Yle dokumentti yrittää leipoa Otanmäen tappajasta uhria, jolta särkyivät unelmat

12

Ehdottomasti katsomisen arvoinen Ylen Docstop-dokumentti toisesta Otanmäen tappajasta, josta yritetään leipoa dokumentissa jonkinlaista uhria. Päähenkilönä irakilainen Ahmed ja hänen naivi suomalainen tyttöystävänsä, joka kaikenlisäksi on raskaana.

Ahmed ei ota taposta minkäänlaista vastuuta vaan selittää sen allahin jonakin johdatuksena. Hän kertoo vankilassa tehdyssä haastatteluosiossa, että allah päätti teosta ja hän ei voinut sille mitään. Eniten Ahmedia pelottaa karkoitus Irakiin.

Kuvakaappaus 2017-11-16 12-01-27Kuvakaappaus 2017-11-16 12-03-09Kuvakaappaus 2017-11-16 12-04-34Kuvakaappaus 2017-11-16 12-05-06

 

Dokumentista saa sellaisen käsityksen, että loppujen lopuksi järjestelmä on syyllinen ja murtanut nämä irakilaiset miehet. Annetaan ymmärtää, että Ahmed jollain tapaa ajautui systeemin ansiosta tappohommiin. Silti dokumentissa kuitenkin kerrotaan, että Ahmed oli koko ajan vaikeuksissa kiivaan luonteensa ja ylimielisen käytöksensä ansiosta. Sen takia hänet siirrettiin alunperin Kemijärveltä ensin Ruukkiin ja sitten Otanmäelle. Siellä Ahmedin kerrotaan dokumentin mukaan olleen pois ”turvaverkkojen ulkopuolella”.

Ahmedin nuori suomalainen tyttöystävä on kaikenlisäksi raskaana ja hän toivoo, että perhe saisi elää rauhallista elämää yhdessä jossain vaiheessa.

PT-median arvio dokumentista: Mokutusaste 5/5.

https://areena.yle.fi/1-3970491

 

Advertisements

60 thoughts on “Yle dokumentti yrittää leipoa Otanmäen tappajasta uhria, jolta särkyivät unelmat

 1. Missä muslimi siellä ongelma. Menisivät kotimaahansa, siellä löytyy autettavia ja jälleenrakentamista ihan tarpeeksi. Uhrituminen ja kaikki on toisten syytä kun kaikkea ei tuotukaan kultalautasella eteen ja ei annettu omaa taloa vaikka Sipilä niin lupasi. Akka perkelekkin tuli paksuksi. Kyllä on vitun vaikeaa tämä elämä ja Suomen syytä kaikki.Tämä YLE pitäisi muuten saada hyvin äkkiä ruotuun kun tällaista paskaa taas verovaroin tuottanut.

  1. Voihan vittu nuitten musujen kanssa!
   Oikei jumala päätti, että suomalaismies
   ryöstetään ja otetaan hengiltä ?
   Ja nuita vielä palvotaan ja kaikki yritetään
   selittää parhai päin.Sen kun selittelette ääliöt,
   muistakaa kuitenki se ,että selittelemistä riittää jatkossakin.

   ”Jätkä on kyllästyny vatvomaa tekemäänsä murhaa” ??????????????????
   Eikö tuo asennekkaan mitään kerro suvakeille ???????????????

   1. Miksi näitä integraatiohaasteellisia on Suomessa ?
    Syytä poliitikkoja. muslimit ovat olleet samanlaisia satoja vuosia, se mikä on muuttunut että meidän poliitikot ovat joko

    1. tyhmiä
    2. pahoja
    3. ostettuja

    Kun Suomeen tulee kehareita, tämä tarkoittaa valtionvelan kasvua. Tämä taas aiheuttaa suurempia valtionvelan korkoja. Kuka hyötyy? -> Kv pankit.

   2. Niin, ja eikö ole jännää kun se Allahin ohjaama kohtalo, ei olekkaan niin kiva-asia.Varsinkin kun alkaa koskettelee itseään ja kotimaahan joutumista. Täyttä meidän käydä opastaa tuota oliota, että tämä on herranne tahto.

 2. Vastuunkannon puuttuminen ja syyllisen löytäminen ulkopuolelta ja vetoaminen Allahin tahtoon tai muuhun abstraktioon ovat elimellisiä osia Lähi-itää ja islamia.

  Eikö raskaana oleva tyttö ole kuullut ehkäisystä, eikö vanhemmille oikein ollut selvää, mitä ihanan temperamenttinen Ahmed tyttäreltä haluaa? Miten tällaiset jätkät voivat tuosta vain pariutua Minttu-Maaritin kanssa?

  Ja on se saatana, jos tätä ihmisjätettä ei palauteta Irakiin! Ja toivottavasti se on hänen loppunsa.

  1. Onhan tuolle poliisintappaja Christenseenillekin naisia riittänyt. Ja monille muillekin sekopäille. Kyllä tuollaisten kanssa pariutuvat ovat itsekin latvasta lahoja.

   Jollekin kaatopaikalle tämä sankari kuuluu – muttei suomalaiselle.

 3. Voihan VITTU.mitä paskaa yle taas suoltaa,Tämä tappaja ählämi ja aivoton blondivitsi täytyy ehdottomasi karkotaa takaisin irakiin,istumaan loppuun tuomiotaan,irakilaiset vankilat eivät ole mitään lepokoteja,niinkuin suomessa.

 4. Palautus Irakiin, missä tuomiot ovat vielä oikeat . Täällä sosiaalidemokratiassa tuo mies päästetään tietenkin vapaaksi tappamaan lisää kantasuomalaisia.

 5. Eikös se ollut ryöstömurha? Se jumalako niitä tavaroita tarvisi? Käskikö se käydä katsomassa sitä tilin katetta ja tulla pieksämään uhria lisää?

  1. Juuri näin. Nämä oman kohtalonsa kovuutta itkevät murhamiehet ovat kaikkein pahimpia ämmiä!

  2. Allah käskee, silloin pakopoika liikkuu! Ellei Allah käske, on lepoaikaa. Allahin armosta vainottu saattaa toimia Allahin pippelinä ja rakastaa vääräuskoista. Milloin mitäkin Allah tarvitsee, hän käyttää pakolaista välikätenä. Nyt tuli maallinen tuomio, ei Allah tuota tahtonut, perheenisä vapaaksi! Vain muslimi voi olla viaton, joten kidutusmurhattu oli pakosti syyllinen. Paratiisiinhan terroristin (tässä uskonnollinen vaikutin) vapauttama syntinen tässä pääsi.

   Miksei Allah vapauta Ahmedia? Eikö hän pysty Abloyn lukkoihoin?

  1. Mutta miksei allah halua, että irakilaisilla on hyvä ja vakaa maa asua ja elää? Miksi allah haluaa, että vääräuskoisilla on supertietokoneet ja B2 pommikoneet?

   Miksi nämä dorkat eivät vaan tajua, että allah on satuolento? Mutta suomalaiskäännynnäiset ne vasta kummallisia ovatkin…

 6. Propagandan tehneiden mädättäjien nimet ylös jatkotoimenpiteitä varten kun aika koittaa…

 7. Tytöllä kostui alapää kun sai tietää, että poikkis ryöstömurhasi kylän mukavimman miehen. Semmoinen alfamies. Olihan Abdigadir Osman Husseinillakin jälkikasvua suomalaisen kanssa, mutta se oli sentään ennen hirmutekoja.

  1. Vapaana hilluu somali nurhanies moninkertainen lapsenraiskaaja Abdigarim Osman Husseinki.
   Kenenkähän naapurina mahtaa kortteerata?Sitähän ei naapureille ilmoteta jos
   tuomoset aivovammaset asutetaan samaan kortteliin naapuriksi.

   1. Googleltä löytyi dokumentti tämän raiskaajaimurhamiehen karkotuksesta somaliaan.

    Ei pystyneet suvakit murhamies raiskaaja Abdigarim Osman Husseinin karkotusta estämään hyvistä yrityksistään huolimatta.Harmittava takaisku !!!!

 8. Älkääs älkääs. Ajatelkaa tilannetta nyt hiukan tulevan isän kannalta. Hänellä on varmaan suuri huoli, miten saa elätettyä uuden perheensä nuoren suomalaisäidin kanssa. Asunto pitää löytää, saada perheelle turvallinen kot ja asuinympäristöi ja kaikkiin perheen kuluihin pitää saada jostain raavittua rahat kasaan kuukaudesta toiseen, vuodesta toiseen.Kyllä sellaiset asiat on miehellä varmaan päällimmäisenä mielessä, ja ehkä hiukan stressaakin.

  1. Varmasti jo miettii, mihin korkeakouluun hakeutuisi ja kuinka olla tulevaisuudessa yhteiskunnalle sellainen kultamuna, jollaisena suvaitsevaiset ovat toki hänet nähneet synkimpinäkin hetkinä.

 9. Suomalaisia nöyryyttävä monikulttuuripropaganda loppuu vasta silloin, kun toimittajat ja virkamiehet alkavat itse kärsimään – tavalla tai toisella.

 10. ”Ahmedin nuori suomalainen tyttöystävä on kaikenlisäksi raskaana ja hän toivoo, että perhe saisi elää rauhallista elämää yhdessä jossain vaiheessa.”

  – Tämä maanpetturi joka veljeilee vihollisen kanssa kuuluu myös Irakiin. Hän on tehnyt päätöksensä ja nyt ei kuulu enää samaan heimoon/yhteisöön suomalaisten/eurooppalaisten kanssa.

  – Pahinta on että minä joudun verorahoillani elättämään tämän vihollisen lapsen.

  1. Lapsen ei voi valita vanhempiaan. Lapsen isän rikokset eivät ole lapsen syytä. Vihollisen lapsesta voidaan kasvattaa täysin isänmaallinen suomalainen, kun ”kansamme vihollinen” eristetään lapsestaan vankilaan – lapsen äitihän katuu jo koko suhdetta.

   Mietitäänpä hetki näitä rajuun pettymykseen ja riitaan päättyviä parisuhteita. Niillähän on joskus erittäin traagisia seurauksia, ja useimmiten nimenomaan vähintään isän vaikutuksen nollaaminen…

   Uskon tietäväni, miksi Ranskan kansalaisuuden saanut karibialainen tappoi oman 3-vuotiaan tyttärensä: äijä huomasi menettäneensä kaiken otteensa lapseensa kasvattajana ja isänä (ehkäpä lapsi jo vierasti ja pelkäsi isäänsä – useinhan eron halunnut nainen kostoksi kasvattaa lapset isänsä vihaajiksi), ja tämän huomion lisäksi raakalainen oli keksinyt kaikista raskaimman surun tuottamisen tavan hänet hyljänneelle naiselle.

 11. Ovela muslimi yrittää hämätä että Irakiin palautus muka olisi pahin skenario, OLETTAA että Suomen valtio rankaisee niin että pääsisi heti himaansa vapaaksi bailaamaan. Ehei sinä pikku allahin kusiainen, sinä istut kakkusi kiltisti Suomessa ja voit toivoa ettet liukastu puukkoon sinä aikana. Sen jälkeen saat karkotuksen. Rotta. Torakka. Syöpä.

 12. Mitä liikkuu naisen päässä, kun hommaa itsensä raskaaksi tuntemattoman, ulkomaalaisen miehen kanssa, jonka nimestäkään ei voi olla varma. Ei tajua, että on pilannut elämänsä täysin tällä teolla. On toki joissain piireissä hienoa, kun saat pikisilmän itsellesi ja pikisilmä panee alulle ankkurilapsen, jonka avulla toivoo saavansa oleskeluluvan. Mutta se tyttö. Nyt on mies vankilassa ja tulossa tummempi lapsi. Asenteetkin ovat alkaneet koveta ja enää maailma kylässä-lapset eivät olekaan niin kova juttu. Ja mies kun pääsee vapaaksi, alkaa rajoittaa naisen elämää. Lisäksi saa pelätä, koska sieppaa lapsen tai käy äidin pahoinpitelemässä länsimaalaisesta elämäntyylistä.
  Kuinkahan moni näistä refytytöistä tulee vielä katumaan sitä päivää, kun suostui matuloisen ehdotukseen, että tehdään rakkauslapsi, kun ne suomalaiset miehet ei osaa edes lapsia hoitaa tai rajusti rakastaa.

