Ruotsin #metoo-kamppanja alkaa paljastua pikkuhiljaa huijaukseksi

13

22814490_1553149608107592_2808750675600383387_n

Ruotsin #metoo-kamppanja joutuu outoon valoon, kun nyt on selvinnyt, että ainakin Expressen- ja Metro-lehdet ovat suoranaisesti valehdelleet asian tiimoilta ja keksineet juttuja oman agendansa mukaan.

#metoo-kamppanjan keulakuvaksi ja ajojahdin kohteeksi on noussut suosittu ruotsalainen timpuri Martin Timell, jota kohtaan ollaan esitetty raiskaussyytöksiä, ahdistelusyytöksiä ja esimerkiksi väite, että Timell olisi harrastanut itsensäpaljastelua.

Yksi ahdistelu on väitteen mukaan tapahtunut 10 vuotta sitten TV4:n kuvausyhtiön illanistujaisissa, jossa kuvausryhmä istui kylpytynnyrissä. Timellin sanotaan työntäneen kätensä kolleegan uimahousujen alle. Itsepaljastelussa on väitteen mukaan kyse muutaman vuoden takaisesta tv-gaalasta, jossa Timell nimettömän lähteen mukaan esitteli alapäätään. Lisäksi Timellin väitetään raiskanneen kolleegansa vuonna 2008 firmajuhlinen yhteydessä.

Kaikki jutut saivat bensaa liekkeihin kun Expressen julkaisi jutun, jonka mukaan Timell oli myöntänyt Expressenille haastattelussa teot ja olevansa hyvin katuvainen menneiden seksuaalirikostensa takia. Expressenin jutun mukaan Timell olisi kertonut, että hänellä on jotain ongelmia kehonsa kanssa, ja että hän ei olisi ikinä arvannut tehneensä niin väärin kuin on menneisyydessä tehnyt.

thimellbildjonasekstromer

 

Martin Timellin asianajaja Hanna Lindblom kuitenkin kertoo, että Timell kiistää kaiken. SVT:lle kertomassa lausunnossa Lindblom kertoo:

– Martin Timell kiistää kaiken, mitään ei tulla tunnustamaan, koska mitään sellaista ei ole tapahtunut kuin väitetään. Timell kiistää kaikki häntä kohtaan esitetyt väitteet. On hyvä, että asiat tutkitaan poliisin toimesta eikä median.

Timell itse kertoo, että kyseessä on vain ajojahti, jonka seurauksena hän on joutunut muuttamaan maasta toistaiseksi muualle rauhaan. Hänen mukaansa Expressenin juttu on täyttä hölynpölyä eikä hän ikinä ole myöntänyt mitään sellaista.

Timell on hyvin kriittinen median toimintaan:

– Kun medialle sopii, se kirjoittaa siitä mitä Expressen on kirjoittanut. Tai Aftonbladetissa, jossa taanoin kerrottiin, että olen varastanut lieden, mutta josta olen esittänyt ostokuitin. Näihin lehtiin pitää suhtautua tällä tavalla. Missä helvetissä on journalistinen lähdekritiikki.

Edelleen Timell kertoo SVT:lle:

– Herranen aika, minä olen timpuri. En ole murhannut ketään, enkä tehnyt mitään täydellisen typerää, kuten puukottanut. Nyt minua syytetään tapahtumista, joiden väitetään tapahtuneen kymmenen vuotta sitten. En kai minäkään niin tärkeä ole.

 

 

Mistä koko touhussa on sitten kyse?

Luultavasti kyse on jonkinlainen ruotsalaisen vihervasemmistofeminismin masinoima  kamppanja, jonka avulla yritetään todistaa, että kyllä ruotsalaisetkin raiskaa ja ahdistelee. Timell on siihen erittäin hyvä kohde: hän on jonkinlaisen katoavan ruotsalaisen miehen perikuva, käsistään osaava rakennusmies, jolla toisaalta on jämäkkä ote asioihin. Kun hänen puhtoisuus saadaan murrettua, ollaan raiskausväitteiden taustaisuudessa samalla viivalla.

Suositussa Äntligen Hemma-ohjelmassa Timell ja hänen nuorempi timpurikaverinsa rakentelivat milloin laiturisaunoja milloin tehtiin kylpyhuoneremonttia. Toinen suosittu ohjelma oli ”Fuskbyggarna” (rakentajat, jotka tekevät sutta ja sekundaa) jossa Timellin ryhmä paljasti jokaisessa jaksossa tällaisen turaaja-urakoitsijan. Ohjelmissa oltiin esimerkiksi tehty sähköurakat täysin ammattitaidottomasti, kylpyhuoneen laatoitus oli päin helvettiä ja kaadot ulospäin viemäristä, kokonaisia talopaketteja oltiin rakennettu niin ammattitaidottomasti kuin vai ikinä voi.  Ohjelma sai suuret katsojaluvut.

