Malmössä usean miehen suorittama pensasjoukkoraiskaus

13
DcbV5p7gszfMlq0ku0j8qzpaE_U
Tekopaikka eristettiin yöllä. Kuva Patrik Persson.

Usean miehen epäillään raiskanneen naisen viime yönä Malmössä Södervärnin alueella.

Tapahtuma sattui yöllä klo 02.00 aikaan. Poliisi on toistaiseksi hyvin vaitelias. Tiedotteessa kerrottiin vain, että uhri on ”aikuinen” nainen ja useasta miehestä koostunut joukkio kävi naisen päälle ja raiskasi tämän pensaikossa. Nainen ei tuntenut tekijöitä entuudestaan.

Poliisi eristi yöllä tekoalueen teknistä tutkintaa varten ja on etsinyt silminnäkijöitä. Teko kirjattiin törkeänä raiskauksena.

Advertisements

17 thoughts on “Malmössä usean miehen suorittama pensasjoukkoraiskaus

 1. Kehitysmaakikkeli seisoo pikkupakkasellakin. Ei taida niin kylmää paikkaa ollakkaan etteikö seisoisi? Varmaan Svalbardissakin?

 2. Moneskohan kerta kun kyseinen nainen joutui rikastuksen kohteeksi? Alkaako menemään rutiinilla post-raiskaus toimenpiteet lausuntoineen ja sairaalakäynteineen?

  1. Eiköhän Ruotsistanissa ole myös jo maailman huippua kaikki sairaalatouhut raiskausten yhteydessä – aivan kuten ampumistapauksissa.Eli onnea vaan Ruotsistanille huippuosaamisesta.

  2. Ei väkivallan uhrina olo koskaan suju rutiinilla, varsinkaan tuollaisen nöyryytysrikoksen kohteeksi joutuminen.

   1. Edellinen oli tarkoitettu Johannille. Sen sijaan sairaalassa varmasti on jo pelkkää rutiinia.

    Tässä linkki, jossa kerrotaan tänä vuonna Ruotsissa tulleen 500 raiskausilmoitusta enemmän kuin viime vuonna vastaavana ajankohtana.
    https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/P6kwp/sexbrott-nar-ny-toppniva

    Kaikki seksuaalirikokset ovat kyselytutkimuksen mukaan nousseet uuteen huippulukemaan. Uhrit itse arvioivat, että näistä kaikista kolmanneksessa raiskauksen tai seksuaaliseen tekoon pakottamisen tunnusmerkit täyttyisivät. Kaikki eivät tee ilmoitusta.

    Puskaraiskausten tai joukkoraiskausten uhrit luultavasti kyllä ilmoituksen tekevät.

    1. P.S. Katsokaa linkkini jutun viimeisiä virkkeitä. Näköjään Ruotsin kokoomus, moderaatit, on alkaneet pelätä Sverigedemokraattien superjytkyä – he ovat tajunneet, että raiskaus- ja muissa seksuaalirikoksissa on vihdoin tilastoituva myös etnistä taustaa.

    2. Melko karmeaa edes ajatella, moniko ruotsalainen lapsi raiskataan päivittäin kouluissa yms tiloissa missä nämä kehitysmaapaviaanit saavat rauhassa rellestää..?

     Lyön pääni pantiksi, että matulähiöiden kouluissa on semmoisia ruotsalaisia tyttöjä, joita nämä paviaanit nussivat päivittäin. Ruotsalaisista on tehty ihan uskomattoman alistuneita seksileluja kehitysmaalaisille.

     Veikkaan myös, että ilmoitettujen raiskausten määrän kun kertoo jotain 6-15 väliin, ollaan lähellä todellista lukemaa.

     Suomessakin ilmoitetaan noin 1000 raiskausta vuodessa. Olisko niistä ehkä noin 50-100 suomalaisten tekemiä? Puskaraiskauksia suomalaiset harrastaa ehkä muutaman kerran vuodessa.

     Esimeriksi taannoinen 10 hengen joukkoraiskaus missä toinen tusina taputti ja pahoinpiteli naista raiskauksen aikana. Tämä oli joku ihan random matujengi. Mitä se kertoo noiden apinoiden yleisestä moraalista? Suomesta olisi vaikea löytää edes 20 tyyppiä jotka hyväksyvät raiskaamisen jollain tavalla. Saatikka että joku ohikulkeva porukka ihan ohimennen katsoisi ierestä kun tusina kaveria raiskaa naista.

     Nämä kaikenmaailman rasisminvastustajat ovat törkeimpiä rasisteja mitä on olemassa- he vihaavat omaa rotuaan. Pelkästään se kun väkivallantekijä on neekeri tai arabi, laittaa näille aivopestyille idiooteille blokin oikeustajuun. Sitä se on, kun on kemiallisesti tyhmennetty, massamedialla aivopesty, ja kaiki on mustavalkoista. On jo ennalta päätety että neekeri on uhri, jonka väkivallalle on poikkeuksetta selittävä tekijä.

     Onhan se nyt aika ilmiselvä asiakin, kun katsoo RHC:n tai Rasmuksen seinää. Monta vuotta paasausta rasismista, mutta ei mainintaakaan ruskean tai mustan rasismista.

 3. Voihan vittu, ja mitään ei tapahdu viranomaisten puoleta. Koska korrekti poliittinen johto kieltää liikaa tonkimasta. Alkaa haista liikaa.

 4. Sirpa Suvakkinen 52vee, 157cm/88kg, yksinhuoltaja, reiki-parantaja, ihmisyyden puolustaja sanoo:

  Kaikenlaista pikkulutkaa maailmaan mahtuu. Käy poikia sääliksi kun tästäkin tullaan syyttä syyllistämään!

  1. Huom.! Onko sinulla jo varma tieto uhrista?
   1.) Aikuinen tarkoittaa, mitä tahansa täysi-ikäisyyden juuri saavuttaneesta hamaan hautaan asti.
   2.) Ei ole syytä olettaa, että uhri olisi oikeasti syyllinen yhtään millään tavalla
   3.) Uhri ei välttämättä ole suvakki. Läheskään kaikki ruotsalaiset eivät ole, mutta poliittisen korrektiuden nimissä heidän on työpaikan menetyksen ja poliittisen vainon takia puhuttava ”suvakkikieltä”/kivapuhetta.
   4.) Ainakin yhtenä kesänä Ruotsissa raiskattiin 80-vuotias vanhus (ei tosin ollut tekohetkellä palaamassa yölliseltä baarikierrokselta), joten ikäveikkauksesi voi osua nappiin.
   5.) Jos ikäveikkauksesi osuu nappiin, hän voi olla juuri eronnut nainen ekalla baarireissullaan ja saattaa olla vilpittömän tietämätön matujen seksitavoista ja panotarpeen määrästä. Useat vanhemmat naiset uskovat iän tuomaan suojaan raiskausta vastaan, mutta luulo ei ole tiedon väärtti.

 5. Koskaan aikaisemmin- tilastointi alkoi 2006- ei ole tavallisia ihmisiä kohtaan tehty niin paljon rikoksia Ruotsissa kuin nyt! Ja tämä aivan supersuvakkisen valtion viranomaisen eli BRÅn mukaan (Brottförebyggande Rådet). Varsinkin seksuaalirikokset ovat huipussaan ja myös petokset ja kaikenlainen vainoaminen ja uhkailu. No tämänhän me jo tiesimme mutta nyt siitä on virallista mustaa valkoisella. Etnisyys on tosin vielä toistaiseksi peitetty paksun sumuverhon taakse mutta vielä sekin päivä koittaa kun on pakko puhua asioista niiden oikeilla nimillä.

  https://www.bra.se/nytt-fran-bra/arkiv/press/2017-11-15-fler-privatpersoner-utsatts-for-brott.html

  1. Järkkyä! Kiitos linkistä. Siinä on tekijä saattanut haluta myös häpäistä kristinuskoa – Allah kun ei kuulemma sellaista arvosta…

   ISIS on monessa muslimimaassa tuhonnut kirkkoja – eikä pidä unohtaa, että Ranskassa katolisen kirkon kimppuun hyökättiin kesken messun + ja hänen kaulansa katkaistiin.

   1. Voi paska – en osaa kirjoittaa, jäi pappi pois – tokihan se oli katolisen kirkon pappi (eikä itse kirkko), jonka kaula katkaistiin.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.