Botkyrkassa räjätytettiin rivitalon julkisivu

12

Kuvakaappaus 2017-11-20 09-30-28

Botkyrkassa Tukholman eteläpuolella täjäytettiin rivitalon ulko-ovi ja puolet talon julkisivusta sunnuntai-iltana. Klo 20.50 aikaan tapahtunut räjähdys Albyn ongelmalähiössä vaikuttaa olleen todistajan murhayritys rikosasiassa.

Henkilövahinkoja ei sattunut, mutta materiaaliset vahingot olivat suuria, sillä talon rakenteet rikkoontuivat pahasti. Poliisin pommiryhmä tutki illalla ja yöllä aluetta tarkaan, mutta toista pommia ei löytynyt.

Eri tietojen mukaan talossa asunut henkilö työskentelee vartijana ja oli todistajana rikosasiassa. Todistajaa oli uhkailtu jo aiemminkin ja nyt tarkoituksena oli luultavasti hiljentää todistaja kokonaan. Poliisi ei aamuun mennessä ollut ottanut ketään kiinni teoista, mutta etsintäkuulutti miehen, jolla on yhteyksiä rikollisjengiin, jonka jäseniä epäillään kymmenistä pahoinpitelyistä.

Advertisements

5 thoughts on “Botkyrkassa räjätytettiin rivitalon julkisivu

  1. Entinen mokuttaja-työkaverini asuu tuolla alueella ja on aina vihainen kun kysyn mitä sinne kuuluu. Ei siksi että kysyn kuulumisia vaan siksi että alueesta ei saa sanoa mitään pahaa ettei vaan totuus ryöpsähdä silmille. No, nyt ryöpsähti. Aikoinaan tuttuni oli tuolla alueella töissä ja kertoi miten ikkunan alla makasi aamulla töihin tullessa kuoliaaksi ammuttu mies. Ei kauhean kivaa.

  2. Näin se sananvapaus viedään, eli tapetaan todistajat. Rikolliset siis jatkavat siitä, mistä valtio on aloittanut.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.