Lisäksi Timell oli mukana muutama vuosi sitten Sveriges Historia-nimisessä sarjassa, jossa kerrottiin Ruotsin historiasta Dick Harrisonin kanssa. Harrison on joutunut useiden rasismiepäilyjen kohteeksi sillä perusteella, että hän on kertonut Ruotsin historiasta mm. sen, että Ruotsi ei ole ollut aina sellainen monikulttuurinen maa kuin nykyään annetaan ymmärtää vaan hyvin homogeeninen yhteiskunta vielä pitkään maailmansodan jälkeen.

Timell on hyvä kohde tällaiseen ajojahtiin, koska hän siis on periruotsalaisen miehen keulakuva. Hän poikkea täysin siitä monikulttuurisesta ihanteesta ja feministien aatemaailmasta, jossa valtakuntaa pyörittää kädettömät afrikaanot, arabiinot ja afgaanit. Timell ei koskaan ole varsinaisesti sanonut mitään rasistista, mutta joitain lausuntoja ja vihjailuja ohjelmissa saattaa tulla esiin, jotka ”uivat syvissä vesissä”. Mutta jokatapauksessa hän on henkilö, joka ”uppoaa mummoihin ja lapsiin”.

Kun vertaa asiaa siihen, että Timell on tuonut koko #metoolle kasvot, mutta paljon pienemmälle suosiolle on jäänyt Sorain Ismail, irakilainen näyttelijä, jota syytetään useista raiskauksista. Mutta ennenkaikkea koko metoossa ei ole ollut todistuksia joukkoraiskauksista ja sellaisista oikeista raiskauksista, jotka ovat todellisia seksuaalirikoksia.

Niistä siellä ei puhuta sanaakaan.

Advertisements

22 thoughts on “Ruotsin #metoo-kamppanja alkaa paljastua pikkuhiljaa huijaukseksi

 1. Meille kans. Jorma Piisinen eli Remontti-Reiska pitää kaivaa esiin jostain koska riski suomalainen äijä. Sitten sepittelemään satuja #metoo. Seuraavassa lyhyessä pätkässä solvauksista vastaa Aku Hirviniemi mutta eihän sillä väliä. Piisinen nauroi mukana. https://www.youtube.com/watch?v=A9T-2uINI0E

 2. Juuri näin – tuntuu tosiaan siltä kuin Ruotsissa olisi käynnissä täysin laskelmoitu valkoisen heteromiehen kastraatio, jonka avulla maahanmuuttopolitiikan täydellinen epäonnistuminen surullisine seurauksineen lakaistaan maton alle.
  Tärkeä artikkeli – jälleen kerran, kiitos tästäkin!
  Ja uutiskuva – täyskymppi papukaijamerkin kera!!

  1. Niinpä. Vaan jos timpuri Timell olisikin ollut uusruotsalainen lampuri Lamell, olisiko kiihkeinkään ruotsalainen djurskydderinna arvannut korottaa muutoin niin kiihkeää ääntään häntä vastaan?

 3. Tarkoitus on kiinnittää huomio pois maahan tunkeutuneitten päivittäisistä raiskauksista. Ei mulla muuta.

 4. Pelkkää savuverhoa todellisten raiskarien suojelemiseksi. Toisin sanoen, omaa, valheellista maailmankuvan puolustamista projisoimalla ruotsalaisiin kaikki se mitä ei halua uusruotsalaisissa nähdä.

  Luulisi että taannoinen 20 hengen joukolla toteutettu kidutusraiskaus toisi jotain mittasuhteita. Mutta ei. Leikitään että mitään ei oikeasti tapahtunut, eikä tällä hirmuteolla ole uhreja.

  1. Niin juuri, ”#metoo”-kampanja taitaa olla vihervasemmiston outo asioiden hämärtämisyritys vähän joka maassa.

   Oikeiden raiskausten pitäisi saada suurempi huomio kuin sopimattomat ehdottelut yms. ja mieluummin heti rikoksen tapahduttua. Itse en paljon naisena arvosta sellaista naista, joka ruikuttaa vuosia vanhasta asiasta eikä ole aiemmin puhunut kenellekään (lapsiuhrit ovat eri asia).

   En osallistunut, eikä osallistunut kukaan ystävättäristäni. Jäi vähän sellainen kuva kaikista osallistujista, että heillä oli lähinnä kauhea tarve tulla esille asian tiimoilta.

   Kampanjassa vanhat kyseenalaiset ja todistamattomat pikkutapahtumat paisuivat outoihin mittasuhteisiin. Pahimmillaan on onnistuttu mustamaalaamaan kokonaan syyttömiä miehiä.

   Ja kas kummaa, en huomannut kenenkään ruikuttajan nimeävän kaikkein pahimpien ahdistelijoiden etnisyyttä… Ehkäpä osallistujat löytyvät ”refugee fun club” -osastolta.

 5. Mikään ei ole yllättänyt minua enää vuosiin mitä Ruotsista kuuluu, kaikki samaa p*skaa agendaa. Nythän Suomen TV:ssä, oisko joku Frii-kanava tms.esittää ”Tunnelbanan” nimistä ohjelmaa. Netin kautta olen vilkaissut kerran pari, kaikki ördäilijät ovat huolella valittuja jotta voidaan näyttää tv:ssä, vaikka kaikki tietää ketkä siellä rääkyy, huutaa, häiriköi.

  Muuten Paavo, olen sitkeästi yrittänyt laittaa sulle kiljurahaa via PayPal, aina sama viesti tulee PayPalilta; ”vastaanottaja ei voi hyväksyä maksua”. Onko sulla jokin esto että kaljarahaa ei vastaanoteta 😀 Voi olla, että vika on mun PayPal accountissa tai jotain…mut yritän vielä, jos ei onnistu niin tehdään sitten tilisiirto että mies pääsee ryyppäämään 😀

  Muuten, ei liity tähän juttuun, mutta äsken soitin isälleni isänpäivän onnittelusoiton. Sattuneesta syystä en ole Suomen uutisia täältä Etelä-Amerikasta kovin paljon seuraillut, mutta hän kertoi että nykyisin pitäisi kutsua mm. vanhempia läheisiksi! Siis mitvttua?? Onko eduskunta menettänyt järkensä lopullisesti? Ja tarhoissa, kouluissa lapsia ei saisi kutsua tytöiksi ja pojiksi! Voi luoja, tää oli toki tosi tärkeä juttu nuijia läpi, mut oiskohan jotain ihan oikeesti tärkeää tekemistä tarjolla??? Täällä mun kotimaassa herättää suurta hilpeyttä nämä Ruotsin ja Suomen prioriteetit, kunpa vain tietäisitte miten ihmiset ovat nauraneet ja luulleet minun pilailevan.

  No, kaikesta huolimatta, oikein hyvää Isänpäivää kaikille Suomen isille! ❤

 6. Ruotsin feministit apinoi kaiken yhdysvalloista kiusatakseen omia maanmiehiä.black life matters oli jo hyvä esimerkki.

 7. Tuosta metoo-kampanjasta on kyllä ollut todellista hyötyä: kurditaustainen muslimi”koomikko” Soran Ismail, joka on väittänyt olevansa feministi, putosi kovaa ja korkealta: metoo-kampanjan seurauksena kaksi hänen raiskaamaansa naista ja yksi, jolle hän oli videoinut pippeliään, rohkenivat viedä asian poliisille. Ismail on kadonnut kuin tuhka tuuleen, kuulemma joku vie hänelle asunnolle ruokaa…

  Ruotsin PK-media ei ole vieläkään julkaissut hänen nimeään, onhan hän median lemmikki, hyvin integroitunut uusruotsalainen… Tämä metoo-kampanjahan oli tarkoitettu syyllistämään valkoista ruotsalaismiestä, mutta nytpä saivat feministit oikein jättipotin, siinä on hyville ihmisille nielemistä… Ismail sai veronmaksajien rahaa vuosien ajan sillä, että haukkui ja ivasi ruotsalaisia mauttomissa ohjelmissaan. Hän oli ”suosittu” esiintyjä julkisen sektorin tilaisuuksissa, harvapa itse olisi omalla rahallaan maksanut.

  Vaan nyt ovat koomikolla vitsit vähissä, työt on peruttu ja linnatuomio taitaa tulla, jos näytöt riittävät.

  Vaikka noita miten yrittäisi nostaa, niin aina ne itse kuitenkin lopulta mokaavat, kuka paljastuu pedofiiliksi, kuka kavaltaa rahoja, kuka mitenkin…

  Flashback-foorumilla on jo yli 500 sivun ketju tästä tapaus Ismailista, huvittelin sitä lukien,

 8. Ruotsalaiset ovat sitten täysiä nynnyjä. Kansankapina pitäisi olla jo käynnissä ja Tukholmassa kunnon hirttäjäiset. Suvakit ovat maanpettureita ja heitä pitää käsitellä sen mukaisesti.

  Jos Ruotsista tapettaisiin tai edes vangittaisiin n. 10000 pahinta tapausta maan johtavista asemista, niin maa voisi jopa pelastua. Heille ei voi puhua järkeä, heidät voi vaan joko vangita tai tappaa.

  He ovat tässä suvakkipaskassa niin syvällä kuin pahimmat pohjoiskorealaiset aivopestyt sotilaat. Tämä hulluus jatkuu siihen asti, kunnes Ruotsi romahtaa. Toivottavasti edes silloin oikeus toteutuu.

  1. Melko kesyä on tämä meikäläistenkin vastarinta -suorastaan hävettää…jos näin jatkuu edessä on tasantarkkaan sama kohtalo mitä swedupettereillä, puhumalla nämä asiat ei tule koskaan korjaantumaan vaan tarvitaan P A L J O N järeämpää tekemistä. Onko meistä sellaiseen?

   1. Unkarissa nämä asiat on korjattu puhumalla, eli äänestämällä kansallismieliselle puolueelle sellainen Gigajytky, että se on voinut sekä muodostaa enemmistöhallituksen että muuttaa perustuslakia oman maan ja kansan etua puolustavaksi.

    Ellemme me suomalaiset pysty samaan, turha kai edes fantasioida mistään ”järeistä tekemisistä”?

    1. Suomen tilannetta ei voi verrata Unkariin koska siellä tehdään ennaltaehkäisevää toimintaa mutta täällä meillä se ei enää riitä vaan maasta on saatava POISTETTUA kymmeniätuhansia jo tulleita mikäli asiat halutaan kontrolliin. Loiset eivät täältä puhumalla poistu -se on 100% varma asia.

 9. Monettakohan kertaa toistan tän, mutta Ruotsi siis ON lopussa. 😀
  Ei muuten huolta, mutta meiän nilkit tulee perässä.

  1. Uskon (tai haluan uskoa), että Suomi ei mene Ruotsin tasolle: ruotsalaiset ovat kuitenkin ylikorrekteja diskuteeraajia suomalaisiin verrattuna. Vaikka meilläkin valtamedia selittelee aika pehmosia, niin muutama oikea journalistikin löytyy, jotka kykenevät sanomaan asiat, kuten ne ovat. Minulla on vahva käsitys, että Ruotsissa se ei ole maahanmuuttoasioissa mahdollista – eikä, kuten toteat, enää merkittävää. Ruudulla lukee jo Game Over.

   1. On SVT sentään tehnyt rankan moskeijoiden toiminnan paljastavan piilokameroilla Ruotsissa kuvatun ohjelman. Siinäkin saatiin selville vähän samoja juttuja kuin Ylen lähettämässä Sharia-laki Tanskassa.

    Ihmeen vaisusti yleisö on reagoinut Suomessakin mainittuun ohjelmaan. Itse lähetin muutamalle suvakkityökaverille (naisille) linkin ohjelmaan ja minuuttilukemat, jossa Tanskassa sijaitsevassa moskeijassa islamin teologian korkeakoulutettu ja erittäin arvostettu imaami kertoo, että nyt alkaa olla käsillä aika, jolloin muslimit alkavat valloittamaan länsimaat.

    Mikä olikaan kollegoiden reaktio? Heistä kukaan ei vastannut viestiin, ja olen ollut huomaavinani pientä etäisyyden ottoa meikäläisen suhteen…

 10. Koko metoo kampanja on pelkkä savuverho koska eliitin pyörittämä globaali pedofilirinki on paljastumassa -osa jäsenistä uhrataan että ringin päätekijät saataisiin suojeltua. Mukana on esim. poliitikkoja, poliisijohtoa, hollywoodin öky-porsaita, NATON kenraaleja jne jne jne…

  -Siinä syy koko vouhotukselle.

 11. Ruotsin Radiossa on myös paljastunut seksuaalinen häirintä hyvin suositun Lotta Bromen ollessa syypää.
  Nimeähän ei tietysti saa sanoa ja Ruotsin Radion johtajisto käskee suoraan valehtelemaan kysyjille jos kysellään miksi LB ei juonna suosikkiohjelmansa.

  Soran osasi ainakin hoitaa raha-asiansa!
  Yhden päivän keikka,kaksi luentoa ”arvopohjasta” Örnrsköldvikin kunnalle ja lasku oli 110 000 kruunua.

 12. Puosuvaari totesi: ”…jonka avulla maahanmuuttopolitiikan täydellinen epäonnistuminen surullisine seurauksineen lakaistaan maton alle” .
  Juuri niin. Ja maahsnmuuttopolitiikan kenttätoimihenkilöt eli biologinen jäte lakaistaan matun alle.

 13. Vielä 1980-luvulla saattoi uskoa mitä Expressen kirjoitti, mutta nyt sekin on mennyt mukaan valtamedian valheeseen.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.