Ruotsin yksintulleiden vuosihinta: 30 000 000 000 kruunua

12

dgasg

Maahanmuuttoviraston arvion mukaan Ruotsiin tulleiden ns. yksintulleiden turvapaikanhakijalasten kulu vuodessa on noin 30 000 000 000 kruunua. Eli 30 miljardia. Euroina summa näyttää tältä: 3 200 000 000.

Mitä tällä summalla saisi muuta? No ainakin Teboililta 1 600 000 000 kuppia kahvia, joita juottaisi 263 Suomen kokoisen valtion asukkaille. Bensaa saisi 2,1 miljardia litraa.

25 thoughts on “Ruotsin yksintulleiden vuosihinta: 30 000 000 000 kruunua

 1. Ihanan halpaa tuo valtava rikkaus jolla maksavat velkaa orjalaivojen tervasta saaden samalla ihan valtavaa rikkautta jolla voi maksaa velkaa saamastaan valtavasta rikkaudesta.

  1. Koin elämyksen. Suomea ei ollutkaan, kun orjalaivoja tervattiin, joten jok’ikinen muslimi (jotka olivat orjakauppiaita?) pihalle ankaran **ttuilun säestämänä. Voihan ne tervata, jos EU myöntää poikkeusluvan.

 2. Saavatkohan ruotsalaiset näihin kultamuniin sijoitetut rahansa takaisin vähintään tuplana niinkuin meillä suomessa?Näinhän meille poliitikkojen ja valtamedian taholta uskotellaan.Kohta on ruotsalaisilla rahaa millä mällätä.

 3. Tuosta uupuu paljon muummoassa kaikki vahingon teko autojen polttelu raiskauksista ja muista rikoksista aiheutuvat kulut jne…jne…

 4. Ja tuossa olivat ainoastaan ”lapset”, aikuisina tulleiden kustannus on vielä lisäksi moninkertainen. Persut laskivat, että mamuvyöryn hinta Suomen osalta on 1,5 miljardia euroa. Hallitus puhuu noin puolesta miljardista. Virallinen kokonaiskustannusten selvityskin luvattiin hallitusneuvotteluissa, mutta sitä ei tulla koskaan tekemään.

  1. Paljon olis velanotto Suomeen näinä vuosina ollut pienempää ilman läpsyttelijöiden rantautumista Haaparannan kautta Tornioon.Nuo luvut kertautuvat vuodesta vuoteen,ei ne lopu eikä vähene vaan jatkuvat.
   Kertaakaan en ole tämän hallituksen ministerien kuullut sanovan,että tälle hallitukselle tuli yllättävä suuri rasite näistä maahantunkeutujista.Yllätyksenä tuli erittäin suuri vaikeus hallituksen hoidettavaksi.Varmasti olis ministereillä ollut halua nainita tämä suuri rasite,mutta ei mainita,kun pitää olla niin mahottoman korrekti.

   Sitä en yhtään ihmettele,että oppositio siitö on visusti vaiti arvostellessaan hallitusta,mutta kun ministerit itsekkään ei uskalla mitään puhua.Ja suuri teatteri saa lisää näytöksiö.

 5. No Ruåtsalaisilahan menee hyvin ,kuten Suomen poliitikot muistaa joka päivä sanoa ,niilä on varaa ,ei muutakuin lisää muutamia satoja tuhansia ,kyllä se siitä sitten..

 6. Siihen vielä päälle muutama kymmenen miljardia varastetun tavaran arvoa sekä rikottua tavaraa. Per vuosi =) Ihanan halpaa. Ei haittaa! JOKU MUU SIIVOO, KORJAA JA MAKSAA!

 7. Kalliita rattopoikia suvakeille ja valtio vielä maksaa. Lemmenkipeiltä eukoilta jää Turkin reissut sun muut, kun ihan kotikulmilta saa sitä samaa lässytystä jolla elähtänyt itsetunto nousee sataan.

  1. Turkin reissut muuttuvat tarpeettomiksi kun rattopojat saapuvat Suomeen.
   No tarpeeton lentely valkovalailla pitkin maailmaa siinä pikkusen vähenee.
   Sehän on taas suuri etu siinä,kun ilmansaasteet pienenevät siltä osin.

 8. Mutta kun svedutkin tienaavat tuolla touhulla, ainakin harvat ja valitut kuten täällä härmässäkin. Sähkö tulee seinästä kuten rahakin, eikös se ole ikäänkuin win win tilanne? Vai mites se nyt menikään?
  Ruotsi on oikeasti tuhon tiellä ja kuten ABBA: n musiikkin tuli muutaman vuoden viiveellä niin sama ralli alkaa täälläkin.
  Toivottavasti Suomalaisilta löytyy enemmän vittumaisuutta ja munaa siinä vaiheessa kun jokainen yö autot palaa ja neekerit riekkuvat kaduilla vittuilemassa ja ammuskelemassa koti-ikävänsä ja rasismin vuoksi.

  1. Liekö sillä ole merkitystä, vaikka Petter tekisi 24-tuntista päivää, jos lukutaidottomien määrä nousee vähintään kymmenillä tuhansilla vuosittain. Mutta samahan se on, mistä kohtaa pato murtuu, jos se varmuudella murtuu.

 9. Raha-eliitti eli (((NE))) keräävät rahat itselleen -rotujen sotkemisen lisäksi (((NE))) pumppaavat valkoisten eurooppalaisten omaisuuden taskuihinsa. Kaiken!

  1. Ja kun ne todellisuudessa ei ole mitään lapsia.Partasuu jätkiä ,mutta on neuvottu lapsena esiintyyn niin kohtelu ei kun paranee.

 10. Kun ruotsalaisten ammattitaitoinen suurten ikäluokkien työvoima siirtyy kohtapuoliin eläkeelle, niin paska osuu tuulettimeen totaalisella tavalla…

  1. Kun noin tulee eittämättä käymään, meidän on pakko löytää ja saada toinen Eila Kännö hommiin maahanmuuttovirastoon. Muuten tulee lähtö Islantiin tai Karhusaarille – ei hyvä!

 11. Ja tuossa oli pelkästään ”yksintulleiden lapsukaisten” kustannukset. Kelatkaa kuinka paljon rahaa palaa aikuisina tulleisiin, siellä jo asuviin ja siellä asuvien aiheuttamien lieveilmiöiden kustannuksiin? Ei taida edes yksi nolla perään riittää? Jos Ruotsilla menee muka taloudellisesti hyvin tuosta huolimatta, niin miten hyvin niillä menisi ilman noita kustannuksia? Ja kuinka kauan? Kustannukset ovat kumuloituvia, vanhatkin pitää maksaa ja uutta pukkaa koko ajan sisään. Pian Ruotsalaiset huomaavat että puolet valtion budjetista menee ”rikkauden” kustannuksiin…

 12. Ruotsin valtion budjetti on noin 120 miljardia euroa vuodessa ja siitä nuo ulkomaalaiset vievät jo 50-60 miljardia euroa. Suomen valtion budjetti noin 55 miljardia euroa ja siitä kaikki ulkomaalaiset jotka elävät sosiaalietuuksilla vievät jo yli 11 miljardia euroa vuodessa. Ei kestä pitkään kun Suomessakin kaikkien ulkomaalaisten jotka elävät sosiaalietuuksilla kustannukset nousevat 20-30 miljardiin euroon. Pian Suomessakin on se tilanne jossa puolet kustannuksista menee rikkauden hoitoon mutta yksikään eduskuntapuolue ei perussuomalaisia lukuunottamatta tule tekemään asialle yhtään mitään. Jo nykyinen tilanne jossa valtiomme hukkaa yli 11 miljardia euroa vuodessa rikkauteen on aivan liikaa. Sipilän hallitus tulee kattamaan haittamaahanmuuton jatkuvilla leikkauksilla ja jatkuvilla verojen korottamisella ja valtion lainan ottamisella.

 13. Suomen turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten kustannukset kasvavat maailman toiseksi nopeimmin heti Ruotsi jälkeen. Noin 600 miljoonalla eurolla joka vuosi. Mikäli tulee yllättäen uusi aalto turvapaikanhakijoita vaikkapa 80 000 -100 000. Nousevat kustannukset heti 4-5 miljardiin euroon.

  1. Esität niin suuria lukemia mamutuksen kustannuksista, että ymmärrät kai lukijoiden haluavan tietää, mistä olet nämä luvut saanut?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.