? Sieltä kerkee kyllä löytymään todistusaineisto-DNA:ta.
  Ei ne mahahapot niin nopeita oo.
  Puhumattakaan siitä kärvistelystä mikä ois poliiseilla, kun pitäis löytää munaton muslimi.
  Työ helpottuis nuin niinku ei yhtään.

  Jänskää kanssa, ettei tarvinnu välittää sivullisista.
  20 paskaläjää raiskaa naisen rappukäytävän alakerrassa, eikä tartte pelätä.

  Nyt ottakaa ja miettikää, ihan oikeesti.

  Eiku muuten teillähän se aika menee miettiessä.

  Aika meni jo. Sori ja terpat tyttärille ja pojille!

  1. Aika jänskää kans se, että teikäläisellä on yhteisiä arvoja muslimien kanssa: näytät arvostavan neitsyitä ylitse kaikkien muiden naisten ja sinusta naisen henki ei ole enää minkään arvoinen joukkoraiskauksen jälkeen. Muslimimaissa raiskattu nainen yleensä tuomitaankin kuolemaan (rikosnimike on aviorikos ja siihen kuuluu kaikki seksi, joka ei tapahdu avioliitossa). Muslimit pyrkivät häpäisemään, nöyryyttämään ja viemään vääräuskoisten naisten ihmisarvon raiskaamalla. Samalla he tietysti osoittavat halveksuvansa länsimaalaista miehiä, jotka eivät pysty suojelemaan naisiaan.

   Naiset olisivat aika vähissä tässä maailmassa, jos jokainen raiskattu tekisi itsemurhan. Raiskauksen uhri on aivan yhtä arvokas ihmisenä raiskauksen jälkeen kuin ennen sitä. Olo voi olla tarhatut, häpeällinen ja arvoton, mutta sen ei kuulu olla.

 2. Toivottavasti oli jagärhär huora tai vastaava jolloin sai ihan vain mitä on tilannut.Muutoin vähän ikävämpi juttu.

  1. ”Muutoin vähän ikävämpi juttu.”

   Ihqu asenne.
   Meinasit voittaa vaikka jo voitetut maailmansodat tuolla asenteella?
   ”Muutoin vähän ikävämpi juttu.”

   Ei vittu perkele!

   1. Mene vittuun ulisemaan.Itsepä te naiset olette tuota porukkaa pohjolaan olleet tuomassa ja vaatimassa.Nuo toimivat täysin kulttuurinsa tapaan ja uskonsa oppien mukaisesti kuten ovat toimineet ainakin sen viimeiset 1400 vuotta joten turha lässyttää että tulee yllätyksenä.Turha myöskään ulista kun kommentti ei sisältänyt minkäänlaisia viittauksia mattoveitsen moninaisiin käyttötarkoituksiin tuollaisten tapausten kohdalla koska olette myös olleet aktiivisesti ajamassa vihapuhelakeja joten hei – sitä saa mitä tilaa.Toivottavasti maistuu.Bon appetit.

    1. Saalistavat nimenomaan naisia jotka eivät pysty puolustautumaan tai eivät uskalla sanoo:

     Nämä raiskaajat ovat nimenomaan kohdistaneet tekonsa huonompiosaisiin, köyhiin, täyttä ymmärrystä tai vastaantaistelukykyä vailla olevia naisia kohtaan. Tällaiset tyypit huomaavat heti kuka on sopiva uhri eli humalaiset, jotenkin henkisesti tai ruumiillisesti vammaiset, yksinkertaiset, hyväuskoiset, ”helposti kuljetettavat” jne.

    2. Jahans. Penaalin terävin kynä osui. Auts.

     Minä olen sitä mieltä, että äänioikeus pois kaikilta muilta paitsi nettoveronmaksajilta.

     Onko munaa tulla nettoveronmaksajanaista vastaan?

     Pointsit siitä, että olet täysin ulalla ihan kaikesta.

    3. Eiku oon niin vittuuntunut nyt että on pakko palata.
     Saanpahan saatana sanottua.

     Nyt tarkkana, jätkät..

     Miettikääs, millä tavalla muitten naisten aivan täysin tyhjänpäiväiset sananpyörityskommentit on arvokkaampia kuin minun?
     Siksikö, kun ne on ympäripyöreitä mutta pullantuoksuisia ja pimpukanhajuisia?
     Se on huomattu täällä laatikon ulkopuolella.

     Joten nyt tarkkana ”Nimettömät”.
     Tuette itse koko ajan kaikin tavoin nykyistä kehitystä, jota ämmät ajaa.
     Parhaimmillaan ne on ”nuivia naisia”.

     Nyt tarkkana jätkät.

     Naiset aina, ihan aina, hakevat hyötyä ja mukautuvat silleen ja sen mukaan, mikä näyttäisi olevan omaksi hyödyksi. OMAKSI hyödyksi.
     Unohtakaa jälkikasvunne tässä kohtaa, kun pysähdytte miettimään.
     Mitä ette tee, koska pimpu.

     Kippis vaan Nimetön! Avasit Pandoran salaisen solan.

    4. Aika erikoista yleistää kaikkien naisten haluavan tänne lisää muslimimiehiä. Suomessa on vaikka kuinka paljon naisia, jotka eivät halua heitä tänne eivätkä muihinkaan länsimaihin.

     Voi olla, että jonkun naisen ammatti tai työpaikka ei salli näyttää maahanmuuttovastaisuutta. Moni on islamisaatiota vastaan siis vähän hiljaisemmin ja nimimerkin takaa. Mutta on myös erittäin rohkeita naisia, jotka aivan näkyvästi vastustavat muslimimaahanmuuttoa.

     Tuskin Euroopassa täysin ilman naisia olisi niin kovat muslimimaahanmuuttoa vastustavat lukemat (reilusti yli puolet kaikissa tutkituissa maissa). Näin on varmasti myös Suomessa, mikäli asiaa uskalletaan täällä tutkia.

     Vihapuhelaki voisi olla myös toisenlainen, ei kaikille ole heti tullut mieleen, että käytännön toteutuksessa jahdataan islamista totuuden kertovia – on ollut ihan perusteltua olettaa, että asiallinen ja tosi kritiikki islamia kohtaan sallittaisiin – ja että vihapuhujina jahdattaisiin nimenomaan jihadisteja, muslimiterroristeja ja äärivasemmiston vihapuhetta. Äärivasemmistolla ja mm. sen feministeillä on todella kovaa vihapuhetta esim. tavallisia suomalaisia miehiä kohtaan – jos et sattunut tietämään…

 3. En sano mitään koska väkivaltafantasiat on kielletty, paitsi etto on kyllä karu naapurusto

 4. Japanissa ollessani minuun teki vaikutuksen maan siisteyden lisäksi turvallisuus: Joskus useamman juoman jälkeen ravintolasta tullessani huomasin että melko pimeilläkin ja autioilla kujilla liikkui lyhythameisia naisia täysin yksin. Ruotsi ei taida olla enää yhtä turvallinen maa. Melko ikävää että eräs aikoinaan maailman parhaista maista on nykyään aika pohjalla.

 5. Näin nämä siirtolaiset näyttävät miten he halveksivat ruotsalaisia. Vaikka ruotsalaiset yrittävät kaikella tapaa palvella heitä, jopa orjanomaisesti.

 6. Noh, nyt on sitten kehitysmaamuslimia kaikki paikat täynnä. Länsimaisella oikeusvaltiolla ei ole keinoja, jos sen säännöille annetaan pitkät eikä moraalikaan estä.

  1. Sharia-laki ei kyllä ole kovin hyvä naisille. Raiskaus katsotaan lähes aina naisen omaksi syyksi, ja se on nimenomaan raiskauksesta ilmoituksen tehnyt nainen, joka muslimimaissa kivitetään kuoliaaksi aviorikoksesta ja siveettömyydestä.

   Nainen on sharialain mukaan syyllinen, jos:
   1.) hän on yksin liikkeellä ilman isää, veljeä tai aviomiestä saattajana
   2.) hän ei ole pukeutunut siveellisesti eli islamin sääntöjen mukaan
   3.) hän on juonut alkohlia tai hän on muuten tunnistettavissa ”uskottomaksi” eli ei-muslimiksi (vääräuskoisen saa islamin mukaan muutenkin raiskata, ryöstää jne.)
   4.) naisella ei ole neljää miespuolista todistajaa, jotka todistavat raiskauksen tapahtuneen (voipa vaan miettiä, kuinka usein näissä joukkoraiskauksia harrastavissa maissa todistajia löytyy.

   Muistan, kun ehkä jopa valtamedia tai sitten ihan vaan Amnesty International haki vuosia sitten allekirjoituksia norjalaiselle naiselle, joka oli muslimimaassa (en muista valtiota) komennustyössä ja meni siellä eräänä iltana vapaa-ajallaan yksin baariin kaljalle ja joutui raiskatuksi ja erehtyi raukka tekemään asiasta rikosilmoituksen, jolloin norjalainen nainen välittömästi pidätettiin ja oikeudessa hänelle määrättiin kuolemantuomio (tyyliin epäsiveellinen viettelevä käytös ja aviorikos). Naisen tarina päättyi onnellisesti vain kansainvälisen huomion ja painostuksen takia.

   Mitäpä tästä opimme – ei koskaan kannata matkustaa edes turistina, saatika työkomennukselle, mihinkään eksoottisempaan maahan ottamatta selvää kyseisen maan lakikäytännöistä ja kulttuurista.

 7. Luulisi että kun tuollainen apinalauma pitää älämölöä rappukäytävässä niin ainakin joku katsoisi mitä sielä tapahtuu ja ottaisi valokuvia. Ja sen jälkeen soittaisi poliisille. Mutta ei.

  Jos 20 hiekkaneekeriä taputtaa ja huutaa niin siinä ei uhrin huudot enää kuulu sen älämölön yli. Ja jos tapahtuma on jatkunut yöllä tunteja, niin eikö kukaan ole edes ko. rappukäytävänohi kulkenut tai rappukäytävään mennyt?

  Onko Ruotsikin jo niin Suomettunut että jokainen pitää huolen vain omista asioistaan eikä auta toista jos näkee tilanteen. Ettei vaan joutuisi todistamaan?

  1. Harva uskaltaa mennä isoon väkijoukkoon puuttumaan. Hyökkääjiähän oli huomattavasti enemmän kuin nuo viisi miestä, joiden henkilöllisyys on saatu selville. Joukkohan oli jopa 20 hlö:n kokoinen. Melkoinen supersankari saa olla, jos uskaltaa asiaan puuttua ilman konekivääriä tai vastaavaa.

   Rappukäytävään ei välttämättä ole turvallisesti ja salaa voinut mennä kuvaamaan. Lisäksi naisen huutaminenhan on ainakin estetty veitsellä uhkaamalla… Voihan se olla, että perus-svenssonit ovat tottuneet ainaiseen älämölöön tietyn porukan lähistöllä ollessa eikä kukaan ole osannut edes epäillä vakavan rikoksen olevan käynnissä.

   Tekoaikaan moni on taatusti myös ollut nukkumassa (kenties korvatulpat korvissa kuten Ruotsissa asuvalla serkullani on tapana – on kuulemma oppinut tavan jo opiskeluaikoina – luulenpa, ettei siellä mitkään meluvalitukset ole pitkään aikaan kovin kummoista tehoa aikaansaaneet…

 8. Pitkänlinjan moniosaajia kaikki ja taas uusi sulka poikien hattuun. Kyllä ruotsin kelpaa ja toivottavasti kohta myös suomen, sillä kai mekin saamme…saammehan?

  1. Tällaista tapahtuu ja Ruotsin valtamediat vaikenee. Mutta sitten #metoo kyllä kiinnostaa ja jokaista naista ovat valkoiset heteromiehet joskus puhutelleet. Hyi teitä.

   1. Se on mystistä miten tällaisista voidaan olla kertomatta! Jos perus-Virtaset ihan oikeasti tietäisivät tällaisista tapauksista, niin olisihan heidän pakko olla vastaan (olisihan?).

 9. On vain yksi lääke tuohon, jos paikalle sattuisi tulemaan joku vastuullinen kansalainen, jolla on tarvittavat taidot ja työkalut. Sen voi katsoa elokuvasta ”John Wick”, jossa Keanu Reeves näyttää miten se tehdään…. ja siinä oli kyse vain hänen koirastaan…

 10. En voi luottaa mediaan joka väittää välittävänsä totuutta mutta piilottelee nimettömyyden takana. Se tarkoittaa että et ota kirjoituksistasi mitään vastuuta.

  1. Minä taas ymmärrän anonymiteetin oikein hyvin. Esimerkiksi oman työnantajani toimintasäännössä on jotensakin suoraan todettu, että monikulttuurisuutta kuuluu palvoa – ja kyllä sitä palvotaankin! Tällä taataan samalla se, että toista mieltä ei saa olla. Ja jos on, on myös vaikeuksissa. Se on semmoista, kun oma ideologia – ja monikulttuurisuus on nimenomaan ideologista toimintaa – on niin kertakaikkisen oikea, että kaikkien on sitä pakko kannattaa. Silloin voi joutua turvautumaan myös anonymiteettiin.

   Ymmärtänet muuten miten huvittavaa on valittaa anonymiteetistä anonyymisti.

   1. Niin, Ilja Janitskin jo noudettiin Interpolin toimesta kun korkea-arvoiset suvakit eivät herran kirjoittelua kestäneet. Sananvapaus, missä pelaa? Jos olisin Paavo, itsekin pysyttelisin mieluummin anonyymina.

  2. Voit lukea näitä samoja juttuja Ruotsin valtamedioista, se ei ole meille ongelma. Valinta on vapaa. Mitä tulee vastuuseen, millaista vastuuta haluaisit minun ottavan kirjoituksista?

 11. Miksi raiskausta kuvataan hieman hassuttelevin sanavalinnoin kuin jotain huvinäytöstä? Miksi ei voi kertoa tapahtumasta uutismuodossa ilman ”höpsöttelyä”? Tämä sama kaikella revittelevä sävy näissä vaihtoehtomedioissa on minua aina häirinnyt, kirjoittajan halut esittää tietynlaista maailmankuvaa tulee selkeänä läpi. Se ei olisi muuten huono asia, mutta kun nämä asiat esitetään UUTISEN muodossa, ja uutisen pitäisi olla äänensävyltään neutraali. Haluaisin lukea vain asian enkä kirjoittajan tunnetilaa, jos asia esitetään nimenomaan uutisena. Eiköhän jokainen osaa itsekin päättää, miten asioihin faktojen pohjalta suhtautuu. Kiitos.

  1. Kirjoitushan oli asiallinen eikä siinä ollut yhtään mitään hupsuttelua eikä leikittelyä vaan kuvaus törkeästä ja vastenmielisestä rikoksesta.

   Tässä tapauksessahan rikospöytäkirjat on jo tehty ja syytekirjelmässä luetellaan yksilöiden keiden spermaa todistetusti löytyi (DNA-testien todistamana) mistäkin uhrin aukosta tai muualta (kuten huulilta ja poskilta) sekä kerrotaan, miten rikospaikalla poliisikoira merkkasi spermaesiintymiä ym. yksityiskohtaista todisteista.

   Olen varma, että Suomessakin valtamedian toimittajat kirjoittaisivat aiheesta kipakasti ja jonkinlaista paheksuntaa ilmaisten, jos vain tutustuisivat aineistoon, vaikka saattaisikin jättää kansalaisuudet pois eivätkä tietenkään julkaisisi epäiltyjen nimiä eivätkä syytekirjelmää.

 12. Punavihreää terroria.

  Viherstallareiden maahantuomat demonit harjoittavat Liin ihailemaa ”parempaa” väkivaltaa.

  Ei se mitään sitten. Jatkakaa vaan viherstallareiden* äänestämistä… 🙁

  * = käytännössä kaikki nykyiset eduskuntapuolueet PS poislukien.

  Ainoa keino estää Ruotsintaudin leviäminen Suomeen enää yhtään pahempana olisi äänestää persut yksinkertaisella enemmistöllä pääministeripuolueeksi. Mutta koska suvakit, kommarit, kokkareet ja heitä äänestäneet ovat liian ylpeitä ja tyhmiä myöntääkseen vihreensä… tullaan tätä saamaan lisää täälläkin.

 13. Hyvä, että täällä pääsi käsiksi syytekirjelmään. Siitähän sitä saa kerralla jo kuvan rikoksen karmeudesta ja voi alkaa pohtia, mahtoiko Stubb ja muut poliitikot olla oikeassa Ruotsin turvallisuutta vakuutellessaan.

  Syytekirjelmässä kuvattua poliisikoiran osaamisaluetta, ”SPERMAKOIRAA”, (joka paljastaa erite-esiintymien paikat rikospaikalla eli tässä tapauksessa tietyssä rappukäytävässä), ei liene vielä Suomessa katsottu tarpeelliseksi. En itse ainakaan ole koskaan kuullut koiria koulutettavan Suomessa tuollaiseen. Tietääkö joku paremmin?

  Sen sijaan huume-, raha-, tryffeli-, raunio-, vesipelastus-, opas-, home- ja ruumiskoirat meillä Suomessakin tiedetään sekä tietysti melko tuoreena uutuutena syövän paljastavat koirat.

  Koiran koulutus spesiaalitehtäviin kestää kauan. Koira tietysti haistaa ja tietää helposti kaikenlaista mutta ongelma onkin saada se ilmoittamaan juuri haluttu asia ihmiselle. Koiran koulutus on poliisilaitokselle kallistakin, joten ruotsalaisten ”spermakoirien” olemassaolo osoittaa mielestäni kiistatta, että Ruotsissa ns. puskaraiskauksia täytyy tapahtua todella paljon, vaikka sitä monet eivät tahdo uskoa länsinaapuristamme. Ei Ruotsi niin rikas enää ole, että se haaskaisi mitään ekstrarahoja mihinkään poliisitoimintaan huvikseen – poliisilaitoksen resurssipula Ruotsissa on fakta.

 14. Tähän on sitten ihan turha sanoa, että saavatpahan vankilassa ansaitsemansa kohtelun. Ei Ruotsissa. Ei avovankilassa. Ei puolen vuoden tuomion aikana.

 15. Vastuullisena isänä tähän olisi vain yksi
  tapa reagoida. Myy omaisuuden, antaa rahat lapsille / kummilapsille / sisaruksille ja hommaa muutaman käsiaseen ja tekee paikan päällä ennakoivan puhdistavan toimenpiteen.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.