Skip to content
Mainokset

Boråsin lauantaisten autopalojen kerrotaan olleen kosto poliisille

654a4258-6dab-4d65-a12e-3cd8c86d3aa9

Jälki Boråsissa oli karunpuoleista.

Boråsissa poltettiin lauantai-illan aikana toistakymmentä autoa. Aiemmin kerrottiin, että terveyskeskuksen ja vanhainkodin pihalla poltettiin kuusi autoa, mutta nyt asian todellinen tila on hieman valottunut.

Ensimmäiset autot siis poltettiin Bodan terveyskeskuksen kupeessa noin 17.45 aikaan. Kaikki autot olivat kaupungin virka-autoja. Palossa sytytettiin seitsemän autoa tuleen. Koska kaikki autot olivat kaasuautoja, joutui palolaitos toimimaan erityisellä tavalla räjhdysriskin ollessa suuri. Kaikki autot olivat parkeerattu vierekkäin.

Viereisen vanhainkodin pihalla oli sytytetty myös ainakin yksi auto tuleen. Vanhustentalo evakuoitiin, koska palavan auton savunmuodostus toi paljon savua kiinteistön sisätiloihin.

Vähän klo 21.00 jälkeen tuikattiin lisää autoja. Ekarängin koulun pihalla sytytettiin ainakin 6-7 autoa tuleen. Koulu sijaitsee noin 300 metrin päästä terveyskeskuksesta, joten poliisin mukaan teoilla on yhteyksiä.

Samalla alueella joutui toinen vanhainkoti kivityksen kohteeksi. Muutama kivi oli heitetty vanhainkodin sisäänkäynnin oven ikkunan läpi sisälle. Kukaan ei kuitenkaan ollut huomannut tapahtumaa kuin vasta jälkikäteen.

Mistäpä sitten yhtäkkiä tuollainen mötäkkä?

Uusruotsalaiset pikkugangsterit olivat suuttuneita poliisisedille. Uusruotsalaisen gangstakunniaa oli loukattu verisellä tavalla. Nimittäin kävi niin, että poliisisedät olivat ottaneet kiinni hetkeksi erään uusruotsalaisen gangsterin, mutta päästivät tämän hetkeä myöhemmin vapaaksi. Vapaaksi pääsy toteutettiin vieraan vihollisjengin alueella. Poliisit siis kiusaa tehdäkseen potkivat gangsterin pois auton kyydistä vihollisjengin alueella. Tästä suuttuneena gangsterin brushat (veljet) kostivat poliisille polttamalla terveyskeskuksen ja koulun virka-autoja ja tyhjentämällä vanhainkodin savunmuodostuksen takia.

Mainokset

6 Comments »

  1. Ojjj kuinka jätterassismus poliisilta kun ei ole tiedostanut parempien ihmisten rikkaamman kulttuurin kiihoittavia vivahteita ja on siten pakottanut heidät epätoivoisiin tekoihin rasismin vastustamisessa.Poliisille pitäisi ehdottomasti saada partioihin mukaan 3:s henkilö joka toimisi kulttuuridialogin merkeissä valvovana ihmisoikeusasiantuntijana ja ylimpänä auktoriteettina sen toiminnassa puna-armeijan kansankomissaarien malliin.Asiantuntijat olisi luonnollisesti tärkeää saada edistyksellisemmistä kulttuureista ja tehtävään sopivat henkilöt valitsisi sopiva älykäs,objektiivinen ja hyvä ihminen kuten vaikkapa joku Ruotsin oma Jari Taponen.

    Tykkää

  2. Aika paha. Kohta alkaa suvakeilta loppumaan iltasadut kesken, kun puolustelevat matuja. Olisi mielenkiintoista tietää, miten Ruotsin lehdistö on tapahtumaa analysoinut 🙂

    Tykkää

  3. 14 tuhottua autoa? Halpa hinta rasistisesta provokaatiosta. Poliisi koittaa sabotoida ihannepoikien kotoutumisen alkutekijöihinsä, kuvottavaa.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: