Mainokset

Päivän rasmuksessa koetaan sympatiaa afgaanimiestä kohtaan, mutta ei tämän myytyä siskoa kohtaan

Mitäpä mieltä ollaan Rasmuksessa Helsinkiläisperheen adoptoiman afgaanimiehen siskon myynnistä, jotta mies pääsi Suomeen.

Ei varmaan tarvi arvata, että siskoa kohtaan ei riitä sympatiaa, mutta miestä kohtaan kyllä.

IMG_20171118_220821

IMG_20171118_220936.png

Mainokset

24 Comments on Päivän rasmuksessa koetaan sympatiaa afgaanimiestä kohtaan, mutta ei tämän myytyä siskoa kohtaan

 1. postimerkki_perseeseen // 18/11/2017 22:51 // Vastaus

  Yritäppä sinä miettiä mitä tuomonen tyyppi siskonsa olinpaikasta piittaa,joka on hänet myynyt saadakseen rahaa matkustaa itse lihapatojen ääreen ikuiselle eläkkeelle .Ensin kai Ruotsiin ja sieltä viellä parempaan paikkaan,eli Suomeen.
  Nuitten huijarien juttuihin uskotte kuin jumalansanaan.Kun niille on opetettu se, mitä pitää kertoa kun saapuvat ( vääräuskoisten ) ääliöiden maihin.

  Tykkää

  • -Beowolf- // 19/11/2017 09:08 // Vastaus

   ^ Juurikin noin. Kyllä näiden tarinoihin pätee sama kuin savolaisen juttuihin:

   ”Viimeistään kolmannen sanan jälkeen kaikki vastuu siirtyy kuulijalle”.

   Tykkää

 2. hurtta // 18/11/2017 22:54 // Vastaus

  On nämä sekaisin.Ihan ok näiden mielestä jos sisko myydään ja maassa maan tavalla.Laittaisiko joku ihan nuo nimet näkyviin ei tuollaisilla mielipiteillä ole mitään yksityisyyden suojaa.Eikös nämä ollut sitoutunut rasismin vastustamiseen ja ihmisten tasa-arvoon,sisko ei sitten ilmeisesti ole A Ihminen B tasa-arvoinen sitten näiden mielestä.Joku rasmuksen sekopäistä voisi vastata tähän kun jatkuvasti luette tätä.

  Tykkää

  • se-siitä-tasaarvosta // 19/11/2017 08:11 // Vastaus

   Ei veikkosten vihreitten kaupunkilais pikkutyttöjen tarvitse vastata vaikeisiin kysymyksiin joita esitetään heidän kehitysmaalais kultamunistaan.Kehitysmaistaan tänne läpsytelleet isis jätkät on paljon tasa-arvoisempia kun kukaan normaali ihminen.

   Tykkää

  • Suomi Finland // 19/11/2017 10:57 // Vastaus

   Näyttää olevan niin, että ’maassa maan tavalla’ koskee vain kehitysmaita. Niitä koskien lausahdus on suorastaan pyhä.

   Mutta annas olla kun täällä yritetään moista sanoa. Sitten se on jo kauheaa razzizzmia ja suomalaisia kotoutetaan uusiksi omaan maahansa.

   Tykkää

 3. Nimetön // 18/11/2017 22:57 // Vastaus

  Suomi voisi alkaa myymään noita RHC:n huoria raiskausleluiksi Afrikkaan.Tai oikeastaan ihan vaan jakamaan niitä sinne vaikka koodaribussilla jos ei muuta.Turhan ulinan heidän puoleltaan voi kuitata jollain: ”Hei yritäpä nyt miettiä miten raskasta tämä läskiperseittenne roudaaminen on ennenkuin alat mustamaalaamaan.”

  Tykkää

 4. Valtsu // 18/11/2017 23:27 // Vastaus

  Mutta mutta… siinä käytettiin ansiokkaasti Maassa maan tavalla -slogania. Suomen osalta se voisi tarkoittaa vaikka viranomaispäätösten kunnioittamista. Tai sitä ettemme hyväksy kannibalismia tai siskojen myymistä, vaikka se jossain olisikin tapana.

  Mutta joo, tunnen useampia näitä Rasmus-tapauksia ja ei heidän kanssaaan ole mitään tehtävissä. Kaikki tarinat uskotaan, kuten Qaderikin osoittaa. Miten voi ylipäätään keskustella ihmisen kanssa, joka uskoo – tai haluaa uskoa – Qaderin vasta täysi-ikäistyneeksi? Suomalainen yhteiskunta on niin suojattu, ettei enää ymmärretä, että ihmiset ovat valmiita mihin tahansa saadakseen osansa sosiaaliturvasta – vaikka joutuisi siskonsa myymään.

  Tykkää

 5. Talvisodanhenki // 18/11/2017 23:55 // Vastaus

  Älä Paavo suotta sumentele kuvia ja nimiä -vihollisen naamat näkyviin vaan reilusti.

  Liked by 1 henkilö

  • orbanisti // 19/11/2017 04:59 // Vastaus

   Minusta nimen ja kuvan julkaisusta ei ole sinänsä hyötyä. Paavon tarkoituksena ei liene ”maalittaa” ketään vaan osoittaa rasmuslaisten vinksahtanut ajatusmaailma. Ihmisillä pitää olla mahdollisuus muuttaa aatettaan niin ettei kuvakaappaukset ja Google vainoa loppuelämän. Poliittiset aktivistit ja toimittajat ovat asia erikseen. Julkisen ryhmän keskustelun voi kyllä linkata ja kukin tekee sitten mitä haluaa, mutta vaihtoehtomedialla on hyvä olla omia periaatteita, kun valtamedia on luopunut puolueettomasta tiedonvälityksestä aikoja sitten.

   Liked by 1 henkilö

   • Nimetön // 19/11/2017 09:11 // Vastaus

    Ei tuo periaate päde väärinajattelevien ihmisten kohdallakaan.Heidän on aika alkaa popsimaan omia lääkkeitään eli nimet esiin vaan ja ”maalittamaan”.Potkut suojatyöpaikoista olisi esim. hyvä alku.

    Tykkää

    • Lopussa paremman ja asiallisemman käytöksen kiitos seisoo.

     Ei pidä tehdä asian tukahduttamisesta liian helppoa esim natsisympatioilla.

     Tai esim tuota ’alaikäistä’ afgaania hoitavan perheen moittimisella. Heidän hyvä työnsä vaikuttaa naivilta, mutta siihen heillä on oikeus. Moni auttaja on jo pyyteettömästi antanut kaikkensa – eikä tuohon sitten seksikommentteja perään

     Tykkää

 6. El Bundhi // 19/11/2017 01:51 // Vastaus

  Ja siskon myynnin jälkeen ketään ei kiinnosta miten siskolla menee? Tuskinpa sisko muutti hienostoalueelle shoppailemaan. Sisko taitaa asua kellarissa jossa 100 vanhaa miestä käy siskoa painamassa per päivä. Siskon ainut seura on omat ulosteet ja se kun aurinko paistaa ovenraosta sata kertaa per päivä. MUT HEI! (olettekos huomanneet että kaikki toimittelijat sanovat noin..) pääasia että 45 vuotias pikkubroidi voi hyvin ja HÄMÄÄ meitä tyhmiä kristittyjä.

  Tykkää

 7. Ei nämä idiootit ole tästä maailmasta. Joku loinen on luikerellut noiden seinähullujen aivoihin.Ja näitä lukkojen taakse kuuluvia mielenterveys tapauksia on pääkaupunkiseudulle keskittynyt melko paljon. On noita tosin VOK paikkakunnillakin, kuten kauhava, mutta harvemmassa kuitenkin.

  Tykkää

 8. Ei tästä kauaa ole,kun suomessa oli sama käytäntö?
  Uskooko noi edes omiin horinoihinsa. Käsittämätöntä saissee.

  Tykkää

  • Valtsu // 19/11/2017 10:30 // Vastaus

   Onhan sitä huutolaislapsia ja vastaavaa ollut – se ei vaan ole syy hyväksyä vastaavaa nykyään.

   Tykkää

  • 80-luvun Antiikin-Suomessa keski-ikäiset äijät möivät pikkusiskonsa seksuaaliorjiksi lähteäkseen itse Irakiin passattaviksi. Miettikää, miten raskasta on tuolloin miehillä ollu, ennen kuin valkopesette ihania suomalaispoikiamme.

   Tykkää

 9. Nimetön // 19/11/2017 11:03 // Vastaus

  Ihmiskauppaan syyllistyneelle löytyy
  sympatiaa! Missä on ihmisten oikeustaju?

  Tykkää

 10. Nimetön // 19/11/2017 11:22 // Vastaus

  Sitten kun nämä veijarit ottavat vaimon suomalaisnaisesta, ja ajan kanssa yrittävät myydä tämänkin, niin mitähän rasmuksessa siitä ajatellaan.
  Tai veijarihan saattaa myydä tyttärensä saadakseen länsiherkkua itselleen, onko siitä mitään rasmusmielipidettä?
  No turhahan sitä on kysyä, ei tietenkään. Täytyyhän veijareiden saada nauttia, naisista ja tytöistä viis.

  Tykkää

 11. Orlo.W // 19/11/2017 12:52 // Vastaus

  MV-lehti voisi julkaista tuon ihan kuvin ja käyttäjätunnuksin niin nähtäisiin ketkä kyseessä.

  Tykkää

 12. JKH1975 // 19/11/2017 16:31 // Vastaus

  Kyllä ne on viisaita siellä Rasmuksessa.

  Tykkää

 13. ruki vehr // 19/11/2017 17:44 // Vastaus

  Veikkaan, että kyseessä ei ollut oman siskon vaan oman lapsen myynti.

  Tykkää

 14. Joe Langley // 19/11/2017 20:07 // Vastaus

  Minkä vitun takia näissä tarinoissa peitellään kuvia ja nimiä? Taitaa olla satu tarinoita.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: