Skövden kunta palvelee kunniakansalaisiaan

12

IMG_20171114_193308

Skövden kunnassa tehdään parhaillaan remonttia ongelmalähiö Södra Rydissä. Rydin torin viemäröintiä ym infraa parannetaan.

Luonnollisesti torin mainostaulu on ruotsiksi ja arabiaksi. Mutta ei kuitenkaan esimerkiksi suomeksi, joka on Skövdessä suurin vähemmistökieli. Tai ei esimerkiksi englanniksi. Mutta arabiaksi siis kyllä.

13 thoughts on “Skövden kunta palvelee kunniakansalaisiaan

 1. Ongelmalähiöitä jo jossain pikkukylissäkin joista ei ole sivistymättömyyttään edes kuullut aiemmin.Hyvin menee Ruotsissa.

 2. Suomi on enää aika harvassa Ruotsin kunnassa suurin vähemmistökieli muualla kuin Norrlannin perukoilla. Arabia on Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan valtakieli, pelkästään syyrialaisia ja irakilaisia asuu Ruotsissa jo satoja tuhansia. Suomalaiset myös kotoutuvat omia aikojaan eivätkä eristä lapsiaan kantaväestöltä, joten eivät erityisesti tarvitse omankielisiä kylttejä.

 3. Jos Putinin vuolaat ruplavirrat jonain päivänä jäätyvät, olisi luontevaa lähteä imuroimaan saudirahaa toiminnan pönkittämiseksi.

 4. On ihme että suurin osa sallii tämän karvaoineen kaikkineen. Mutta täytyy todeta että helsingissä on sama suunta 5-10 vuoden sisällä. hell sinki islamilaistuu rajua vauhtia, kuten myös turku.hell singillä on islamilainen kaupunginjohtaja lontoon tapaan 5 vuoden sisällä.

  1. HELLsingin kehittymistä etnohelvetiksi on enää mahdoton pysäyttää -syynä tähän ovat HELLsinkiläiset itse.

   1. Allahuakpaar!!!! Helsinkiin on veronmaksajien rahoilla tehtävä suurmoskeija.Ja niin korkea torni mistä ulistaan aanu viieltä ,että se näkyy ja kuuluu vähintään Tallinnaan saakka.

 5. ”Ruotsissa on niin rikas HALLITUS, kyllä Ruotsin hallitus voi maksaa koko suvun tännetäysihoitoon” sanoo:

  Katselin eilen pätkän tätä SVTn UR- dokumenttia ”Nåt måste göras”/”Jotakin pitää tehdä” syyrialaisista pakolaisista Norrköpingissä ja mikä tuli ensivaikutelmaksi on että on kuin kivirekeä vetäis perässään kun näistä yritetään tehdä työtätekeviä kansalaisia jotka elättävät itse itsensä. Heidän asenteensa on jo alusta lähtien aivan liian pessimistinen ja haluton, suupielet roikkuvat alaspäin. Yksi datajeppe tosin oli innokas töihin ja niinpä hän on jo opetellut kielenkin ja kyselee työpaikoista. Mutta suurin osa on tympeää jengiä, tyytymätöntä ja vaativaista. Vaativat että Ruotsin pitää ottaa tänne koko heidän sukunsakin elätettäväksi eivätkä todellakaan puhku mitään työintoa tai energiaa:

  https://urplay.se/program/201231-nat-maste-goras-det-kommer-bli-kaos

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.