Nekalan tiistaisen rekkapalon taustalla takkulaiset? Takku.net:issä hämärä viesti

13
200322745-800x_
Kuva: Aamulehti

Tiistain vastaisena yönä poltettiin Tampereen Nekalassa Valion jakelukeskuksen pihassa neljä kuorma-autoa. Poliisin mukaan teot olivat tahallaan sytytettyjä ja alueelta nähtiin tiistaiyönä klo 01.00 aikaan poistuvan juosten paikalta ainakin kaksi naamioitunutta nuorukaista.

Alue on hyvin kameravalvottu ja tekoaikaan alueella liikkui useita muitakin ajoneuvoja. Poliisi ei ole toistaiseksi ottanut ketään kiinni epäiltynä teosta.

Sen sijaan äärivasemmistolaisella Takku.net-sivustolla asiasta kerrotaan enemmänkin. Takussa julkaistussa tekstissä ei varsinaisesti oteta kantaa siihen kuka oli teon takana, mutta jotain vihjailuja asian tiimoilta annetaan.

Takussa todetaan, että maitorekat syttyivät tuleen. Lisäksi annetaan ymmärtää, että ”joku tai jotkut päättivät aiheuttaa tuhoa murhaavalle maitobisnekselle”. Sitten mentiin suoraan kohteeseen ja poltettiin rekat, mikä tässä on niin vaikeaa, Takku.net kirjoittaa. Teko oli äärivasemmistolaiskielellä ns. suoraa toimintaa.

Takku.net: ”Jotkut päättivät aiheuttaa tuhoa murhaavalle maitobisnekselle.”

 

Sen jälkeen Takku.net pohtii asiaa symboliselta kannalta ja konkreettiselta kannalta- kaatuuko Valio tähän yms. Niin ikään pohditaan miten helppoa olisi aiheuttaa yrityksille satojen tuhansien vahinkoja suoralla toiminnalla. Viesti on kokonaisuudessaa hieman sekava, mutta jotain punaista lankaa sieltä voi löytää. Jutun voi lukaista alla olevasta linkistä:

https://takku.net/article.php/20171115164811880#comments

Kuvakaappaus 2017-11-16 10-10-03

 

Ottamatta sen kummemmin kantaa takkulaisten motiiveihin murhaavasta maitobisneksestä, sillä tiettävästi Valio ei osallistu kenenkään murhaamiseen. Sitä sen sijaan voidaan pohtia, tiesivätkö takkulaiset mitä olivat tekemässä. Kaikki autot on sytytetty sen keulaosasta eli ohjaamo on palanut.

Kuljettajat viettävät pääsääntöisesti lepoaikaansa auton hytissä nukkuen. Tässä tapauksessa on siis käynyt todella hyvä tuuri, että kukaan kuljettaja ei ole palanut elävältä auton mukana. Lisäksi useimmat Valion leimoilla teillä liikkuvat autot eivät ole Valion vaan kyseessä on yksityisyrittäjä, joka ajaa Valion rahtia alihankintatyönä. Näin ollen takkulaisten isku saattoi osua tavalliseen pienyrittäjään.

Advertisements

16 thoughts on “Nekalan tiistaisen rekkapalon taustalla takkulaiset? Takku.net:issä hämärä viesti

 1. Täysin tuomittavaa touhua. Tuhoiskut yrityksiä kohtaan ja yksityisyrittäjän elinkeinon rampauttaminen, ovat ala-arvoisia tekoja. Ehkä iskun tekijät eivät ole työtä tekeviä ihmisiä, eivät osaa arvostaa sitä, mistä monen ihmisen leipä tulee pöytään.

 2. Jos yhtään tampereen piirejä tietää niiin ollut alusta asti selvä et tää ’vapaa nekala’ porukka jollain tapaa littyy tähän. Norjan kirkonpolttajilla oli sentään selvä syy miksi vihata kirkkoa jne. mutta tää suomalainen ’valion murhaava maitobisnes’ on suoraan sanottuna hävettävää.Eikö nämä yhtään parempaan pysty, millään tasolla?

 3. Takkulaiset lienevät osin näitä syrjäytyneitä äärivasemmistolaisia jotka eivät ole päivääkään tehneet töitä elämässään ja koulutkin ovat jääneet vähän niin tai näin koska päihteiden käyttö on vienyt mukanaan jo aiemmin.

  Sitten tyypit kuten muuan Helsingin kaljupäinen kaupunginvaltuutettu D.K yllyttää näitä ja osallistuu mellakointiin äänten toivossa vaikka itse on rikkaasta perheestä ja Hankenissa opiskellut.

 4. Kuulivat kohteen nimen väärin eri ”Valion murhaava maitobisnes”

  Kohteen piti olla ”Valtion murhaava matubisnes”

 5. Menee hieman käsitteet jutussa sekaisin. Palaneet autot olivat siis kuorma-autoja eivät rekkoja. Rekassa on irtonuppi jne. jos joku ei erota rekkaa kuorma-autosta.

 6. On nämä reaali elämästä vieraantuneita reppanoita. Nuo kuolisivat viikossa jos sähkö esim. katkeaisi valtakunnallisesti kuukaudeksi.

 7. Suomalaisten kansanmurha on meneillään ja nämä tyhjäpäät polttelee maito-autoja.

 8. Kyllä nämä maitoautojen palot loppuu, kunhan vaan kielletään SVL/PVL. Ja kaikki oikeistomafian järjestöt. Anttifantit ja takut saa touhuta ihan kuin ennenkin ilman, että viran- tai muut omaiset asiaan puuttuu.
  Antaa vaan autojen palaa, bussien, rekkojen jne, kun se on sitä parempaa sanoo jo soma Li.

 9. Tyypillistä takkujen touhuilua. Aiheuttivat jonkin verran vahinkoa, eivätkä saavuttaneet mitään.

  1. Ei kyllä ne saavuttivat nimittäin sen, että niitä vihataan ja halveksutaan entistä enemmän

 10. Itse asiassa eivät aiheuttaneet mitään vahinkoa. Vakuutus korvaa tuon ja hyvällä tuurilla oli jo muutenkin lähellä vaihtoikää autot. Jos jäävät kiinni niin loppuelämä meneekin kelan rahoista takaisin maksellessa. Toivottomia tapauksia kun eivät osaa tehdä mitään oikein. Jaa no kelalapun osaavat varmaan täyttää paremmin kuin keskiverto Suomalainen.

 11. Tämähän oli vain sitä parempaa ” paskaksi ja palamaan kaikki mikä ei ole omaa” vasemmistolaista väkivaltaa. Kenenkään ei tarvitse sanoutua irti terrorismistä, ei varsinkaan vihervasemmiston.
  Mutta entäpä jos asialla olisi ollut edes hitusen oikeistoon vivahtava porukka. Voi sitä perkeleellistä ulinaa ja älinää lehdistössä ja eduskunnassa. Kaikkia oikeistoon viittaavia järjestöjä vaadittaisiin lakkautettavaksi terroristijärjestöinä mutta kun ei, vihervasemmiston väkivalta on erilaista ja fantsua siis hyväksyttävää.

 12. Kummallista, että poliisi pystyy nykyään jäljittämään rikollisia jopa TOR-verkossa, mutta sitten kun pitäisi selvittää, kuka anarkisti mistäkin osoitteesta kirjoittaa tavallisessa verkossa, tietotaito loppuu kesken. Eivät ne anonyymiserverit voi mitään ylivoimaisia esteitä olla.

 13. Voisko se ”oikea” motiivi teolle olla, maksamattomat palkat? palkan lisät? työntekijä kun irtisanoutuu, haista paska, vedä käteen, kusettaja työnantajan ”töistä” on seuraus 100% Karenssi, 3-5kk, siinä sitä motiivia?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.