Nyköpingissä täysi rähinä; 40 uusruotsalaista hyökkäsi palomiesten kimppuun

0

Kuvakaappaus 2017-11-11 22-38-46

Nyköpingissä on täysi rähinä päällä. Poliisi ja palolaitos ovat sahanneet koko illan ympäri Brandkärrin ongelmalähiötä uusruotsalaisten perässä yrittäessään palauttaa järjestystä.

Poliisin mukaan alueen ongelmakäyttäytyjät olivat olleet täpinöissään koko iltapäivän, kunnes tilanne ikäänkuin lähti lapasesta klo 18.00 aikaan. Aluehälytyskeskus sai tiedon, että useita kymmeniä nuoria oli hyökännyt paikallisen Brandkärrin koulun kimppuun.

Uusruotsalaiset olivat rikkoneet koulun ikkunoita, muutama oli tunkeutunut sisälle ja lopulta nuorukaiset yrittivät sytyttää koko koulun tuleen useista eri nurkkauksista.

Kun palolaitos saapui paikalle, joutuivat palomiehet ristituleen. Joukkueellinen miehiä, eli noin 40 taistelijaa, oli piiloutunut koulun läheisyyteen pensaisiin ja he alkoivat tulittamaan palomiehiä nyrkin kokoisilla kivillä. Yksi palomies sai hyökkäyksessä osumaa käteen ja joutui perääntymään rintamalinjan taakse ensiapupisteelle.

Palokunta sai kuitenkin urhoollisesti pidettyä rintamalinjan. Osa palomiehistä suojasi paloautoilla koulurakennuksen vieressä sammutustöissä olleita toisia palomiehiä. Muutamat pienet palopesäkkeet saatiin nopeasti sammutetuksi.

afghanwoman-stoned-death-adultery_11-3-2015_202928_l

Tässä vaiheessa tehtiin joukkojen vaihto. Rintamavastuun ottivat poliisit, joita oli saapunut paikalle useita partioita. Poliisi sai lyötyä uusruotsalaisten joukkueen hajalle ja he pakenivat eri suuntiin. Poliisipartiot yrittivät sen jälkeen ottaa kiinni paikalta paenneita. Tarkasti ei tiedetä kutsutaanko paenneita uusruotsalaisten puolella rintamakarkureiksi. Yhtä kaikki poliisi ei kuitenkaan ollut klo 19.00 mennessä saanut yhtään paennutta kiinni.

Taistelu katsottiin olleen ohi. Sen saldo oli yksi haavoittunut palomies, nurkista kärvähtänyt koulu, jonka ikkunat oli rikottu ja poliisin ritsikirjaan uhkaava rikosnimike: mellakka.

Seurataan tilannetta.

17 thoughts on “Nyköpingissä täysi rähinä; 40 uusruotsalaista hyökkäsi palomiesten kimppuun

 1. Mielestäni halventavaa kaikkia maailman sotilaita kohtaan kutsua nuita ”taistelijoiksi”.
  Apinoita nuo on.

  1. Turvattomampaa niillä on silloin kun eivät ole ruotsipoliisien hellässä suojeluksessa.

 2. Sotatoiminnan tunnusmerkistö täyttyy selkeästi -ymmärtääkö swedut itse olevansa melko vittumaisessa tilanteessa?

  1. Seuraavat valtiopäivävaalit sen kertovat. Ellei Sverigedemokraterna saa kaikki ruumiinnesteet seisauttavaa vaalivoittoa, todistaa se, etteivät ruotsalaiset joko tajua enää tilaansa tai eivät enää koe pystyvänsä vaikuttamaan siihen millään tavalla. Molempi pahempi.

 3. Tuhopolttajat jäivät rikos paikalle mutta poliisi ei saanut yhtään kiinni.
  Nyt pitää vaan toivoa että jollain tuhopolttajista oli mukanaan hernesäkki jonka pikku reiästä tippuneet herneet johdataa poliisit TUHOPOLTTAJIEN jäljille.

 4. Näin Liiin ja Stubbeloisen sekä anarko-Paavon että Viinistön äsken marxilaisella klubilla, olivat ihan täpinöissään ja kiljuivat kiljupäissään että ”ihanaa, rikasta, rakasta värinää, tänne ja äkkiä lisää kans halajaa!”

  1. Ei tule sitä päivää koskaan että swedupellet laittaisivat armeijan asialle -ei vaikka tuhansia kantahurrien ruumiita makaisi kaduilla.

  2. Minkä armeijan? Ruotsihan on ajanut maanpuolustuksensa alas varmassa tiedossa, ettei sotaa voi enää koskaan tulla.

  3. Vitsiä pukkaa. Saksalainen upseeri on nauranut kahdesti. Ekan kerran kun äiti kuoli ja toisen kerran kun näki ruotsalaisen sotilaan

  4. Ja paskat,ruotsalaisethan lopettivat armeijansa vuosia sitten kaikessa viisaudessaan.
   Luottivat siihen että Suomi turvaa heidät niin kuin ennenkin idästä tulevaa uhkaa kohtaan.

   Ruotsia ei enää pelasta mikään,ne luovuttivat maansa hulikaaneille laukaustakaan ampumatta.

 5. Onkohan tyhmyys yksi muslimien peruspilareista? Nimittäin kun ne aina koittavat polttaa kouluja, joissa ihmisiä opetetaan lukemaan ja laskemaan. Tyhmää kansaa onkin helpompi kiihottaa kaikenlaisiin tekoihin, esim. muhametin sotilaana. Ja luvata maat ja taivaat sen jälkeen kun on kuollut. Nimittäin, tiettävästi kukaan ei vielä ole tullut vaatimaan tilille katteetomista lupauksista.

  1. Johan se Mohammed sanoi (haditheissa), että uskovaisten tulee käyttää kaikki aikansa Allahin palvontaan. Eli ei turhaa länsimaalaista koulunkäyntiä, kulttuuria, harrastuksia, viihdettä yms.

   1. Miksei ne sitten ole kuolleet nälkään jo 600-luvulla. Huonoja muslimeja ovat, peräti kelvottomia, eivät ymmärrä havetä olemassaoloaan.

 6. Palmen oli kantaväestön tuhoon johtavan mokutuksen kannattaja -hänen aikanaan tilanne lähti täysin hallinnasta ja tulokset ovat nyt kaikkien nähtävissä. Paha mies.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.