Mainokset

Poliisi sijoittaa salamikrofoneja Tukholman ja Malmön ongelamlähiöihin

Tukholman poliisi ottaa erikoiset keinot käyttöön kolmessa suuressa ongelmalähiössä Tenstassa, Rinkebyssä ja Husbyssä. myäs Malmön lähiöihin keinoa aiotaan käyttää.

latausNimittäin poliisi aikoo sijoittaa salaisiin paikkoihin mikrofoneja, joiden avulla yritetään kuunnella milloin alueen häiriökäyttäytyjät tekevät tai suunnittelevat rikoksia. Tarkoituksena on reagoida jos alueelta kuullaan vaikkapa laukauksia tai särkyvän ikkunan helinää.

Joakim Söderström poliisista kertoo SR:lle, että näillä alueilla tapahtuu koko ajan vakavia rikoksia ja äänten kuulostelulla yritetään saada tietoa meneillään olevista rikoksista. Poliisi ei kuitenkaan nauhoita ääniä eikä esimerkiksi puheluita ihmisten kesken kuunnella.

Ideaa voisi jalostaa sijoittamalla mikrofoneja moskeijoihin.

Mainokset

10 Comments on Poliisi sijoittaa salamikrofoneja Tukholman ja Malmön ongelamlähiöihin

 1. Wagenheber // 17/11/2017 14:24 // Vastaus

  Lähinnä tuo mikrofonisysteemi on tarkoitettu ”kolmiomittaamaan” laukausten ääni jolloin saadaan heti ampumapaikka tietoon, jenkkilässä noita on käytetty jo pitempään.

  Tykkää

 2. Tarja-Maria // 17/11/2017 14:34 // Vastaus

  Ei mennä lähellekkään ite asiaa…

  Tykkää

  • Valtsu // 17/11/2017 14:47 // Vastaus

   Et ota huomioon, että se voi olla tarkoituskin: nyt tiedetään minne ei ainakaan mennä. Pullantuputus tulilinjalla on viheliäistä hommaa.

   Tykkää

 3. Talvisodanhenki // 17/11/2017 14:59 // Vastaus

  1984

  Tykkää

 4. Nimetön // 17/11/2017 15:01 // Vastaus

  Parempi ratkaisu olisi sijoittaa niiden mikrofonien paikalle vastuullisia poliitikkoja,toimittajia ja muita vastaavia jotka voisivat siinä samalla turvata voimavarojen ihmisoikeuksia ja havainnoida rasismia.Saattaisi jopa alkaa löytymään ihan oikeatakin kiinnostusta ratkaista aiheuttamiaan ongelmia kun rikkaus alkaisi läpsymään omaan läskinaamaan…

  Tykkää

 5. Ruotsissa asuessani tuli käytyä useamman kerran Rinkebyssä raamattupiirissä, kun kaverini piti siellä sellaista. Siihen aikaan lähiön asukkaista vasta puolet oli muslimeja. Voi olla, että nyt jäisi käymättä.

  Tykkää

 6. Poliisivaltiokehitys kiihtyy. Ensin luodaan ongelma, että saadaan hyväksyntä halutuille ratkaisuille. Millätavalla mikrofoni estää ruotsalaisten kansanmurhaa?

  Tykkää

 7. Ei saa piereskellä mikrofoniin // 17/11/2017 18:55 // Vastaus

  Pelkkä mikrofoni? Laittaisivat toki myös kaiuttimen. Sillähän voisi poliisi toppuutella kehitysmaavesseleitä:

  ”Mahmuttii! Muhammetti! Elekääpäs nyt pojat kehtakkoo särkiä paikkoja. Menkääpä nyt kotio, mamma ja pappa odottaa. Jos ootte tuhmia niin ei tule joulupukki! Ai niin, ei tuu joka tapauksessa. No joku muu sitten- vaikka Lööperi tai Bagdadin ApuPaakari Kela Extra SuperHyper-Goldin kanssa!”

  Tykkää

 8. Erkki Mikkonen // 17/11/2017 19:30 // Vastaus

  Psykologinen silmänkääntötemppu.
  Tässä yritetään samaa ideaa kuin reilut sata vuotta sitten oli vartiotorni vankien valvomisessa: Vaikka vartija pystyy valvomaan vain yhtä vankia kerrallaan, vangista tuntuu kuin hän vahtisi juuri häntä. Varsinkin jos aikoo tehdä jotain ”laitonta”. Seurauksena oli, että vangit oma-alotteisesti alkoivat käyttäytyä maltillisesti.

  Informaatiosota.
  Vaikka noihin lähiöihin ei sijoitettaisi yhtään mikrofonia, tärkeintä on kuitenkin pitää mahdollisimman suurta ääntä siitä kuinka mikrofoneja ”on joka paikassa”. Seurauksena toivotaan olevan, että väestö alkaa itse tarkkailla omaa käyttäytymistään.

  Tykkää

 9. Ja seuraavaksi mitä? // 18/11/2017 17:21 // Vastaus

  Oskarshamnissa, Smålannissa, alkaa pistoolilla ja pampulla varustettu poliisi liikkua lenkkipoluilla yhdessä lenkkeilijöiden ja kävelijöiden kanssa:

  https://www.svt.se/nyheter/lokalt/smaland/jogging-med-polisen-for-okad-trygghet

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: