Olavi Mäenpää vierailulla Tallinnassa – keskustelutuokio

13

Olavi Mäenpää loihe käymään torsai- iltana Tallinnassa vierailulla ja parin kaljan ohessa käytiin filosofinen keskustelu.

Advertisements

7 thoughts on “Olavi Mäenpää vierailulla Tallinnassa – keskustelutuokio

 1. Tätäkin streamia kuunnellessa päälimmäiseksi jää mieleen kansallismielisten kuppikuntaisuus. Kaikkien kanssa ei voi tulla toimeen, mutta toinen toistaan suurempi tekijä haukkuu naapuriaan. Jonkunnäköinen yhteistyö järjestöjen kesken pitäisi pystyä luomaan pienistä erimielisyyksistä huolimatta muuten tässä puhallellaan vaan tuuleen kun aika tekee Suomellekin tehtävänsä.

  1. Samaa mieltä ja tämän takia kansallismieliset eivät tule ikään menestymään missään. Suuret wanhat vatapuolueet on rakennettu sillä lailla että eriäviä mielipiteitä ei sallita ja puoluetta johdetaan neuvostoliittomaiseen ja kiinalaiseen tyyliin. Sinänsä järkevää kun puoluekoneisto on valjastettu rahan ja vallan keräämiseen. Wanhoilla on myös hyvin hiottu propagandakoneisto ja puhetyyliä ja esiintymistä hiotaan omissa opinahjoissa. Puolueeliittiin nousee sitten näitä aivopestyjä hiottuja broilereita joiden askelmerkit on määrätty jo melko nuorena. Eli jopa ala-asteelta näitä ohjataan poliitikan piiriin, vähän kuin uskonlahkojen touhut. Suuurin osa kansasta näkee nämä harmonisesti toimivat puoluekoneistot hyvänä asiana, vaikka ne vievät päätöksillään köyhiltä tuhkatkin pesästä rikkaampien hyväksi.Tämä hyväksytään nikottelematta jostain syystä mitä en ymmärrä. Puolueiden pääasiallinen tehtävä on pysyä vallassa, muu onkin sitten sivuseikkaa. Rosoisemmat puolueet lytätään wanhojen toimesta heti kalkkiviivoille ja pelotellaan äänestäjät kaiken maailman uhkilla mitä nämä ns. ”natsipuolueet” saavat aikaan jos pääsevät valtaa.

 2. Hieno pikku keskustelu ja lähetys olisi tosiaan voinut kestää kauemminkin. Tosin väkisin venytetyt keskustelut voivat välillä mennä hieman jaaritteleviksi.

  Aiheen vierestä, pakko jakaa tämä jossakin:

  http://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/581147-sankarihautojen-kunniavartiostosta-poru-vihrea-poliitikko-kyseenalaistaa-tuleeko

  Siis voi vittu mitä älykääpiöitä nämä vihreät ovat! TRAUMOJA, SAATANA!?!?!??!

  Ja tietenkin punikkien mielihokemakin piti sinne laittaa: ”kansallista identiteettiä rakennetaan liikaa sodan muistolle.”

  Eikö siis taistelulla kansallisesta olemassaolostakaan ole näille kusipäille mitään merkitystä saatana!? Kaikkien saatanan rohingyoiden ongelmia sitten jankutetaan jatkuvasti maailman tappiin. Vittu että nämä pistävät vihaksi!

  Hienosti tosin tuossa jutussa oleva äänestystulos ja kommentit osoittavat mitä mieltä noista saatanan tiitiäisistä täällä ollaan.

 3. Pointsit Tajukankaalle tuosta aisankannattaja kommentista, se on niin totta. Kantaväestön miehet lannistetaan panemalla heidän muijiaan ja naureskelemalla perään. Suomalaista miestä ei arvosteta kun alistunut feministien maailmaan. Tämä on ollut suuntana jo pidemmän aikaa, Karvakourat ja negridit ovat jotain ihanampaa vaikkeivat olekaan. Ruoho on aina vihreämpää rajan takana. Todellisuus sitten iskee päälle ja oppirahat on sitten suvakkinaisenkin maksettava.
  Mäenpää on sen ikäluokan kaveri, että parta pitäisi olla jo valkoinen, vaan ei ole. Muutenkin tyyppi on olevinaan ja hajoittaa enemmän kuin rakentaa. Vaikka Mäenpäällä on taisteluhistoriaa matuja vastaan niin en pidä tyypistä.
  Tajulle terveisiä, välillä otetaan välillä ei, olkaamme siis suomalaisia. Kunnioitan suuresti työtäsi. ja minäkin jopa teen jotain ja lähden 6.12 soitukulkueeseen. Se tuli tuli päätettyä jo viime vuonna 🙂

 4. Kiitos jakamisesta, mukava kuulla tällaista epäformaalia keskustelua vakavista asioista, sekä ylipäänsä teidän kokemuksista vuosien saatossa; anekdootit ovat tärkeitä palasia historiaa kuulla minulle ja uskoisin että monelle muulle nuoremmalle henkilölle.
  Sanoitte että ”nollatasoon” on mahdoton päästä.. Väärin, koska siihen on hyvin mahdollista päästä jos suomalaiset kontrolloisivat omaa kotimaataan täydellisesti tulevaisuudessa. Täydellistä vässyköintiä sekä fiktiota sanoa toisin.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.