  1. Ei se ihonväri siinä mitään haittaa, islam ja muslimikulttuuri on se, mikä sen haitan aiheuttaa. Yleisesti asenteet ovat koventuneet nimenomaan mädätyskulttuurin levittäjiä ja leviämistä vastaan – ei ihonvärin eroja vastaan.

   Kaikkien ählämikulttuurisia miehiä ihailevien naisten kannattaisi ennen suhteeseen rupeamista muistaa jokusen professorinkin mielestä Euroopan olevan syöksykierteessä matkalla kohti sisällissotaa. Kannattaa sitten muistella sotahistoriaa.

   Ei ole Suomessakaan varmasti vara ollut kenenkään naisen hiiskua mitään, jos oli muhinoinut venäläisen kanssa. Norjalaisilla naisilla, jotka pariutuivat saksalaisten kanssa, ei ollut mitään hätää, kunnes sota loppui – sitten se oli tukka pois ja linnaan maanpetturuudesta.

   Norjalaisnaisten rangaistuksista kerrottiin eräässä dokumentissa (parin/muutaman vuoden sisällä), ja naiset todellakin ajeltiin kaljuiksi tai aivan kynityksi, mikä on joku ikivanha ja vaikka kuinka monen maan käyttämä häpeärangaistus täysin siveettömille naisille. Maanpetturinaisia siis nöyryytettiin vankilassa pitämisen lisäksi.

   Dokumentti kertoi maanpetturuuden valitettavasti myös kostautuneen raskaaati ns. saksalaisäpäröille eli kaikille lapsille, joiden isäksi arveltiin/tiedettiin saksalainen. Lapsien kohtalot eivät olleet mielestäni oikeudenmukaisia, eiväthän he voineet alkuperälleen yhtään mitään.

 13. Kuinka sairas pitää jonkun suvakkiämmän taas olla että paneskelee allahin käskystä suomalaisen teurastaneen musun kanssa ja kuinka kipeitä yleläisten pitää olla tekevät TÄSTÄKIN jonkun säälidokkarin?

 14. Abdigar. Hussein on kyllä palautettu Somaliaan vaikka aikamoista vääntöä siinä olikin. Ahmed tullaan palauttamaan Irakiin tuomionsa jälkeen.

  1. Onko palautettu,mistä köytyis dokumentit karkotuksesta?

   Todella hienoa jos nuin on asia.

 15. Toivottavasti palautetaan ja hoidetaan pois Irakissa. Eikä ole minkäänlaista ihmisarvoa tuollaisella!

 16. On ne aikamoisia kusettajia ja mikä on ollessa, kun tietävät että täällä urpolandiassa mikä vaan satu osuu ja uppoaa.

 17. Ei pysty kattoon. Verenpaine katossa jo nyt.

  Tyttö toivoo elävänsä rauhallista perhe-elämää… murhaajan kanssa. Mikä ihastuttava ajatus!

  1. Niin kauan että viimeinen kantasuomalainen on tuhottu. Tutustu Kalergi suunnitelmaan niin tiedät mikä on tavoite ja mikä (((kansanryhmä))) tämän helvetin on meille järjestänyt -ne perkeleet ei luovuta koskaan ja ellei meistä ole aggressiiviseen vastarintaan menee tämä nöyryyttäminen tulevaisuudessa vielä pahemmaksi -PALJON pahemmaksi.

 18. Käännöstekstissä luki: Jumala päätti tällaisen kohtalon, en voinut sille mitään. Pitäisi lukea Allah päätti… Allah on Allah, ei Jumala. Ei pidä kutsua Allahia muuksi kuin Allahiksi, koska mikään jumala hän ei ole.

 19. They all are the same ,but does not reveal themselves jet .Get ready for the future when they spread like viirus,than you will see through face of alahu peace of shit .

 20. Tenava suomalaisen naisen kanssa on tämän sandaaliparin vapaudu karkoitukselta -kortti. Tappaja jää Suomeen paneskelemaan.

 21. Tuo häippäri pitäisi taluttaa 6.15 saunan taakse. Mitään muuta järkevää ratkaisua ei ole

 22. Katumuksen häivääkään ollut havaittavissa. Kaverilla ei pokka edes pidä, kun selittää, että henki lähtee jos Irakiin joutuu.

 23. Kannattaisiko keskittyä oikeasti olennaisimpaan?
  Lopussa Anni kertoo, miten romanssi ”romahti”, eikä Anni halua enää olla missään tekemisissä Elämää Suuremman Rakkautensa kanssa.
  Ihquu! Sieltä se ”pikkujäppinen” on varmaan jo pullahtanut?

  Porvoo, anyone?
  Ja muistakaa unohtaa Turku. Onhan siitä jo melkein kolme kuukautta.

  Eikusta lisää. On tämä niin vitun hienoo.

  Niin kuin eräs tyyppi mulle totesi: ”Rakkaus. On se niin tärkeetä.”

 24. VMP! Ei oteta mitään vastuuta teoistaan, vaan syytetään allahia.
  Lähettäkää tyttöystävä samalla kyydillä, ettei tarvitse veronmaksajien kustantaa tuotakin äpärän kasvatusta.

  1. Eiköhän nuorelle naiselle ole ihan tarpeeksi kova rangaistus siinä, millaista häpeää hän joutuu kantamaan mahdollisesti loppuelämänsä. Pian se alkaa hänelle selvitä, jossei vielä ole tiedossa.

   1. Ei ole riittävä -rotunsa pettäjän pitää kärsiä koska suurempaa rikosta omas kansaansa kohtaan ei voi tehdä.

    -Millaiset vanhemmat antavat ala-ikäisen tytön jakaa persettä maahantunkeutuneille miehittäjämusuille? Miten vinoutunut moraali pitää olla ettei asiaan ole puututtu ajoissa?

 25. Suomalaiset pikkulutkat haluavat paneskella mustatukkaisen, nätin musupojan kanssa (miksei Hagertti ole kelvannut mutta nämä kelpaa?!!), tässä lopputulos. Mokutus on onnistunut, kliffaa ja ihqua. Kunnes kaula katkeaa.

 26. Kyllähän dokkarista selviää että Anni on lopettanut yhteyden pidon Ahmedin kanssa. Osama on ainakin rehellinen. Hän kertoo tulleensa koska Sipilä lupasi asunnon. Kun niin ei käynytkään, hän lähtee takaisin. Hän ei yritä väittää että joutuisi vainotuksi.

  1. Naitattaa itsensä matulla paksuksi ja taas yksi verovaroin elätettävä idiootti. YLE voisi tehdä tästä jonkun nyyhkytarinan.

  2. Sipilän poliittinen kokemattomuus näkyi siinä valitettavasti ,kun julkisesti lupasi talonsa nuiden loiseläjien käyttöön.
   Ei ymmärtäny sitä, että Suomen pääministerinä hänen puheitaan tullaan lukemaan afriikassa kirjaimellisesti ja siihen vedotaan.

   Tänäpäivänä on Sipilälläki kokemusta enemmän,ei kutsuis enää afriikkaa kylään.

 27. Tuli katottuu dokkari ja ei voi muuta sanoa ku vittu mitä paskaa ihan oikeesti. Ihme uhriutumista ja säälipisteiden keräystä. Pitäs vaan ymmärtää ja päätä silitellä. #Kivapuhetta. Helvettiin suomesta ja koko eu:sta. Ei uskalla edes ajatella mitä tapahtuu jos Turkki saa jäsenyyden

 28. Tyyppi puhuu, että ”jumala päätti tällaisen kohtalon”. Tahtoo sanoa, että tuo ei ota mitään vastuuta tekemisistään, vaan sysää ne ”jumalan” syyksi ja vileä kehtaa väittää että tehdyt tekoset ovat jumalan syy eikä hänen.

 29. Lopussa eräs siirtolainen sanoo: ”Palaan vapaaehtoisesti Irakkiin, koska olen mies. En ole pelkuri, joka pakenee kuolemaa”. Että tälläisia pakolaisia sieltäpäin tulee. Sitten myöhemmin itkee kuitenkin kuin pikkulapsi ja valittelee että 2 vuotta olivat rankkoja. Sellaista sotaa siellä käydään, että pari vuotta makoilemista oli rankka kokemus.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.