Mainokset

RHC:n avohoitopotilaat suunnittelevat ”pakolaiskapinaa”

Refugees Hospitality Clubissa viiraa taas aika lailla. Muuan kantapeikko, nimimerkki Fila Noor, joka on kiihkeä turvapaikanhakijamiesten puolustaja, kertoo kuinka heidän pitäisi nousta kapinaan. Ensin hän kehoittaa jokaista ottamaan yhden kolmansista maista tulleen miehen elätiksi, sen jälkeen kapinaan.

Tällä kertaa emme sensuroi henkilön nimeä, sillä ”Fila Noor” on valetili (jonka muuten voi ilmoittaa Facebookin ylläpitoon poistettavaksi) ja Fila Noorina esiintyy muuan loimaalainen sairaaloisen kiihkeä afgaanien sulostuttaja.

Odotan sitä päivää kun he nousevat kapinaan.

Kuvakaappaus 2017-11-11 23-16-23

Mainokset

19 Comments on RHC:n avohoitopotilaat suunnittelevat ”pakolaiskapinaa”

 1. Nimetön // 11/11/2017 23:38 // Vastaus

  Sinne heilahti,,ilmianto filasta,,facen ylläpito on viimeaikoina ollut yllättävän joviaali näistä rhc:n feikkiprofiileista tehtyihin ilmoihin.

  Liked by 1 henkilö

 2. Harri kekäläinen // 11/11/2017 23:46 // Vastaus

  Niuanniemen kamaa

  Tykkää

 3. Fister // 11/11/2017 23:52 // Vastaus

  Suomi on täydellinen ja ihana vasta sitten kun jokainen takakammarin ruma piika saa valita 30-50 eri arabiseksiorjaa per vuosi. Kiimaiset neitokaisemme tarvitsevat tähän suunnilleen puoli miljoonaa muslimikyrpää. Ja he ovat ruvenneet hommiin! Täällä on jo iso liuta käyräkulleja aidsia ja hepatittiä levittämässä, mutta lisää tarvitaan! RUVETAAN LAKKOOON! MEITÄ PANETTAA!!!!!!

  Tykkää

  • Suosi kotimaista! // 12/11/2017 04:41 // Vastaus

   Eikö se takakammarin ruma piika voisi vietellä sen uuninpankkopoika Tiku Samosen niin säästyisi luultavasti ainakin aidsilta ja hepatiitilta?

   Tykkää

 4. Talvisodanhenki // 12/11/2017 01:01 // Vastaus

  Hyvää isänpäivää!

  Liked by 1 henkilö

 5. Jokaisella naisella,myös suvakkihoroilla. on samat tarpeet ,kuin meillä kaikilla skjupuoleen katsomatta on. on se väärin kun täyttyä ei saa eikä tyhjentää.bordellit lailliseksi,prostitoitu,ammattinimikeeksi siinä missä konsultti,samaa tekevät molemmat.tavallaan,miksiköhän toinen on tuomittavampi ammatti..tai halveksivattapampi ihminen…Ei näitä arabielätin ottajia paljonkaan olisi,jos mulkkua olisi kohtuuhintaan tarjolla,tosin suvakkipervo horoilta voi odottaa kaikenlaisia pervssioita,sallittua jos alueläintä (kädellistä neegeriä tai hiekkaneekeriä eli arabia) ei satu sinne alakertaan,ei lammastakaan saa väkisin panna…tarpeet ja halut,on kaikilla elävillä.kunnioitusta toivon kaikille eläville…halut ne on hytteselläkin,pitää paana varovasti,jos lipsahtaa ohi niin on sladdi silmässä,ja henki pois itkalta…

  Tykkää

 6. On nämä herttasen yksinkertaista porukkaa. Ajatusmaailma on suoraan jostain fantasiamaailman larpaajalta. Naurattaisi jos eivät olisi ihan tosissaan. Tätä se mielenterveys puolen alasajo on aiheuttanut, puolihulluja hilluu vapaana ilman lääkitystä. Tosiasia on että jos vaikka tulisi pisempi maailmalaajuinen sähkökatko, vaikkapa rajumman aurinkomyrskyn takia, nämä kuolisivat kuin kärpäset viikon aikana nälkään, janoon ja kylmään.

  Tykkää

 7. Nimetön // 12/11/2017 07:07 // Vastaus

  mikä kapina täs nyt sit? Joku hullu eukko hulluaa omaa juttuaan, suurikin vaikutus suureen yleisöön?

  Tykkää

 8. Tiku S // 12/11/2017 09:07 // Vastaus

  Tuota…Mitä vastaan aikoo tämän feikkiprofilin tekijä kapinoida? Huonoa ruokaako? Vai peräti etujen vähäisyyttä?

  Tykkää

 9. Puosuvaari // 12/11/2017 10:51 // Vastaus

  Eiköhän ”rikos ja rangaistus” näissä tapauksissa seuraa ihan automaattisesti toisiaan. Ainakaan Iltalehden isänpäivän artikkelin mukaan (avio)naisten kohtelu Irakissa on ihan toisella tasolla kuin esimerkiksi ruotsalaisten ”metoo” -käpälöinti.
  Kokonaan toinen asia on, miksi kaikkien veronmaksajien pitäisi osallistua tämäntapaisen rikkauden levittämiseen.
  http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201711112200526577_ul.shtml

  Tykkää

 10. Joe Langley // 12/11/2017 12:48 // Vastaus

  Kyllä sielää riittä vaikka pari bussijaa jokaiselle kiimaiselle akalle, voivat panna vuorotyönä ettei tule liian raskaaksi.

  Tykkää

 11. Jos yksi sekopää RHC:ssä ehdottaa kapinaa, on vääristelyä esittää asia niin kuin RHC:läiset yleisemminkin olisivat suunnittelemassa kapinaa. Valemedia käyttää tällaista vääristelyä yhtenään, mutta pt-median pitäisi raportoida asioista totuudenmukaisesti. Sitäpaitsi suvakkien sekoiluista riittää kirjoitettavaa ilman vääristelyäkin.

  Tykkää

  • Qroquius Kad // 12/11/2017 19:51 // Vastaus

   Mutta kun kansallismielinen kirjoittaa esim. metaforisesti ”punavihreän kuplan räjäyttämisestä”, on ihan OK julistaa valtamediassa täysin vakavissaan hänen vaatineen punavihreiden ihmisten räjäyttämistä?

   Olli Immosen tapauksessa valtamedia toimi juuri näin, eikä ole muutoinkaan erityisemmin kaihdellut yleistää jonkin kansallismielisen yksittäisiä hölmöilyjä kaikkien Suomen kansan ja valtakunnan parasta ajattelevien ja ajavien ihmisten yleiseksi näkökannaksi.

   Tykkää

 12. Ei ole oikein vääristellä vaikka vastapuoli vääristelee. Jos meinaa ylläpitää uskoa omaan moraaliseen ylemmyyteensä, olisi sen pohjauduttava todelliseen rehellisyyteen.

  Tykkää

 13. klaklak // 13/11/2017 00:09 // Vastaus

  Maahanmuuttopolitiikka niin Ruotsissa kuin Suomessa on yksi valtava kusetus. Ei mitään sen enempää tai vähempää, kuin gigolojen tuonti kehitysmaista puutteessa eläville idiooteille, veronmaksajien piikkiin.

  Tykkää

  • Nimetön // 13/11/2017 17:40 // Vastaus

   Saatana niin tässä on vietetty helliä hetkiä…peiton alla. Akka on tyytyvinen oman panomiehen löydyttyä kotikulmilta.Oma äijä ei pääse edes liukkaille vaan joutuu, oi kyllikki. Luulis vituttavan olla aisankannttajana, ja vielä matu. Ja vielä joutuu osaltaan kustantamaan koko lystin.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: