Boråsissa poltettiin useita autoja

13

IMG_20171118_224319.png

Boråsin Hässleholmenilla oli iltapäivällä täysi rähinä päällä kun uusruotsalaiset sytyttivät ainakin kuusi autoa palamaan.

Hieman ennen kuutta tulleet ilmoitukset johtivat Bodagatanille ja Våglängdsgatanille, jossa tulessa oli kuusi autoa. Useat autot olivat kaasuautoja ja palokunta joutui yhdessä tapauksessa perääntymään räjähdysvaaran takia.

Poltetut autot ovat terveyskeskuksen ja vanhainkodin käytössä olleita virka-autoja. Silminnäkijöiden mukaan paikalla nähtiin naamioituneita henkilöitä ja alueella haisee bensiini. Ketään ei iltaan mennessä oltu otettu kiinni epäiltynä teoista.

 

Advertisements

13 thoughts on “Boråsissa poltettiin useita autoja

 1. Pystyisköhän Ruotsidemokraatit saamaan jotaki rotia Ruotsiin jos saavat tarpeeksi kannatusta?
  Mikään muu puolue ei ainakaan saa kehareita kuriin,se on jo nähty.

    1. Liian löysä linja ja liikaa yhteyksiä (((erääseen tiettyyn porukkaan))) Vale-oppositio.

     1. Ikävä näin SD:n jäsenä sanoa tätä mutta taidetaan pysyä vain ideologisena puolueena ja
      antaa toisten puolueiden kopioida meidän ideologiaa omaan käyttöönsä ja sillä tavoin nostaa kannatustaan. Ehkä olisi tarve ja aika saada puolueen johtoon agressiivisempi johtaja vaikka Åkesson on puolueen kasvot

      1. Ensin on menestyttävä eduskuntavaaleissa ja saatava vaikutusvaltaa. Jos puolueen johtoon tulisi ”aggressiivisempi johtaja” ennen vaaleja voisi se tietää kannatuksen romahtamista. Ja koska yhteistyökumppaneita ei muista puolueista vielä löydy on pakko jatkaa hissunkissun- linjalla. Ellei sitten kemut keksi jotakin mikä saa maan kuohuksiin. Kemut ovat SDn parhaita vaalityöntekijöitä.

      2. Ei SD ole mikään ratkaisu koska taustalla vaikuttaa (((eräs tietty kansanryhmä))) joka koko ruåtsin kansanvaihdon takaa löytyy -nämä tyypit ostavat jokaisen joka heidän tielleen asettuu ja näin mädättää sisältäpäin jokaisen ryhmän mikä ei sovi agendaan. Vastarintaliike on ruåtsin ainut mahdollisuus nousta jaloilleen -swedupetterit tosin eivät uskalla viimeiseen oljenkorteensa tarttua vaan kuolevat mieluummin nöyryytettynä kansana ja häviävät pois maailmankartalta.

       -Näin tämä menee ruåtsissa ja erittäin todennäköisesti myös täällä suomessa -liian paljon ”kansallismielisiä” jotka kumartavat vihollista ja luulevat että tämä sota voitetaan äänestyslipukkeita täyttelemällä ja tyhjää lässyttämällä. Osa ei edes ymmärrä keitä vastaan tässä pitäisi tapella ja huitovat pelkkää ilmaa…

       -Huonolta näyttää siellä sekä täällä. Turha meidän on tästä karusta todellisuudesta toisillemme valehdella, asiat on kohdattava sellaisena kuin ne ovat.

 2. Noista pitäsi muutama ”hoidella” että nähtäisiin ketä nämä grillaajat ovat. Porukassahan voi osaksi olla vaikka politikkoja, ainakin vieherkommunisti laidan siipeä.

 3. Ja vasemmisto selittelee tuttuun tapaansa: se oli vain vakuutuspetos, vakuutuspetos, vakuutuspetos…

  1. Ei tällaista tapahtunut silloin kun Ruotsi oli vielä sivistysvaltio sanoo:

   Larmtjänstin mukaan puolet on vakuutuspetoksia. Myös matut tekevät vakuutuspetoksia.

 4. Suomessa jopa korkeimmassa valtiojohdossa on henkilöitä, jotka käyvät häkäpönttövoimalla.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.