Mainokset

Yle dokumentti yrittää leipoa Otanmäen tappajasta uhria, jolta särkyivät unelmat

Ehdottomasti katsomisen arvoinen Ylen Docstop-dokumentti toisesta Otanmäen tappajasta, josta yritetään leipoa dokumentissa jonkinlaista uhria. Päähenkilönä irakilainen Ahmed ja hänen naivi suomalainen tyttöystävänsä, joka kaikenlisäksi on raskaana.

Ahmed ei ota taposta minkäänlaista vastuuta vaan selittää sen allahin jonakin johdatuksena. Hän kertoo vankilassa tehdyssä haastatteluosiossa, että allah päätti teosta ja hän ei voinut sille mitään. Eniten Ahmedia pelottaa karkoitus Irakiin.

Kuvakaappaus 2017-11-16 12-01-27Kuvakaappaus 2017-11-16 12-03-09Kuvakaappaus 2017-11-16 12-04-34Kuvakaappaus 2017-11-16 12-05-06

 

Dokumentista saa sellaisen käsityksen, että loppujen lopuksi järjestelmä on syyllinen ja murtanut nämä irakilaiset miehet. Annetaan ymmärtää, että Ahmed jollain tapaa ajautui systeemin ansiosta tappohommiin. Silti dokumentissa kuitenkin kerrotaan, että Ahmed oli koko ajan vaikeuksissa kiivaan luonteensa ja ylimielisen käytöksensä ansiosta. Sen takia hänet siirrettiin alunperin Kemijärveltä ensin Ruukkiin ja sitten Otanmäelle. Siellä Ahmedin kerrotaan dokumentin mukaan olleen pois ”turvaverkkojen ulkopuolella”.

Ahmedin nuori suomalainen tyttöystävä on kaikenlisäksi raskaana ja hän toivoo, että perhe saisi elää rauhallista elämää yhdessä jossain vaiheessa.

PT-median arvio dokumentista: Mokutusaste 5/5.

https://areena.yle.fi/1-3970491

 

Mainokset

59 Comments on Yle dokumentti yrittää leipoa Otanmäen tappajasta uhria, jolta särkyivät unelmat

 1. Missä muslimi siellä ongelma. Menisivät kotimaahansa, siellä löytyy autettavia ja jälleenrakentamista ihan tarpeeksi. Uhrituminen ja kaikki on toisten syytä kun kaikkea ei tuotukaan kultalautasella eteen ja ei annettu omaa taloa vaikka Sipilä niin lupasi. Akka perkelekkin tuli paksuksi. Kyllä on vitun vaikeaa tämä elämä ja Suomen syytä kaikki.Tämä YLE pitäisi muuten saada hyvin äkkiä ruotuun kun tällaista paskaa taas verovaroin tuottanut.

  Tykkää

  • kaikenlaista_käpsyttelijää // 16/11/2017 15:22 // Vastaus

   Voihan vittu nuitten musujen kanssa!
   Oikei jumala päätti, että suomalaismies
   ryöstetään ja otetaan hengiltä ?
   Ja nuita vielä palvotaan ja kaikki yritetään
   selittää parhai päin.Sen kun selittelette ääliöt,
   muistakaa kuitenki se ,että selittelemistä riittää jatkossakin.

   ”Jätkä on kyllästyny vatvomaa tekemäänsä murhaa” ??????????????????
   Eikö tuo asennekkaan mitään kerro suvakeille ???????????????

   Tykkää

   • Miksi näitä integraatiohaasteellisia on Suomessa ?
    Syytä poliitikkoja. muslimit ovat olleet samanlaisia satoja vuosia, se mikä on muuttunut että meidän poliitikot ovat joko

    1. tyhmiä
    2. pahoja
    3. ostettuja

    Kun Suomeen tulee kehareita, tämä tarkoittaa valtionvelan kasvua. Tämä taas aiheuttaa suurempia valtionvelan korkoja. Kuka hyötyy? -> Kv pankit.

