Mainokset

Ruotsin yksintulleiden vuosihinta: 30 000 000 000 kruunua

dgasg

Maahanmuuttoviraston arvion mukaan Ruotsiin tulleiden ns. yksintulleiden turvapaikanhakijalasten kulu vuodessa on noin 30 000 000 000 kruunua. Eli 30 miljardia. Euroina summa näyttää tältä: 3 200 000 000.

Mitä tällä summalla saisi muuta? No ainakin Teboililta 1 600 000 000 kuppia kahvia, joita juottaisi 263 Suomen kokoisen valtion asukkaille. Bensaa saisi 2,1 miljardia litraa.

Mainokset

25 Comments on Ruotsin yksintulleiden vuosihinta: 30 000 000 000 kruunua

 1. punavihreä logiikka // 17/11/2017 16:01 // Vastaus

  Ihanan halpaa tuo valtava rikkaus jolla maksavat velkaa orjalaivojen tervasta saaden samalla ihan valtavaa rikkautta jolla voi maksaa velkaa saamastaan valtavasta rikkaudesta.

  Tykkää

  • Koin elämyksen. Suomea ei ollutkaan, kun orjalaivoja tervattiin, joten jok’ikinen muslimi (jotka olivat orjakauppiaita?) pihalle ankaran **ttuilun säestämänä. Voihan ne tervata, jos EU myöntää poikkeusluvan.

   Tykkää

 2. JKH1975 // 17/11/2017 16:13 // Vastaus

  Saavatkohan ruotsalaiset näihin kultamuniin sijoitetut rahansa takaisin vähintään tuplana niinkuin meillä suomessa?Näinhän meille poliitikkojen ja valtamedian taholta uskotellaan.Kohta on ruotsalaisilla rahaa millä mällätä.

  Tykkää

 3. jarkko kainulainen // 17/11/2017 16:29 // Vastaus

  Tuosta uupuu paljon muummoassa kaikki vahingon teko autojen polttelu raiskauksista ja muista rikoksista aiheutuvat kulut jne…jne…

  Tykkää

 4. Ja tuossa olivat ainoastaan ”lapset”, aikuisina tulleiden kustannus on vielä lisäksi moninkertainen. Persut laskivat, että mamuvyöryn hinta Suomen osalta on 1,5 miljardia euroa. Hallitus puhuu noin puolesta miljardista. Virallinen kokonaiskustannusten selvityskin luvattiin hallitusneuvotteluissa, mutta sitä ei tulla koskaan tekemään.

  Tykkää

  • vituttaa koko helvetin touhu // 18/11/2017 07:26 // Vastaus

   Paljon olis velanotto Suomeen näinä vuosina ollut pienempää ilman läpsyttelijöiden rantautumista Haaparannan kautta Tornioon.Nuo luvut kertautuvat vuodesta vuoteen,ei ne lopu eikä vähene vaan jatkuvat.
   Kertaakaan en ole tämän hallituksen ministerien kuullut sanovan,että tälle hallitukselle tuli yllättävä suuri rasite näistä maahantunkeutujista.Yllätyksenä tuli erittäin suuri vaikeus hallituksen hoidettavaksi.Varmasti olis ministereillä ollut halua nainita tämä suuri rasite,mutta ei mainita,kun pitää olla niin mahottoman korrekti.

   Sitä en yhtään ihmettele,että oppositio siitö on visusti vaiti arvostellessaan hallitusta,mutta kun ministerit itsekkään ei uskalla mitään puhua.Ja suuri teatteri saa lisää näytöksiö.

   Tykkää

 5. Monikulttuuriuimari // 17/11/2017 16:51 // Vastaus

  Teboilsta puheen ollen se on boikotissa.

  Tykkää

 6. No Ruåtsalaisilahan menee hyvin ,kuten Suomen poliitikot muistaa joka päivä sanoa ,niilä on varaa ,ei muutakuin lisää muutamia satoja tuhansia ,kyllä se siitä sitten..

  Tykkää

 7. Al Bundhi // 17/11/2017 17:37 // Vastaus

  Siihen vielä päälle muutama kymmenen miljardia varastetun tavaran arvoa sekä rikottua tavaraa. Per vuosi =) Ihanan halpaa. Ei haittaa! JOKU MUU SIIVOO, KORJAA JA MAKSAA!

  Tykkää

 8. Artistii maksaa // 17/11/2017 17:49 // Vastaus

  Kalliita rattopoikia suvakeille ja valtio vielä maksaa. Lemmenkipeiltä eukoilta jää Turkin reissut sun muut, kun ihan kotikulmilta saa sitä samaa lässytystä jolla elähtänyt itsetunto nousee sataan.

  Tykkää

  • jotakihyvääkin // 18/11/2017 07:31 // Vastaus

   Turkin reissut muuttuvat tarpeettomiksi kun rattopojat saapuvat Suomeen.
   No tarpeeton lentely valkovalailla pitkin maailmaa siinä pikkusen vähenee.
   Sehän on taas suuri etu siinä,kun ilmansaasteet pienenevät siltä osin.

   Tykkää

 9. Jarppa // 17/11/2017 18:36 // Vastaus

  Mutta kun svedutkin tienaavat tuolla touhulla, ainakin harvat ja valitut kuten täällä härmässäkin. Sähkö tulee seinästä kuten rahakin, eikös se ole ikäänkuin win win tilanne? Vai mites se nyt menikään?
  Ruotsi on oikeasti tuhon tiellä ja kuten ABBA: n musiikkin tuli muutaman vuoden viiveellä niin sama ralli alkaa täälläkin.
  Toivottavasti Suomalaisilta löytyy enemmän vittumaisuutta ja munaa siinä vaiheessa kun jokainen yö autot palaa ja neekerit riekkuvat kaduilla vittuilemassa ja ammuskelemassa koti-ikävänsä ja rasismin vuoksi.

  Tykkää

 10. Ylikansallinen mokutus rules // 17/11/2017 19:02 // Vastaus

  Entäs sitten kun työtä tekevät loppuvat?

  Tykkää

  • Valtsu // 18/11/2017 11:43 // Vastaus

   Liekö sillä ole merkitystä, vaikka Petter tekisi 24-tuntista päivää, jos lukutaidottomien määrä nousee vähintään kymmenillä tuhansilla vuosittain. Mutta samahan se on, mistä kohtaa pato murtuu, jos se varmuudella murtuu.

   Tykkää

 11. Talvisodanhenki // 17/11/2017 21:05 // Vastaus

  Raha-eliitti eli (((NE))) keräävät rahat itselleen -rotujen sotkemisen lisäksi (((NE))) pumppaavat valkoisten eurooppalaisten omaisuuden taskuihinsa. Kaiken!

  Tykkää

 12. 32 miljardia euroa vuodessa järjetön summa laittaa yksintulleisiin.

  Tykkää

  • Ja kun ne todellisuudessa ei ole mitään lapsia.Partasuu jätkiä ,mutta on neuvottu lapsena esiintyyn niin kohtelu ei kun paranee.

   Tykkää

 13. Kun ruotsalaisten ammattitaitoinen suurten ikäluokkien työvoima siirtyy kohtapuoliin eläkeelle, niin paska osuu tuulettimeen totaalisella tavalla…

  Tykkää

  • -Beowolf- // 18/11/2017 08:37 // Vastaus

   Kun noin tulee eittämättä käymään, meidän on pakko löytää ja saada toinen Eila Kännö hommiin maahanmuuttovirastoon. Muuten tulee lähtö Islantiin tai Karhusaarille – ei hyvä!

   Tykkää

 14. Allu Hukka // 18/11/2017 02:24 // Vastaus

  Mutta tuossa luvussahan on paljon nollia ja nollahan ei ole yhtään mitään. 🙂

  Tykkää

 15. Nimetön // 18/11/2017 09:08 // Vastaus

  Ja tuossa oli pelkästään ”yksintulleiden lapsukaisten” kustannukset. Kelatkaa kuinka paljon rahaa palaa aikuisina tulleisiin, siellä jo asuviin ja siellä asuvien aiheuttamien lieveilmiöiden kustannuksiin? Ei taida edes yksi nolla perään riittää? Jos Ruotsilla menee muka taloudellisesti hyvin tuosta huolimatta, niin miten hyvin niillä menisi ilman noita kustannuksia? Ja kuinka kauan? Kustannukset ovat kumuloituvia, vanhatkin pitää maksaa ja uutta pukkaa koko ajan sisään. Pian Ruotsalaiset huomaavat että puolet valtion budjetista menee ”rikkauden” kustannuksiin…

  Tykkää

 16. Ruotsin valtion budjetti on noin 120 miljardia euroa vuodessa ja siitä nuo ulkomaalaiset vievät jo 50-60 miljardia euroa. Suomen valtion budjetti noin 55 miljardia euroa ja siitä kaikki ulkomaalaiset jotka elävät sosiaalietuuksilla vievät jo yli 11 miljardia euroa vuodessa. Ei kestä pitkään kun Suomessakin kaikkien ulkomaalaisten jotka elävät sosiaalietuuksilla kustannukset nousevat 20-30 miljardiin euroon. Pian Suomessakin on se tilanne jossa puolet kustannuksista menee rikkauden hoitoon mutta yksikään eduskuntapuolue ei perussuomalaisia lukuunottamatta tule tekemään asialle yhtään mitään. Jo nykyinen tilanne jossa valtiomme hukkaa yli 11 miljardia euroa vuodessa rikkauteen on aivan liikaa. Sipilän hallitus tulee kattamaan haittamaahanmuuton jatkuvilla leikkauksilla ja jatkuvilla verojen korottamisella ja valtion lainan ottamisella.

  Tykkää

 17. Suomen turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten kustannukset kasvavat maailman toiseksi nopeimmin heti Ruotsi jälkeen. Noin 600 miljoonalla eurolla joka vuosi. Mikäli tulee yllättäen uusi aalto turvapaikanhakijoita vaikkapa 80 000 -100 000. Nousevat kustannukset heti 4-5 miljardiin euroon.

  Tykkää

  • Esität niin suuria lukemia mamutuksen kustannuksista, että ymmärrät kai lukijoiden haluavan tietää, mistä olet nämä luvut saanut?

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: