Ruotsin Kokoomus ehdottaa seksuaalirikosten etnistä tilastoimista

13

910605_orig

Ruotsin kokoomus eli Moderaterna on tuonut esille ehdotuksen, jonka mukaan seksuaalirikoksista pitäisi tehdä etnistä kartoitusta. Aiemmin tällainen on tehty vuonna 2005, jonka jälkeen hallitus ei ole lämmennyt asialle.

Moderaattien oikeuspoliittinen puhemies Tomas Tobé sanoo, että puolue haluaa kartoittaa mitkä etnisyydet syyllistyvät seksuaalirikoksiin ja BRÅ:lle (eräänlainen rikoksentorjuntavirasto, joka mm. tilastoi rikoksia) pitää nyt antaa toimeksianto tutkia etnisyydet.

– Haluamme tehdä kattavan tutkimuksen asiasta, ketkä tekevät rikoksia ja ketkä ovat uhreja. Tämä on tärkeää, jotta voimme tehdä oikeita loppupäätelmiä asiasta ja ennenkaikkea ennaltaehkäistä rikoksia, Tobé sanoo mm. SVT:lle.

Oikeusministeriössä ei kuitenkaan lämmetä asialle. Oikeusministeri Morgan Johanssonin sanoin:

– Minulle on ihan sama onko tekijä valkoinen tai musta. Jos tekee rikoksia, silloin joutuu häkkiin.

Johanssonin mukaan toki kartoitusta tarvitaan, mutta etnistä taustaa kartoitukseen ei pidä sisältää. Oikeusministeri Morgan Johanssonin mukaan #metoo kamppanja todistaa, että seksuaalirikoksia tekevät kaikki etnisyyteen katsomatta.

Oikeusministeri Morgan Johanssonin mukaan #metoo kamppanja todistaa, että seksuaalirikoksia tekevät kaikki etnisyyteen katsomatta.

Johanssonin mukaan seksuaalirikosten yhteinen tekijä on se, että tekijät ovat miehiä. Lisäksi Moderaattien pitäisi ministerin mielestä keskittyä olennaisiin asioihin:

– Moderaattienkin pitäisi puhua tässä asiassa miesten roolimalleista eikä syytellä maahanmuuttajia.

Advertisements

8 thoughts on “Ruotsin Kokoomus ehdottaa seksuaalirikosten etnistä tilastoimista

 1. Ja täällä Suomen hölmölässä hovioikeudenneuvosten sormia syyhyttää jo, koska pääsevät painamaan ’vapauta’ nappia, jotta eräs tietty ranskalaistaustainen mies pääsee taas nauttimaan vapaana ihmisoikeuksistaan.

  1. Tuskinpa on ranskalaistaustainen, vaikka Ranskan kansalaisuus onkin. Jossain uutisessa miehen kerrottiin pahoinpidelleen alle 15-vuotiasta tytärtään ja selittäneen tekoaan ”kulttuurisilla syillä”. Ei taida lasten pahoinpitelyt kuulua varsinaisesti ranskalaiseen kulttuuriin? Taustaksi veikkaisin pohjois-afrikkalaista.

   1. Itse asiassa kyseessä on Karibian alueelta kotoisin oleva negroidi. Pahamaineisesta MV-lehdestä löytyy lisäinfoa.

 2. Samainen BRÅ sai aikoinaan Ruotsin politiikolta käskyn lopettaa tämä, koska tällaiset ”tilastot pelasivat Ruotsidemokraattien pussiin..” Viimeinen tällainen kartoitus tehtiin muistaakseni 2004 (2005?) ja jo tuolloin etenkin törkeissä seksuaalirikoksissa Lähi-Idän, Pohjois- ja Itä-Afrikan lahjakkuuksien yliedustus oli niin karmivaa tasoa, että tyypilliseen ruotsalaiseen tapaan ongelma piti ratkaista tällä tapaa lopettamalla alkuperämaan tilastointi.

 3. ”- Minulle on ihan sama onko tekijä valkoinen tai musta. Jos tekee rikoksia, silloin joutuu häkkiin.”

  JOS tuo vain pitäisikin paikkaansa. Mutta kun tusina raiskaa, 3-4 tekijöistä saadaan EHKÄ pitkän ajan kuluttua kiinni. Ja mitä sitten seuraa ?
  -yhdyskuntapalvelua, ehdonalaista; todella harvoin ’häkkiä’
  -sosiaalista tehotonta terapiaa (lue: psykoterapeuttista onaniaa)
  -paremmat asunnot, pelikonsolit jne
  Uhreista ei niin väliä – hehän kantavat siirtomaavallan ja rasismin ikeitä hamaan maailman tappiin saakka ollen siten ”tarpeeksi katumattomina” ikuisesti syyllisiä..

 4. Valhe on jo liian syvällä. Kuka noista mulkusta olisi muka ensimmäisenä myöntämässä massiivisen luokan kusetuksen ja sen tosiasian, että ählämit ja arabit ja kaikki ei-valkoiset yhtenä porukkana käytännössä raiskaavat koko Ruotsin? Kuka ottaa sen kranaatin?

 5. Jos raiskaajilla on miehen mallina lapsia raiskaava täysperverssi, ei sillä ole mitään tekemistä maahanmuuton kanssa. Eikös meille kaikille ole taottu kuuppaan, että raiskaaminen on pyhä toimitus, eikä siinä ole mitään väärää? Naisethan ovat omaisuutta ja lapsia ei lasketa, ellei mene rikki.

 6. Oikeusministeri Morgan Johansson #metoo-kampanjoineen on kyllä syvältä c:stä (perseestä). Vai, että ihan kaikki tekevät ko. rikoksia.

  Suomessa ei onneksi olla noin tyhmiä. Meillä Suomessa on sekä yliopiston että rikostutkijoiden ja poliisin tutkimukset osoittaneet tiettyjen etnisten taustojen moninkertaisen seksuaalirikosalttiuden.

  Suomessa myös ainakin rikosten parissa työskentelevät tietävät myös joukkoraiskausten ja -ahdistelujen olevan erittäin harvinaisia kantakansalaisten keskuudessa mutta melkoisen yleisiä tietyissä etnisissä piireissä. Sitä sen sijaan ei ole haluttu myöntää, että asia liittyy islamiin ja vääräuskoisten alistamiseen ym.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.