Ruotsalainen poliisi: Afgaanien viha ruotsalaisia kohtaan kasvaa

13
43907400-59d0-486b-b3ba-871ccc07511b
Afgaani”lapset” kokoontuvat joka ilta Tukholmanm keskustaan lakkoon ilmaisen loppuelämän kestävän ylläpidon puolesta.

Viha ruotsalaisia ja Ruotsia kohtaan kasvaa. Vuonna 2015 Ruotsiin houkuteltiin vähintään 24 000 ns. yksintullutta afgaanilasta. Suurin osa näistä on kuitenkin jo mennyt maan alle, sillä he ovat saaneet kielteisen turvapaikkapäätöksen tai eivät enää usko saavan myönteistä. Lähes kaikissa tapauksissa he ovat esittäneet lasta vaikka ovat tosiasiassa aikuisia miehiä.

Aftonbladetin haastatteleman poliisin mukaan Tukholman keskustaan on noussut eräänlainen varjoyhteiskunta, jossa nämä laittomat afgaanit sekä lisäksi marokkolaiset katu”lapset” elävät omassa rinnakkaistodellisuudessaan. Varsinkin Sergelin torin alatori, tukholmalaisittain Plattan on laittomien maassaolijoiden kokoontumispaikka, missä rikollisuus ja huumeet jylläävät. Poliisin mukaan jotkut afgaanit yrittävät elättää itseään myös prostituutiolla.

Poliisin mukaan nuoret kertovat, että he eivät voi mennä takaisin kotimaahansa. Tai lähinnä halua, sillä ruotsalainen katuelämä voittaa sittenkin kotimaan olot.

Suurin ongelma on kuitenkin se, että nämä nuorukaiset vihaavat ruotsalaisia sydämensä pohjasta ja poliisin mukaan haluavat vahingoittaa ruotsalaisia.

– He kokevat, että heille on luvattu kaikenmaailman asioita, mutta viranomaiset ovat jostain syystä ikäänkuin muuttaneet mielensä. Se aiheuttaa kaiken sen vihan, mikä kadulta kumpuaa, ja joka tulee jossain vaiheessa eteemme.

Refugees Hospitality Club kuuluu yhtenä suomalaisena organisaationa tällaisiin ryhmittymiin, jossa kolmansien maiden miehille lupaillaan katteettomia lupauksia.

 

Advertisements

24 thoughts on “Ruotsalainen poliisi: Afgaanien viha ruotsalaisia kohtaan kasvaa

 1. Afgaanilapsukaisilla on varmaan uhmaikä – Vähän pullahalauksia ja kaakaota niin kyllä se siitä taas.

 2. Koko Ruotsin pakolaispolitiikka on typerintä mitä maailmasta löytyy! Jotkut saavat mitä vaan miljoonien arvosta (kivikautinen haaremiukko Nackassa joka sai 14 milj. kr asunnot ehkä lopunikäisesti asuttavikseen), jotkut eivät saa yhtikäs mitään (esim. jo työpaikan ja asunnon hankkinut it- specialisti joka heitettiin ulos maasta vaikka yritys taisteli vastaan ja joka pääsi suoraan Berliiniin samanlaisiin töihin).

 3. Suomessa pääministeri lupas pakoloisille oman kämppänsä! Ennemmin tai myöhemmin toi Sipilä joutuu vaastuseen rajojen pitämisestä auki…

 4. Ruotsalaiset on itse täysiä typeryksiä tämän pakolaispolitiikan kanssa syttäköön itseään eikä suomessa olla sen kummempia.

 5. Vuosisatojen ajan Ruotsi soti suurvaltana siellä ja täällä – ja yhtäkkiä ollaan valmiita nielemään paskaa ja valheita ties miltä äijiltä. Mitä tapahtui vai onko tämä normaali valtion elinkaari alkuineen ja loppuineen?

  1. Perkele, nyt kun sen ääneen sanoi, niin Ruotsihan on kuin antiikin Rooma! Vuosisatoja meni kovaa, menestys alkoi tuntumaan itsestäänselvältä, taannuttiin ja sitten tulivatkin barbaarit idästä.

   1. Näinhän se on.

    Länsi-Rooma rappeutui kunnes ei enää kyennyt pitämään itseään pystyssä, ja itägermaanit vain jakoivat sen keskenään. Vastaavasti itägermaaneille kävi kuin ruotsalaisille nykyään:
    makea elämä Välimeren ilmastossa veltostutti heidät nopeasti niin, että Italian niemimaata hallinnut ostrogoottien kuningaskunta ja Luoteis-Afrikkaa sekä Pyreneiden niemimaan kaakkoisosaa hallinnut vandaalien kuningaskunta luhistuivat Itä-Rooman keisarikunnan alamaisuuteen,

    Pyreneiden niemimaan pääosaa hallinnut visigoottien kuningaskunta luhistui puolestaan arabien alamaisuuteen näiden vallattua Bysantiksi rappeutuneelta Itä-Roomalta ensin koko Pohjois-Afrikan jatkaen sieltä Euroopan puolelle.

    Tästä asetelmasta arabi- ja afromuslimit on nyt päästetty jatkamaan uudelleen. Länsierooppalaisen poliittisen, hallinnollisen ja mediaeliitin suosiollisella myötävaikutuksella.

 6. Höh, ei kukaan ole luvannut ulkomaalaisille yhtään mitään. Sotaa ja vainoa vastaan luvataan turvapaikka, mutta se ei koske näitä koska ne ovat tulleet koko vaarattoman euroopan läpi Ruotsiin. Turvapaikkaa olisi pitänyt hakea ensimmäisestä turvallisesta maasta, eli Turkista.

  Ja nyt nämä tyhmät arogantit matut luulevat että uhkailemalla ja sabotoimalla kantaväestöä niiden olot paranevat? Niinkö? Opettelisivat ensin kielet ja maassa vallitsevan yhtiskunnan normit. Ja sitten voitaisiin katsoa onko heillä tarjota maalle jotain sellaista mitä omassa maassa ei vielä ole. Kivitykset ja jengisodatkin ovat jo arkipäivää ruotsissa joten pari korttia menetti heti teränsä.

  1. Olet aivan oikeassa. Valitettavasti kuitenkin tyhmät ja arrogantit matut onnistuvat myyräntyössään, kiitos mädättäjäpoliitikkojen, -virkamiesten ja -median myötävaikutuksen.

 7. Jos tahti ei muutu naapurissa niin voin vaikka lyödä vetoa, että viimeistään 20 vuoden päästä alkaa Ruotsista virrata pakolaisia Suomeen. Nimet ovatkin sitten Ulf ja Håkan. Saas nähdä kuinka RFC:t ja muut neekerinhalaajat ottavat pojat vastaan kun ei olekkaan mokkakikkeli.
  Ruotsi tuhoutuu ja se tulee tapahtumaan ihan meidän elinaikana.
  Ainoa toivo on se,että sieltä jostain vielä löytyisi pikkusen verran viikinkien vittumaisuutta ja alkaisivat ampumaan kehareita kadulle. Mitään muuta toivoa ei vaan ole. Sama se tulee olemaan täällä härmässäkin.

 8. Kyllä kaikki arabit ja neegerit ,saavat lähdöt suomesta,ruotsista ja koko euroopasta,aika on tuleva.historia toistaa vielä itseään,ei tilanne valitettavasti ole eskaloitunut vielä VALITETTAVASTI. OLISI TOSIN AIKA..BOIJÄTE MELLASTAA mielestäni jo tarpeeksi.ainakin stokiksessa ja hesan isiksessä,itäkeskuksessa..täällä uudessa kotimaassani ,ei mutakuonot hillu kaduilla,visusti pimeän tullessa ryömivät koloihinsa (kyseessä on tosin normaaleita neegereitä ja intina eläviä ja joitain arabeja, jotka opiskelevat tallinan yliopistoissa ja intian ja pakistanin immeiset työskentelevät lähinnä it alalla .kuten tieto .entinen tieto enatorissa,ovat sitä 3 kk kierrätyskamaa.mitä muumuassa entinen nokia harjoitti ja harjoitaa SUOMESSA…muuten ravinoloissa ja yökerhoissa ei ensinmainittua saastaa näy. jos sattuis tulemaan kys paikkoihin. viron venäläiset näyttäisivät mistä mutiainen on kotoisin.eli turpaan tulee että keelitukka lähtee… tämä on puhdas maa tuosta valuvasta jäteliemestä

  1. Näin tulee käymään kun kansan syvistä riveistä löytyy JOHTAJA jonka kyvyt riittävät joukkojen kokoamiseen kunnon vastarintaan. Mitä kauemmin tähän kuluu aikaa sitä rumempaa jälkeä on tiedossa.

 9. Håkanit voisivat antaa afgaanilapsille kunnon kämpät ja reilun kuukausishekin, niin loppuisi ulina vähäksi aikaa.

  No, leikki sikseen. Ruotsin lapissa on tilaa (kuten on viralliseltakin taholta todettu), kantapeikot voisivat muuttaa sinne ja antaa Etelä-Ruotsin itsenäistyä ja sitten nämä valtiot voisivat muodstaa valtioliiton, jossa pohjoinen valtio elättää eteläistä. Näin loppuisi ulina vähäksi aikaa.

 10. Kuninkaanlinnassa kandee olla tarkkana nyt koska Afganistanin sotia tutkistellessa voidaan todeta, että jokainen afgaani vastaa ainakin 20-30 svedupelleä.

  Mitä ajatteli hintiltä vaikuttavista operettiupseereista koostuvat paraativoimat tehdä kun alkaa hulinat?

  1. Kummat pärjää paremmin jääkiekkoilussa, jalkapallossa, yleisirheilussa jne- ruotsalaiset vai afgaanit.

 11. Niin, siis KUKA on luvannut kaiken maan ja taivaan väliltä Euroopassa, kun vaan tarpeeksi kovaan ääneen vaatii?

  Ns. ”pakolaissalakuljettajat”, ”merpielastajat” ja YK, joka rekrytoi näitä loisia jo Afrikasta käsin. Kyllä, pakolaisia rekrytoidaan, annetaan etukäteen merkkivaatteet, iPhonet, disko/matkarahaa. Todellisia pakolaisia, naisia ja lapsia ei pakolaisleireiltä haluta ottaa ja nämä ”nuorukaiset” eivät ole koskaan leirejä nähneetkään. Tämä on karu totuus ns. pakolaiskriisistä.

  Tuleva kaaos on täysin suunniteltua, kun yhteiskunnalta loppuu rahat tämän mahdottomuuden rahoittamisen edessä ja tältä muutenkin räjähdysherkältä porukalta vedetään yhtäkkiä matto jalkojen alta. Odotukset alussa olivat lupausten ansiosta äärimmäisen kovat.

 12. Näin nämä aasialaiset valloittavat Euroopan ja meidät laitetaan jopa maksamaan se. Väitän että Etelä-Eurooppalaiset ovat tässä pelissä mukana ja auttavat tässä pohjoisen valloittamisessa. Syynä lienee se, että he ovat itsekkin aasialaisia, tai luokittelevat itsensä aasialaisiksi. Tästä ei vain pahemmin puhuta, kuten ei monesta muustakaan asiasta.
  http://www.proswastika.org/news.php?extend.141.6

 13. Ruotsalainen nainen vissiin ihan oikeasti haluaa saada turpaansa kaduilla? Ei tuota sekoilua oikein muuten voi selittää.

 14. Matuloiset elättävät itsensä kymmynellä eri identeetillä eli moninkertaisilla tuilla ja sitten vuokraamalla tyhjiksi jääneitä ylimääräisiä asuntojaan.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.