    Tykkää

   • Grande // 16/11/2017 19:52 // Vastaus

    Niin, ja eikö ole jännää kun se Allahin ohjaama kohtalo, ei olekkaan niin kiva-asia.Varsinkin kun alkaa koskettelee itseään ja kotimaahan joutumista. Täyttä meidän käydä opastaa tuota oliota, että tämä on herranne tahto.

    Tykkää

 2. Valtsu // 16/11/2017 12:45 // Vastaus

  Vastuunkannon puuttuminen ja syyllisen löytäminen ulkopuolelta ja vetoaminen Allahin tahtoon tai muuhun abstraktioon ovat elimellisiä osia Lähi-itää ja islamia.

  Eikö raskaana oleva tyttö ole kuullut ehkäisystä, eikö vanhemmille oikein ollut selvää, mitä ihanan temperamenttinen Ahmed tyttäreltä haluaa? Miten tällaiset jätkät voivat tuosta vain pariutua Minttu-Maaritin kanssa?

  Ja on se saatana, jos tätä ihmisjätettä ei palauteta Irakiin! Ja toivottavasti se on hänen loppunsa.

  Tykkää

  • Suomi Finland // 16/11/2017 21:24 // Vastaus

   Onhan tuolle poliisintappaja Christenseenillekin naisia riittänyt. Ja monille muillekin sekopäille. Kyllä tuollaisten kanssa pariutuvat ovat itsekin latvasta lahoja.

   Jollekin kaatopaikalle tämä sankari kuuluu – muttei suomalaiselle.

   Tykkää

 3. Voihan VITTU.mitä paskaa yle taas suoltaa,Tämä tappaja ählämi ja aivoton blondivitsi täytyy ehdottomasi karkotaa takaisin irakiin,istumaan loppuun tuomiotaan,irakilaiset vankilat eivät ole mitään lepokoteja,niinkuin suomessa.

  Tykkää

 4. Palautus Irakiin, missä tuomiot ovat vielä oikeat . Täällä sosiaalidemokratiassa tuo mies päästetään tietenkin vapaaksi tappamaan lisää kantasuomalaisia.

  Tykkää

 5. Eikös se ollut ryöstömurha? Se jumalako niitä tavaroita tarvisi? Käskikö se käydä katsomassa sitä tilin katetta ja tulla pieksämään uhria lisää?

  Tykkää

  • Valtsu // 16/11/2017 13:58 // Vastaus

   Juuri näin. Nämä oman kohtalonsa kovuutta itkevät murhamiehet ovat kaikkein pahimpia ämmiä!

   Tykkää

  • Allah käskee, silloin pakopoika liikkuu! Ellei Allah käske, on lepoaikaa. Allahin armosta vainottu saattaa toimia Allahin pippelinä ja rakastaa vääräuskoista. Milloin mitäkin Allah tarvitsee, hän käyttää pakolaista välikätenä. Nyt tuli maallinen tuomio, ei Allah tuota tahtonut, perheenisä vapaaksi! Vain muslimi voi olla viaton, joten kidutusmurhattu oli pakosti syyllinen. Paratiisiinhan terroristin (tässä uskonnollinen vaikutin) vapauttama syntinen tässä pääsi.

   Miksei Allah vapauta Ahmedia? Eikö hän pysty Abloyn lukkoihoin?

   Tykkää

 6. Nimetön // 16/11/2017 13:21 // Vastaus

  Allah haluaa johdattaa hänet takaisin Irakiin….

  Tykkää

  • Suomi Finland // 16/11/2017 22:15 // Vastaus

   Mutta miksei allah halua, että irakilaisilla on hyvä ja vakaa maa asua ja elää? Miksi allah haluaa, että vääräuskoisilla on supertietokoneet ja B2 pommikoneet?

   Miksi nämä dorkat eivät vaan tajua, että allah on satuolento? Mutta suomalaiskäännynnäiset ne vasta kummallisia ovatkin…

   Tykkää

 7. Nimetön // 16/11/2017 13:32 // Vastaus

  Propagandan tehneiden mädättäjien nimet ylös jatkotoimenpiteitä varten kun aika koittaa…

  Tykkää

 8. Nimetön // 16/11/2017 13:33 // Vastaus

  Tytöllä kostui alapää kun sai tietää, että poikkis ryöstömurhasi kylän mukavimman miehen. Semmoinen alfamies. Olihan Abdigadir Osman Husseinillakin jälkikasvua suomalaisen kanssa, mutta se oli sentään ennen hirmutekoja.

  Tykkää

  • kunpajollakinoliskanttia // 16/11/2017 15:28 // Vastaus

   Vapaana hilluu somali nurhanies moninkertainen lapsenraiskaaja Abdigarim Osman Husseinki.
   Kenenkähän naapurina mahtaa kortteerata?Sitähän ei naapureille ilmoteta jos
   tuomoset aivovammaset asutetaan samaan kortteliin naapuriksi.

   Tykkää

   • todella_harmittavaa // 16/11/2017 22:48 // Vastaus

    Googleltä löytyi dokumentti tämän raiskaajaimurhamiehen karkotuksesta somaliaan.

    Ei pystyneet suvakit murhamies raiskaaja Abdigarim Osman Husseinin karkotusta estämään hyvistä yrityksistään huolimatta.Harmittava takaisku !!!!

    Tykkää

 9. Nimetön // 16/11/2017 14:59 // Vastaus

  Älkääs älkääs. Ajatelkaa tilannetta nyt hiukan tulevan isän kannalta. Hänellä on varmaan suuri huoli, miten saa elätettyä uuden perheensä nuoren suomalaisäidin kanssa. Asunto pitää löytää, saada perheelle turvallinen kot ja asuinympäristöi ja kaikkiin perheen kuluihin pitää saada jostain raavittua rahat kasaan kuukaudesta toiseen, vuodesta toiseen.Kyllä sellaiset asiat on miehellä varmaan päällimmäisenä mielessä, ja ehkä hiukan stressaakin.

  Tykkää

  • Suomi Finland // 16/11/2017 21:29 // Vastaus

   Varmasti jo miettii, mihin korkeakouluun hakeutuisi ja kuinka olla tulevaisuudessa yhteiskunnalle sellainen kultamuna, jollaisena suvaitsevaiset ovat toki hänet nähneet synkimpinäkin hetkinä.

   Tykkää

 10. Suomalaisia nöyryyttävä monikulttuuripropaganda loppuu vasta silloin, kun toimittajat ja virkamiehet alkavat itse kärsimään – tavalla tai toisella.

  Tykkää

 11. ”Ahmedin nuori suomalainen tyttöystävä on kaikenlisäksi raskaana ja hän toivoo, että perhe saisi elää rauhallista elämää yhdessä jossain vaiheessa.”

  – Tämä maanpetturi joka veljeilee vihollisen kanssa kuuluu myös Irakiin. Hän on tehnyt päätöksensä ja nyt ei kuulu enää samaan heimoon/yhteisöön suomalaisten/eurooppalaisten kanssa.

  – Pahinta on että minä joudun verorahoillani elättämään tämän vihollisen lapsen.

  Tykkää

  • Islamia vastustava nainen // 18/11/2017 05:56 // Vastaus

   Lapsen ei voi valita vanhempiaan. Lapsen isän rikokset eivät ole lapsen syytä. Vihollisen lapsesta voidaan kasvattaa täysin isänmaallinen suomalainen, kun ”kansamme vihollinen” eristetään lapsestaan vankilaan – lapsen äitihän katuu jo koko suhdetta.

   Mietitäänpä hetki näitä rajuun pettymykseen ja riitaan päättyviä parisuhteita. Niillähän on joskus erittäin traagisia seurauksia, ja useimmiten nimenomaan vähintään isän vaikutuksen nollaaminen…

   Uskon tietäväni, miksi Ranskan kansalaisuuden saanut karibialainen tappoi oman 3-vuotiaan tyttärensä: äijä huomasi menettäneensä kaiken otteensa lapseensa kasvattajana ja isänä (ehkäpä lapsi jo vierasti ja pelkäsi isäänsä – useinhan eron halunnut nainen kostoksi kasvattaa lapset isänsä vihaajiksi), ja tämän huomion lisäksi raakalainen oli keksinyt kaikista raskaimman surun tuottamisen tavan hänet hyljänneelle naiselle.

   Tykkää

 12. Al Bundhi // 16/11/2017 15:05 // Vastaus

  Ovela muslimi yrittää hämätä että Irakiin palautus muka olisi pahin skenario, OLETTAA että Suomen valtio rankaisee niin että pääsisi heti himaansa vapaaksi bailaamaan. Ehei sinä pikku allahin kusiainen, sinä istut kakkusi kiltisti Suomessa ja voit toivoa ettet liukastu puukkoon sinä aikana. Sen jälkeen saat karkotuksen. Rotta. Torakka. Syöpä.

  Tykkää

 13. Nimetön // 16/11/2017 15:06 // Vastaus

  Järkyttävä dokumentti 👹

  Tykkää

 14. ANNIKKI PALONIEMI // 16/11/2017 15:33 // Vastaus

  Mitä paskaa??

  Tykkää

 15. Mitä liikkuu naisen päässä, kun hommaa itsensä raskaaksi tuntemattoman, ulkomaalaisen miehen kanssa, jonka nimestäkään ei voi olla varma. Ei tajua, että on pilannut elämänsä täysin tällä teolla. On toki joissain piireissä hienoa, kun saat pikisilmän itsellesi ja pikisilmä panee alulle ankkurilapsen, jonka avulla toivoo saavansa oleskeluluvan. Mutta se tyttö. Nyt on mies vankilassa ja tulossa tummempi lapsi. Asenteetkin ovat alkaneet koveta ja enää maailma kylässä-lapset eivät olekaan niin kova juttu. Ja mies kun pääsee vapaaksi, alkaa rajoittaa naisen elämää. Lisäksi saa pelätä, koska sieppaa lapsen tai käy äidin pahoinpitelemässä länsimaalaisesta elämäntyylistä.
  Kuinkahan moni näistä refytytöistä tulee vielä katumaan sitä päivää, kun suostui matuloisen ehdotukseen, että tehdään rakkauslapsi, kun ne suomalaiset miehet ei osaa edes lapsia hoitaa tai rajusti rakastaa.

  Tykkää

  • Islamia vastustava nainen // 18/11/2017 06:35 // Vastaus

   Ei se ihonväri siinä mitään haittaa, islam ja muslimikulttuuri on se, mikä sen haitan aiheuttaa. Yleisesti asenteet ovat koventuneet nimenomaan mädätyskulttuurin levittäjiä ja leviämistä vastaan – ei ihonvärin eroja vastaan.

   Kaikkien ählämikulttuurisia miehiä ihailevien naisten kannattaisi ennen suhteeseen rupeamista muistaa jokusen professorinkin mielestä Euroopan olevan syöksykierteessä matkalla kohti sisällissotaa. Kannattaa sitten muistella sotahistoriaa.

   Ei ole Suomessakaan varmasti vara ollut kenenkään naisen hiiskua mitään, jos oli muhinoinut venäläisen kanssa. Norjalaisilla naisilla, jotka pariutuivat saksalaisten kanssa, ei ollut mitään hätää, kunnes sota loppui – sitten se oli tukka pois ja linnaan maanpetturuudesta.

   Norjalaisnaisten rangaistuksista kerrottiin eräässä dokumentissa (parin/muutaman vuoden sisällä), ja naiset todellakin ajeltiin kaljuiksi tai aivan kynityksi, mikä on joku ikivanha ja vaikka kuinka monen maan käyttämä häpeärangaistus täysin siveettömille naisille. Maanpetturinaisia siis nöyryytettiin vankilassa pitämisen lisäksi.

   Dokumentti kertoi maanpetturuuden valitettavasti myös kostautuneen raskaaati ns. saksalaisäpäröille eli kaikille lapsille, joiden isäksi arveltiin/tiedettiin saksalainen. Lapsien kohtalot eivät olleet mielestäni oikeudenmukaisia, eiväthän he voineet alkuperälleen yhtään mitään.

   Tykkää

 16. Suvakkifasisti // 16/11/2017 16:26 // Vastaus

  Kuinka sairas pitää jonkun suvakkiämmän taas olla että paneskelee allahin käskystä suomalaisen teurastaneen musun kanssa ja kuinka kipeitä yleläisten pitää olla tekevät TÄSTÄKIN jonkun säälidokkarin?

  Tykkää

 17. Nimetön // 16/11/2017 16:37 // Vastaus

  Voi pyhä sylvi!Nyt minä olen nähnyt kaiken,voiko tuollainen olla edes tottakaan

  Tykkää

 18. Ilmari // 16/11/2017 17:51 // Vastaus

  Abdigar. Hussein on kyllä palautettu Somaliaan vaikka aikamoista vääntöä siinä olikin. Ahmed tullaan palauttamaan Irakiin tuomionsa jälkeen.

  Tykkää

  • niin-pitäis-olla // 16/11/2017 22:02 // Vastaus

   Onko palautettu,mistä köytyis dokumentit karkotuksesta?

   Todella hienoa jos nuin on asia.

   Tykkää

 19. Suomalainenmies // 16/11/2017 18:07 // Vastaus

  Toivottavasti palautetaan ja hoidetaan pois Irakissa. Eikä ole minkäänlaista ihmisarvoa tuollaisella!

  Tykkää

 20. On ne aikamoisia kusettajia ja mikä on ollessa, kun tietävät että täällä urpolandiassa mikä vaan satu osuu ja uppoaa.

  Tykkää

 21. Ei pysty kattoon. Verenpaine katossa jo nyt.

  Tyttö toivoo elävänsä rauhallista perhe-elämää… murhaajan kanssa. Mikä ihastuttava ajatus!

  Tykkää

 22. kroohh // 16/11/2017 19:20 // Vastaus

  Kauanko tätä paskaa on vielä katseltava? Koska alkaa ns. vyörymään yli?

  Tykkää

  • Talvisodanhenki // 16/11/2017 22:28 // Vastaus

   Niin kauan että viimeinen kantasuomalainen on tuhottu. Tutustu Kalergi suunnitelmaan niin tiedät mikä on tavoite ja mikä (((kansanryhmä))) tämän helvetin on meille järjestänyt -ne perkeleet ei luovuta koskaan ja ellei meistä ole aggressiiviseen vastarintaan menee tämä nöyryyttäminen tulevaisuudessa vielä pahemmaksi -PALJON pahemmaksi.

   Tykkää

 23. Nimetön // 16/11/2017 20:01 // Vastaus

  apinT

  Tykkää

 24. Käännöstekstissä luki: Jumala päätti tällaisen kohtalon, en voinut sille mitään. Pitäisi lukea Allah päätti… Allah on Allah, ei Jumala. Ei pidä kutsua Allahia muuksi kuin Allahiksi, koska mikään jumala hän ei ole.

  Tykkää

 25. dirty dog oroagius kad say's // 16/11/2017 20:13 // Vastaus

  They all are the same ,but does not reveal themselves jet .Get ready for the future when they spread like viirus,than you will see through face of alahu peace of shit .

  Tykkää

 26. Itämaan // 16/11/2017 20:33 // Vastaus

  Tenava suomalaisen naisen kanssa on tämän sandaaliparin vapaudu karkoitukselta -kortti. Tappaja jää Suomeen paneskelemaan.

  Tykkää

 27. Executioner's song // 16/11/2017 20:47 // Vastaus

  Tuo häippäri pitäisi taluttaa 6.15 saunan taakse. Mitään muuta järkevää ratkaisua ei ole

  Tykkää

 28. Kaksi muslimia tappoi suomalaista tunnin ja ryösti. Eivät saaneet elinkautista koska muslimeja.

  Tykkää

 29. Katumuksen häivääkään ollut havaittavissa. Kaverilla ei pokka edes pidä, kun selittää, että henki lähtee jos Irakiin joutuu.

  Tykkää

 30. Kannattaisiko keskittyä oikeasti olennaisimpaan?
  Lopussa Anni kertoo, miten romanssi ”romahti”, eikä Anni halua enää olla missään tekemisissä Elämää Suuremman Rakkautensa kanssa.
  Ihquu! Sieltä se ”pikkujäppinen” on varmaan jo pullahtanut?

  Porvoo, anyone?
  Ja muistakaa unohtaa Turku. Onhan siitä jo melkein kolme kuukautta.

  Eikusta lisää. On tämä niin vitun hienoo.

  Niin kuin eräs tyyppi mulle totesi: ”Rakkaus. On se niin tärkeetä.”

  Tykkää

 31. Karri Nyman // 17/11/2017 05:33 // Vastaus

  VMP! Ei oteta mitään vastuuta teoistaan, vaan syytetään allahia.
  Lähettäkää tyttöystävä samalla kyydillä, ettei tarvitse veronmaksajien kustantaa tuotakin äpärän kasvatusta.

  Tykkää

  • Islamia vastustava nainen // 18/11/2017 06:07 // Vastaus

   Eiköhän nuorelle naiselle ole ihan tarpeeksi kova rangaistus siinä, millaista häpeää hän joutuu kantamaan mahdollisesti loppuelämänsä. Pian se alkaa hänelle selvitä, jossei vielä ole tiedossa.

   Tykkää

   • Talvisodanhenki // 18/11/2017 18:44 // Vastaus

    Ei ole riittävä -rotunsa pettäjän pitää kärsiä koska suurempaa rikosta omas kansaansa kohtaan ei voi tehdä.

    -Millaiset vanhemmat antavat ala-ikäisen tytön jakaa persettä maahantunkeutuneille miehittäjämusuille? Miten vinoutunut moraali pitää olla ettei asiaan ole puututtu ajoissa?

    Tykkää

 32. Suomalaiset pikkulutkat haluavat paneskella mustatukkaisen, nätin musupojan kanssa (miksei Hagertti ole kelvannut mutta nämä kelpaa?!!), tässä lopputulos. Mokutus on onnistunut, kliffaa ja ihqua. Kunnes kaula katkeaa.

  Tykkää

 33. huihai // 17/11/2017 13:48 // Vastaus

  YLE on hävitettävä Suomesta.

  Tykkää

 34. Ilmari // 17/11/2017 14:33 // Vastaus

  Kyllähän dokkarista selviää että Anni on lopettanut yhteyden pidon Ahmedin kanssa. Osama on ainakin rehellinen. Hän kertoo tulleensa koska Sipilä lupasi asunnon. Kun niin ei käynytkään, hän lähtee takaisin. Hän ei yritä väittää että joutuisi vainotuksi.

  Tykkää

  • Veronmaksaja // 17/11/2017 17:58 // Vastaus

   Naitattaa itsensä matulla paksuksi ja taas yksi verovaroin elätettävä idiootti. YLE voisi tehdä tästä jonkun nyyhkytarinan.

   Tykkää

 35. Jesse Saari // 17/11/2017 18:00 // Vastaus

  Tuli katottuu dokkari ja ei voi muuta sanoa ku vittu mitä paskaa ihan oikeesti. Ihme uhriutumista ja säälipisteiden keräystä. Pitäs vaan ymmärtää ja päätä silitellä. #Kivapuhetta. Helvettiin suomesta ja koko eu:sta. Ei uskalla edes ajatella mitä tapahtuu jos Turkki saa jäsenyyden

  Tykkää

 36. Panna Cotta // 18/11/2017 11:28 // Vastaus

  Tyyppi puhuu, että ”jumala päätti tällaisen kohtalon”. Tahtoo sanoa, että tuo ei ota mitään vastuuta tekemisistään, vaan sysää ne ”jumalan” syyksi ja vileä kehtaa väittää että tehdyt tekoset ovat jumalan syy eikä hänen.

  Tykkää

 37. Lopussa eräs siirtolainen sanoo: ”Palaan vapaaehtoisesti Irakkiin, koska olen mies. En ole pelkuri, joka pakenee kuolemaa”. Että tälläisia pakolaisia sieltäpäin tulee. Sitten myöhemmin itkee kuitenkin kuin pikkulapsi ja valittelee että 2 vuotta olivat rankkoja. Sellaista sotaa siellä käydään, että pari vuotta makoilemista oli rankka kokemus.

  Tykkää

 38. Talvisodanhenki // 18/11/2017 18:35 // Vastaus

  Kun rotunsa pettää mitä jäljelle jää?

  -Matupatja & mulattikakara.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: