Ruotsi myönsi lokakuun aikana 7 765:lle ilmaisen loppuelämän kestävän ylläpidon

0

Pass15

Pientä tilastoa viime kuulta. Ruotsin Maahanmuuttoviraston käsitellyt asita lokakuulta:

 • Jätetyt turvapaikkahakemukset 2 376 kappaletta, joista yksintulleita 119.
 • Päätökseen tehdyt turvapaikkahakemukset 6 897 kappaletta, joista myönnettyjä turvapaikkoja 2 452.
 • Perheenyhdistämisohjelman avulla myönnetyt turvapaikat 5 319 kappaletta.
 • Vastaanottokeskuksissa kirjoilla olevien henkilöiden määrä 38 41o henkilöä.
 • Myönnetyt kansalaisuudet 5 657 kappaletta.

Ruotsi myönsi yhden kuukauden aikana siis yhteensä 7 765:lle henkilölle ilmaisen loppuelämän kestävän ylläpidon. 

Mainittakoot, että työperäisiä oleskelulupia myönnettiin 1 171 kappaletta, joista suurin osa ei tietenkään tule kolmannesta maailmasta islamilaisesta maailmasta. Opiskeluun perustuvia oleskelulupia myönnettiin 377 kappaletta.

 

18 thoughts on “Ruotsi myönsi lokakuun aikana 7 765:lle ilmaisen loppuelämän kestävän ylläpidon

 1. Taitaa tosin jo pikkuhiljaa olla vain Ruotsin valtion loppuelämän mittainen se ylläpito.Ei niiden loisien.Romahdus tulee.

 2. Nämä luvut kertovat karu kieltä -kansanvaihto on meneillään. Erityisesti myönnettyjen kansalaisuuksien valtava määrää kertoo millaista agendaa ruåtsissa parhaillaan toteutetaan.

  -Suomen maanpetturipäättäjät yrittävät samaa täällä -se on pystyttävä estämään keinoista välittämättä.

  1. Keinot täystuhon estämiseksi on vain aika vähissä.Paljon parjatut persut on ainoa kokonaisuudessaan tätä hulluutta vastustava ryhmä .
   Punavihreä vasemmisto on kokonaisuudessaan sillä kannalla,että valtiot ei rajoja tarvitse.
   Kepu suurelta osin on avoimien rajojen kannattaja ,kokoomut kokonaisuudessaan rkpestä puhumattakaan.Osa sinisistä varmaan keikkuu siinä kahen vaiheilla,tiedä heistä.

   Mutta tuhon tietä kuljetaan niin kuin Ruotsi,joskin vähän hitaammin.

   1. Täysin totta. Itse en perussuomalaisiakaan pidä kunnon vastavoimana tulossa olevalle kansanmurhalle -persujen nykyinen linja on aivan liian nössö estämään yhtään mitään.

    -Tarvitaan yksi suuri johtaja jonka taakse asettua -sellainen henkilö joka kokee suomen kansan pelastamisen elämäntehtäväkseen.

    -Karu totuus on että pelkällä puhumisella tätä sotaa on täysin mahdotonta voittaa.

 3. The American Conservative (Yhdysvaltain konservatiivi) lehdessä julkaistun artikkelin mukaan tutkimus osoitti, että mitä enemmän samassa yhteisöissä asuu eri rotuisia ihmisiä, sitä vähemmän luottamusta esiintyi. Putnamin mukaan he eivät luota paikalliseen pormestariin, paikallislehteen, eivätkä kanssaihmisiin eikä instituutioihin. ”Vain protestimielenosoituksia ja television katselua on enemmän.” Heillä ei ollut luottamusta hallintoon ja omiin poliittisiin vaikutusmahdollisuuksiinsa, eivätkä he osallistuneet hyväntekeväisyystyöhön. Mitä moninaisempi yhteisö oli, sitä enemmän luottamus väheni.[20][21][22]

  1. Näistä on todella kovan luokan tutkimuksia – mm. loistavalta Paul Collierilta – mutta jos vain mieleiset noteerataan, niin eihän niillä ole merkitystä. Tosin omallakin päättelyllä on mahdollista päätyä siihen, ettei taikauskoisten lukutaidottomien kerääminen tuhansien laumaksi lähiöön ole oikopolku menestykseen, vaikka Pravda niin väittäisi.

  2. Ihan sama on tilanne Ruotsissa eli mitä monikulttuurisempi porukka, sitä pienempi luottamus mihinkään muuhun kuin juuri omaan perheeseen tai klaaniin. Myös monikulttuuriset työpaikat ovat riitaisempia kuin kantistyöpaikat. Monikulttuurista on iloa vain siinä tapauksessa jos tulija on älykkäämpi, koulutetumpi, ahkerampi ja mukavampi ihminen kuin kantis. Kaikki muu on pelkkää tappiota.

 4. Tämä kaikki taitaa johtua vain siitä, että mitä enemmän siirtolaisia on, niin sitä enemmän heillä on valtaa. Ennemmin tai myöhemmin he ovat jo saaneet kaiken vallan, ja silloin ei kanta-asukkailla mene mitenkään hyvin.

 5. Moniko Suomessa ”turvapaikan” saanut siirtyy Ruotsiin kun ilman turvapaikkaahan se ei onnistunut, vaikka tulivat maan kautta ja palautus olisi ollut Schengen hengen mukainen. Eikös liikkuvuus ole vapaata sen jälkeen. Huomaavat että elämä on hieman leveämpää ”humaanimman” Ruotsin puolella kun Sipilän lupaukset omista taloista olikin vain valhetta. Nyt kannattaisi ählyjen sosiaalisessa mediassa rummuttaa Ruotsin paremmista ja leveämmistä oloista.

 6. Kansojen oma syy, kun sallivat tämän. Kaiken lisäksi meille valehdellaan, että Ruotsilla menee taloudellisesti hyvin. Miten se on mahdollista, jos menoja on enemmän, kuin tuloja.

 7. Kansojen oma syy, kun sallivat tämän. Kaiken lisäksi meille valehdellaan, että Ruotsi tienaa tällä. Miten se olisi mahdollista, jos menot on suuremmat, kuin tulot.

 8. Iisikseen kyllä mentiin mutta kun maanjäristys iskee kukaan ei viitsi nostaa persettään sanoo:

  Nyt on Irakissa ja Iranissa ollut pahat maanjäristykset, ainakin 200 ihmistä kuollut. Äkkiä nyt kaikki irakin- ja iraninpojat takaisin kotimaahan auttamaan raivaustyössä ja jelppimään loukkaantuneita! Eikö? Ei haluta? Likaista hommaa? Vaivalloista?

 9. Ruotsin raja kannattais ihann oikeesti miinottaa koska siitä on tulossa muslimi valtio niin sieltä tuleva uhka on paljon suurempi kuin mistään muualta

 10. Eikö irakin ja iranin sotapojat lähdekään auttamaan kotimaataan maanjäristyksen jälkihoidossa? Taitavat olla kaikkimullehetijanyt porukkaa.

 11. 7765 * 6. lasta per perhe = 46 590 + Naaras ei milloinkaan tekee töitä .Matu tekee ”easy mony” .

 12. Siiinä vaiheessa kun Ruotsi on niin muslimivaltainen että muslimit itse joutuvat ottamaan vastuun teoista, on se Ruotsin tuho.Lähi-itä, Afrikka mitä kehittyvää noista maanosista on tullut viimeisen tuhannen vuoden aikana. Tapella ja toistensa tappamisen kyllä taitavat hyvin. Afrikka ei ole kehittynyt juurikaan huolimatta niistä miljardeista mitä sinne on pumpattu vuosikymmenten aikana ”kehitysapuna” Maanosan väestöräjähdys on ainut ”saavutas” mitä noilla miljardeilla on saavutettu ja nyt länsi-maat saavat kylvää sitä satoa. Edes koulutuksella ei saa näistä yhteiskunta kelpoisia kun geenit ovat mitä ovat. Siinä vaiheessa kun Eurooppa ylittää sen rajan että vieraslajit ottavat valtaa enempi, on se viimeistään Euroopan tuho. Järkevimmät ovat paenneet niihin maihin jossa tätä negrideihin ja lähi-itäläisiin perustuvaa kanasanvaihtoa ei sallita.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.