Inger Støjberg: Imaameja ei tarvita mihinkään aselepoon rikollisten välillä

13

Kuvakaappaus 2017-11-16 11-09-44

Kööpenhaminassa on ammuttu muutaman päivän sisällä kolme uustanskalaista jengiläistä hengiltä. Sunnuntaina alettiin puhumaan ”aselevosta”, jonka toimeenpanijoina olivat kahden taistelevan jengin Brothaksen ja Loyal To Familian jäsenten vanhemmat. Lisäksi mukana ”aselevon” suunnittelussa on paikallisia imaameja.

Liberaalipolitiikot tietenkin kiittävät ja ylistävät ”aselepoa”, mutta Tanskan integraatio- ja maahanmuuttoministeri Inger Støjberg on aivan eri mieltä. Hänen mielestään Tanska on niin hyvin kehittynyt demokraattinen oikeusvaltio, ettei siinä tarvita rinnalla mitään rinnakkaista oikeusjärjestelmää.

Ministerin mielestä jengiläisten vanhempien olisi pitänyt reagoida tapahtumiin jo paljon aikaisemmin:

– Voi vain ihmetellä miksi vanhemmat eivät ole paneutuneet asiaan aiemmin ja ohjanneet heidän nuoriaan oikealle tielle heti kun tilanne alkoi kärjistyä. Ja miksi ihmeessä tähän tarvitaan moskeija, kysyy maahanmuutto- ja integraatioministeri Inger Støjberg.

– Nämä ovat syvästi kovan luokan rikollisia ja heidät kuuluu lähettää suoraan vankilaan tai vaihtoehtoisesti karkoittaa välittömästi maasta, Støjberg jyrisee.

– Jengiläiset uhoavat ympäriinsä, näyttelevät kovanaamaa ja aiheuttavat pelkoa ja turvattomuutta kaupunkilaisten keskuudessa näillä ympäriinsä ampumisillaan.

– Mutta siinä samassa kun nämä joutuvat oikeudessa syytettyjen penkillä, alkavat he uikuttamaan ja märisemään kun karkoituksesta aletaan edes puhua. Se on ainoa asia mikä tämäntyyppisiin rikollisiin tehoaa, Støjberg jatkaa.

Sosiaalidemokraattien oikeusasioista  vastaava Trine Bramsen on samaa mieltä.

– Jos vanhemmat kerran pystyivät tähän, niin miksi he eivät tarttuneet ongelmiin aikaisemmin? Haluan samalla, että näistä tapauksista välitetään tieto myös sosiaaliviranomaiselle, jotta etuisuuksien jakaminen tällaisille perheille saadaan loppumaan.

Tällainen toiminta on hyvin epätanskalaista – siitä poliitikot puolueväristä riippumatta ovat Tanskassa lähes yhtä mieltä tästä asiasta.

Asiasta kirjoitti tanskalainen Bt.dk.

Lukijan suomennos.

Advertisements

10 thoughts on “Inger Støjberg: Imaameja ei tarvita mihinkään aselepoon rikollisten välillä

 1. Inger Stöjberg är Pohjoismaiden lähestulkoon ainoa normaali poliitikko joka näkee asiat aina paremmin ja pidemmälle. Ei siinä ole mitään järkeä että ensin päästetään maahan porukkaa joka aiheuttaa valtavia ongelmia ja sitten TARVITAAN ja tullaan riippuvaisiksi siitä samasta porukasta jotta ongelmat saataisiin vähenemään.

  1. Kyllä Suomesta ja Ruotsistakin löytyy normaaleja poliitikkoja, mutta näitä ei vain ole päästetty ministeriksi Kari Rajamäen jälkeen.

 2. http://beta.oikeamedia.com/o1-46737

  ”Engelsin mukaan ihmiset kyllästyvät vähitellen kaaokseen ja puuttuvaan turvallisuuteen, joten he alkavat kannattamaan autoritääristä järjestelmää. ”

  Tähän koko Uusi Järjestys perustuu. Loputon väkivallan kierre, sota, kurjuus, etniset vainot raiskauksien normalisoimisen ja demoralisaatioineen. Kunnes ihmiset ovat niin kyllästyneitä siihen että kerjäävät mikrosirua kouraan jotta kurjuus loppuisi.

  Hulluimmat foliopäät on ne ketkä väittävät tätä pitkään meneillään ollutta agendaa salaliittoteoriaksi vailla todisteita. Ei tarvitse kuin katsoa mitä tapahtuu ilman että on päättänyt mistä kaikessa on kyse.

  Amerikkalaistenkin tyhmennys on valmis. Euroopassa, ja varsinkin Suomessa, ei vielä olla niin pitkällä. Osa toki uskoo että se on spontaani ilmiö vailla poliittista suunnitelmaa, kun lähi-idästä ja Afrikasta tupsahtaa ”yllätyksenä” toista miljoonaa aikuista miestä ja kourallinen naisia ja lapsia, pääosin Irakista, Afganistanista ja Somaliasta. Koska Syyriassa alkoi sota viisi vuotta ennen tätä ”yllättävä” siirtolaisaaltoa.

  Irvokasta on, että minulla(kin) on hyllyssä kirja joka on julkaistu vuonna 1994, jossa kerrotaan että näin tulee käymään. Koko pan-eurooppalainen, geneettisesti heikko ja sisäsiittoinen uusi ihmisrotu, poliittisine vallankaappauksineen on kuvailtu tapahtuvaksi EU:n alla.

  Iso virhe, minkä moni tekee, on aliarvioida denialismin voima. Oma tai jonkun muun.
  Kieltämällä sopivasti valitut asiat, saa mistä tahansa mitä tahansa. Esimerkkinä natsit ja toinen maailmansota. Vielä kun kaikkea höystetään Hollywoodin ja muun viihdeteollisuuden propagandalla vuosikymmenestä toiseen yhdessä peruskoulujärjestelmän ja yliopisto-konsenuksen kautta, ja viranomaiskoneistolla vainotaan niitä ketkä eivät usko ja hiljene.

  Miten voi, ilman vahvaa kieltämistä, päätyä lopputulokseen että asia ei ole juuri sitä miltä se näyttää?

 3. Kyllä Inger tietää ja tajuaa. Ruotsalaiset poliitikot ja media ovat nyt valinneet uuden taktiikan ja väittävät ”KOSKAAN AIKAISEMMIN EI KANSA OLE OLLUT NÄIN POSITIIVISESTI ASENNOITUNUT EUn SUHTEEN!” Lööperin agenda ajaa nimenomaan ylikansallistamista. Edustajamme Brysselissä eli Sverigedemokraattien Peter Lundgren tietää miten asiat todellisuudessa ovat:

  https://www.svt.se/nyheter/sd-s-eu-topp-det-dar-ar-sant-jag-kallar-fake-news

 4. Hitler & co = natseja, jotka olivat rikollisia ihmiskuntaa vastaan. Hirsipuu oli ainoa oikea paikka.

  Muslimiterroristit ja jengirikolliset = harhaanjohdettuja raukkoja, joita pitää terapioida, paapoa ja kotouttaa kaikin keinoin yhteiskunnan veroamaksaviksi kansalaisiksi.

   1. Juuri näin. Hollywood -historia on täysin eri asia kuin oikea historia.

    – > The Greatest Story Never Told.

    1. Sarja jonka jok’ikisen kansallismielisenä itseään pitävän tulee katsoa -liian moni varjonyrkkeilee väärää vihollista vastaan eikä ymmärrä mikä (((kansanryhmä))) tämän helvetillisen tilanteen on meille järjestänyt.

     -Tämä selittää miksi kansallismielisten vastarinta on ollut niin tehotonta -taistelua ei voi voittaa jos ei edes tiedä kuka on vihollinen.

 5. Eikös tilanteen ratkaisisi ketterästi näiden jengien yhdistyminen? Sen sijaan että ampuvat toisiaan, voisivat he ampua ja raiskata vaikka ruotsalaisia?

  Yhteiskunta ei menettäisi mitään, nuorukaiset integroituisivat paremmin, ja tasa-arvokin olisi asteen lähempänä todellisuutta.

  Ei vittu ike tämä meininki ole enää edes psykoosilla selitettävissä.

  Armeija kaduille, kaikki rautoihin, pienimmästäkin niskoittelusta väh. kolme laukausta.

  Massiiviset karkoitukset, ja innokkaimat maansavihaajat, etunenässä koko femakkohallitus ja poliisin johto, mukaan lähi-itään nauttimaan rikasta kulttuuria ja rakentamaan utopiaansa.

  Vittu Ruotsi!! Herää jo saatana ja lopeta itsellesi valehtelu.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.