Jussi Halla-ahon puhe kokkolassa 11.11.2017

13

Jussi Halla-aho vieraili Kokkolassa Wanhalla Tullipakkahuoneella. Paikalla oli reilu 200 katsojaa ja mm. Laura Huhtasaari iloisen olemuksensa kera.

Advertisements

13 thoughts on “Jussi Halla-ahon puhe kokkolassa 11.11.2017

 1. Jussilla on paljon painavaa asiaa, Jussi on älykäs, Jussi on oikeassa. Valokuvauksellinen, nykypäivän aate-mannekiini Jussi ei ole. Sääli. Mutta katsokaa tv ja nettitarjontaa: kaikki tärkeät vaikutusvaltaiset marionetit ovat neonvalohampaisia tekotukka muovihuuli-androideja. Niihin aivopesty nuoriso samaistuu. Sama nuoriso jossa kaiken järjen mukaan PITÄISI olla tulevaisuus! Ei ne ehdi, pitää kato pelata pelejä ja instagrammailla kato, MUTSI JA FATSI hoitaa noi jutut!
  Suomi 100; Onneksi olkoon. Kusessa olet. Tässä sirkuksessa on liikaa pellejä.

 2. Ai vitjat miten Halla-aho osaa vetää oikeista naruista. Ei häntä turhaan tituleerata Mestariksi.
  Loistaavaa, vielä on toivoa. 🙂

 3. Sä Paavo oot kyllä kova jätkä arvosteleen matuja ja kehareita. Mutta miten on, jos yrittäisit Iljan tavoin alkaa arvostella asioista päättäjiä. Löytyykö sulta Paavalilta siihen munaa? 🙂

  1. Murhat, tapot, raiskaukset, pahoinpitelyt, varkaudet, petokset, huumekauppa, asekauppa, prostituutio sanoo:

   Ovatko matut/keharit syyntakeettomia?

   1. Eivät -mutta eivät myöskään ongelmien juurisyy. Pää-perkeleet löytyy globalistien joukoista -rikollisjoukko joka mahdollistaa euroopan miehittämisen kehitysmaalaisilla. Siellä on kansallismielisten vaarallisin vihollinen.

 4. Kuuleppas Iisakki, Paavo näkee kaiken matupaskasakin ja heijän tekosensa joka ikinen päivä silmiensä edessä ja kertoo niistä meille tietämättömille. Andorrassa ei ole nekruja/arabeja jotka riehus, raiskais ja ahistelis. Niin että Paavolle kaikki kunnia näistä tiedotuksista, ainut joka kertoo näistä Ruotsin tempauksista. Kyllä Paavolla munaa löytyy, entä sulla?

  1. ”Meille tietämättömille.” Sori, mutta en itse ainakaan kuulu noihin sun porukoihis. 🙂
   Noin muuten: Paavali saa kyllä rauhassa kritisoida matuja ja kehareita ja samalla patsastella nimettömänä ja naamattomana poliisien hyvää kaveria.

   Supolaista subliikkia. 🙂

 5. Olisi syytä vähentää Huhtasaaren mainostamista. Huhtasaari on ensikädessä politikko sydänjuurian myöden ja on myynyt itsensä jo aikoja sitten NWOlle. Katsokaa Huhtasaaresta julkaistuja kuvia. Lähes jokaisessa kyseinen henkilö esiintyy Daavidin tähti kaulassa, joten kysymys kuuluukin: Mikä on motiivi moisen korun pitämiseksi kaulassa? Pelkäänpä, että meitä pottunokkia yritetään taas vetää linssiin.

 6. Eli niille saastaisille seitsemännen vuosisadan parasiitti sisäsiittoisille sivistymättömille lukutaidottomille barbaari vuohipaimenille ei ole tilaa Suomessa.

 7. Lauralla on suomalaisuutta korostava sydän, se riittää minulle. Olkoon kaulassa vaikka kristillisyyttä tunnustava symboli – mitä se haittaa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.