Karlskronan moskeijan minareetista kuului ensimmäinen rukouskutsu

12

Karlskronassa muslimit saivat hiljattain valmiiksi moskeijansa yhteyteen minareetin. Nyt sieltä kaikuu joka perjantai puolenpäivän aikaan rukoushuuto ilmoille.

 

Tällä hetkellä ainakin kaksi moskeijaa heläyttää kauniin joiun ilmoille kutsuen muslimeita rukoilemaan. Fittjan moskeija ja nyt Karlskronan moskeija.

Ruotsin muslimit kertovat Facebook-sivuillaan:

– Olkoot allah suopea ja antakoot rukouskutsun kuulua maailman jokaisessa kaupungissa.

19 thoughts on “Karlskronan moskeijan minareetista kuului ensimmäinen rukouskutsu

  1. Voihan vittu ruattalaaset,te annotta tuonki tapahtua ? Koskahan alkaa meän kylällä aamuviieltä ulina kuulumaan tornista.Tuossahan on kyllä vanha vesitorni käyttämättömänä keskellä kyllää, että verorahoja ei tornin pystyttämisseen tartte panna.

   Tai pankaa vaikka viimiset siemenperunanneki muslimien oikkujen täyttämisseen,minä tästä helvetin kalihfaatista lähen Suomeen.KUTPAI ****

   1. Ei kannata surra rahoja tässä asiassa. Islam leviää myös rahan voimalla, eikä pidä aliarvioida rahanhimoisten päättäjien, toimittajien jne. rahanhimon määrää – se tuntuu sammuttavan itsesuojeluvaiston ja muun moraalin.

    Itse lähetin vinkin SUPOlle ja tutun poliisin kautta paikallispoliisille ja myöhemmin myös muutamille valtamedian toimittajille paljastaen pari muutakin mielenkiintoista tietoa mutta myös sen, että eräs suomalaisen yliopiston hyvässä asemassa ollut opetus- ja tutkimushenkilökunnan jäsen sai miljoonan euron tarjouksen, jos edistäisi ko. oppilaitoksessa muslimien huntujen käyttöä. Hän ei mukaan lähtenyt, koska oman taustansa takia ymmärtää islamin levityksen metodit ja seuraukset. Kyseinen henkilö tuskin on ainut tarjouksen saanut.

    Eikö kukaan ole nähnyt mm. huntujen kauneutta oudosti hehkuttavia länsimaalaisia malleja missään somepostauksessakaan? Minä olen. Ajattelin heti, että tuo mallinkeikka saattaa rahallisesti olla arvaamattoman antoisa…

    Entäs onko kukaan mediasta lukenut suomalaisesta tarjoilijaneitokaisesta, joka sai kaikkien tippien jättipotin joltain arabimaan öljypohatalta? Kyllä nämä rahanlevittäjät tietävät, että Suomessa ei tippiä tarvitse maksaa ja tietävät myös ko. tarjoilijalle kyseisen summan olleen äimistyttävä, josta on pakko puhua eteenpäin jne. Myönteinen matu-suhtautuminen on joskus ostettua…

    Täällä Suomessa nuoret ja tyhmät naiset ”lankeavat ansaan” myös täysin muualla maailmassa tavallisesta herrasmieskulttuurista, eli sellaisesta, että mies maksaa treffeillä kaiken ja pariutuessa mennään romanttisesti naimisiin ja mies lupaa elättää perheensä. Monilla onkin rahaa mutta hakevat silti sossusta kaiken irtoavan. Sossukäynneistä tuskin tyttöystävälle leveillään. Sen sijaan esitellään ökyautoa ja kerrotaan, kuinka hienosti kotipuolessa elellään… ”Muuten kaikki oli niin hyvin mutta sota sotki kaiken…”

    Helsinkiin puuhataan suurmoskeijaa, jonka rahoittaisi täysin ulkomainen taho (jos muistan oikein rahoittaja olisi muslimivaltio Qatar). Suomessa pitkään asunut iranilaissyntyinen asiantuntija varoittaa huolimasta tällaisia rahoituksia tai antamasta rakennuslupaa sille muutenkaan. Hänen mukaansa juuri näihin tulee samojen rahoitustahojen kouluttama ja kustantama imaami, joka erittäin usein paljastuu jihadistiksi ja jihadismin levittäjäksi.

    1. Arvatkaa, miten vinkkiini suhtauduttiin?

     Kaveripoliisi jutusteli asiallisesti ja oli kiinnostunut, koska tietää, etten harrasta paskanpuhumista enkä kuvittele omiani. SUPO oli tietysti hys-hys, kuten aina.

     Toimittajat eivät vastanneet enkä halunnutkaan heidän paljastavan juuri ko. juttua vaan tutkivan ilmiötä. Mitään ei tuntunut tapahtuvan mutta pitkän ajan kuluttua YLE sentään lähetti Ulkolinjassaan Sharia-lakia Tanskassa käsittelevän paljastusohjelman.

     1. Niin ja vielä tietoisku, ehkä Ruotsissa asuville suomalaisille ei ole tullut tietoon, mutta luultavasti kuntavaalien kanssa samanaikaisen Helsingin pormestarikisan takia Helsingissä kuntavaalien ylivoimainen ääniharava oli Kokoomuksen Jan Vapaavuori – tasan ainut pormestariehdokas, joka lupasi vastustaa suurmoskeijan rakentamista kaikin keinoin.

  2. Jos eivät ruotsalaiset itse tornia ole maksaneet niin taatusti kuitenkin joutuvat maksamaan vartijan sitä vartioimaan ettei vaan kukaan pääse poksauttamaan tai tuhrimaan.

 1. Hyvin mielenkiintoinen asia tämä islamin väkisin tuominen Ruotsiin ja Eurooppaan.

  Täällä on tähän saakka ollut vallalla selkeä halu, katolisissakin maissa osalla väestöä, erottaa kirkko ja valtio kokonaan toistaan ja muuttaa uskonnolliset yhteisöt täysin valtiosta erilleen.
  Nyt kuitenkin ollaan tuomassa vanhanaikaista ideologiaa jossa nimenomaan uskonnolliset elementit ja yhteiskunnallinen toiminta on yhdistetty yhdeksi ainoaksi toimintamalliksi.
  Ideologiaa, jossa ihmisen jokaista, aina kammaria myöten, toimintaa säädellään pilkuntarkaisti ideologiassa. Jopa sitä mitä saa kuvata, siis piirtää, lausua tai laulaa tai soittaa.

  Olemme siis palaamassa takaisin totaaliseen ns. patriarkaaliseen aikaan ja samalla siirtymässä natsistiseen / kommunistiseen yhteiskuntaan jossa yhteiskunnan johtajat päättivät ja määräsivät kaikesta mitä sai tai ei saanut tehdä. Ja nämä päätökset eivät perustu mihinkään selkeään lakiin vaan ne ovat aina tulkintoja päättäjän henkilkohtaisen mielen mukaan.

  1. Tämä on vähän tällainen ruotsalainen versio Troijan-hevosesta: tulijat eivät hirveästi edes pyri peittelemään ruotsalaisten ja demokratian halveksuntaansa, tasa-arvon ja elättäjien päälle lähinnä räitään, mutta ruotsalaiset kutsuvat valloittajia vain lisää ja tällaisen huutotolpan saa ilman muuta pystyttää.

 2. Siinähän heräävät aamulla moiseen ulinaan vittu jos tulee stadiin niin huhhuh ei kyllä kannata omistaa asuntoa läheltäkään.

 3. Oikeaoppiset feministit näkevät tässä varmaan paheksuttavan fallossymbolin, me muut kuulosuojainten paisuvan markkinaraon.

 4. Perseestähän tuo on, mutta… No, ainakin ruotsalaiset naiset ovat nyt onnellisia.

 5. Vaikka tuo jollotus koskeekin vain perjantaita, niin aika pian tullaan näkemään, että ählämit rupee kailottaan muulloinkin, sillä he tietävät, ettei ruotsalainen yhteiskunta sitä ala kieltämään.

  Uskomatonta pelkuruutta, ettei yksikään merkittävä akateemikko uskalla avata suutaan ja kertoa, mitä islamisaatio käytännössä tulee merkitsemään.

 6. Ruotsin kaksinaamaiset poliitikot sallivat toisella kädellä moskeijoiden ja minareettien pystyttämisen ja toisella kädellä mikrofonien asentamisen kehitysmaalähiöön tai poliisin juoksemaan veronmaksajien turvana lenkkipolulla. Logiikka?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.