Husbyn moskeijassa vierailee taas kaksi äärimuslimia

13

Husbyn moskeijassa tapahtuu. Paikalle on kutsuttu lähiviikkojen ajaksi puhumaan kaksi tunnettua imaamia, Imam Moosa Assal ja Imam Abdulwadud. Muuten hyvä ja hieno ajatus, mutta kukaan länsimainen ihminen ei halua näitä miehiä kotinurkilleen puhumaan.

15043615_333265570373721_761841578137354240_n
Moosa Assal

Moosa Assalia on ylistetty Ruotsin valtamediassa viimeksi viime kesänä kun hän yritti saada jalansijaa Järvan alueella eräänlaisena sovittelijana. Hän yritti lanseerata itselleen imaamin maineen, joka palautti rauhan. Noh, Rinkebyn ja Tenstan gangstereille huumesota on todellista ja imaami sai jatkaa omissa puuhasteluissaan. Rauhaa ei tullut ja imaamin oma islamilaisen järjestyksenpitäjän rooli ei tuolloin vielä onnistunut.

Sen sijaan Assalin tausta on hyyvinkin mielenkiintoinen. Hän on opiskellut Saudi-Arabiassa Medinassa salafistisessa ”yliopistossa”, joka on eräänlainen imaamitehdas. Yliopisto heittomerkeissä, sillä opinahjolla ei ole mitään tekemistä esimerkiksi luonnontieteiden kanssa vaan se on puhdas propagandalaitos. Siellä nuoria muslimimiehiä opetetaan salafistiseen oikeinajatteluun ja toisaalta lojaaliutta Saudi-Arabian hallitusta kohtaan.

Salafististisessä islamin suuntauksessa on hyvin tiukat normit ja säännöt oikeaoppiselle islamille. Salafistit kuvittelevat olevansa ainoita oikeita muslimeja ja he uskovat siihen, että mitä tarkemmin seuraa profeetta Muhammadin jalanjälkiä, sitä oikeampi muslimi on. Salafistit ovat islamin kahden suuntauksen toisen ääripään edustajia, eli sunneja. He uskovat, että muslimeilla ja ei-muslimeilla on eri oikeudet ja heidän suurin uskonsa ja päämääränsä on sharia-lain voimaansaattaminen. Lisäksi jihad eli pyhä sota on korkealla heidän arvostuksissaan.

Shiia-muslimeja salafistit vihaavat kuin ruttoa. Shiiat ovat heille sekasikiöitä, kuten juutalaiset. Koko jengin tavoite on perustaa – sinne missä ikinä ovatkaan – sharia-lain alainen kalifaatti kuten koraanissa sanotaan. Lisäksi hän puhuu nuorille suunnatuissa puheissaan halveksivaan sävyyn ”svenne-kulttuurin” omaksumisesta, ts. kaikki, mikä tulee ruotsalaisen kulttuurin suunnalta on halveksittavaa.

 

141234d8-5343-430f-85b5-810e5458ff58 (1)
Imaami Abdulwadud

Imaami Abdulwadud ja imaami Moosa Assal ova kaveruksia. Abdulwadud on opiskellut samassa medinalaisessa ”yliopistossa”. Hän tuli tunnetuksi Ruotsissa vuonna 2012 Uppdrag granskning-ohjelman tiimioilta  (vrt. esim MOT) kun hän kehoitti muslimivaimoja antamaan miehilleen anteeksi, jos nämä pahoinpitelivät heitä. Poliisia ei saanut missään nimessä sekoittaa asiaan.

Abdulwadud ajattelee siis sammoin kuin uskonveljensä; shiita ja muut vääräuskoiset ovat luopioita ja epäsikiöitä.

On myös mielenkiintoista, että molemmat herrat aina kun avaavat suunsa, puhuvat islamfobiasta. Mutta ei tarvi kuin kuunnella imaamien puheita Youtubesta ja heidän lausuntojaa shiioista ja muista vääräuskoisista niin islamfobia saa hyvin mielenkiintoisia piirteitä. Eräässä saarnassaan ”Totuus shiioista” Assal saarnaa kuinka shiialaisuus on juutalaisten salaliitto sunneja vastaan. Juutalaiset teeskentelivät olevansa muslimeja, koska halusivat tuhota islamin sisältäpäin. Hän kuitenkin kertoo, juutalaiset ja muut vääräuskoiset eivät voi tuhota islamia sisältäpäin. Siksi juutalaiset teeskentelivät muslimeja. Lisäksi hän kertoo, että shiiat ovat vaarallisia ja likaisia ihmisiä ja sunnin ei pidä olla heidän kanssa missään tekemisissä.

Jos tällaisia saarnoja annetaan saarnata ihan vapaasti kenenkään puuttumatta niihin, ei silloin voida puhua mistään muusta kuin vapaaehtoisesta islamisaation edistämisestä.

Advertisements

5 thoughts on “Husbyn moskeijassa vierailee taas kaksi äärimuslimia

  1. Valtion avustukset on otettava pois moskeijoilta ja nämä, jotka kutsuvat vihasaarnaajia, pitää heti poliisi-ilmoittaa kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Moskeijoita on pidettävä silmällä ja vihapuheesta lappu luukulle ja moskeija kiinni. Pitää olla nollatoleranssi, ei meidän tarvitse tällaista sietää omassa maassamme. Älkää äänestäkö ehdokkaita jotka sallivat moskeijarakentamisen ja vihasaarnauksen.

  2. Miksi ihmeessä tällaista pitää ylläpitää meidän maassamme? Eihän tämä kuulu eikä sovi tänne mitenkään. Joka haluaa olla muslimi muuttakoon muslimimaahan.

  3. Husbyy on hieno paikka husbyyssä saarnataan husbyyssä vietät vaikka loppu elämän lokoisan.

  4. Ja näitä oikeita vihapuhujia ei sitten millään muotoa rangaista tai estetä vihapuhumasta. Sen sijaan kanta-asukkeja vainotaan, jos he tuovat näiden vihapuhujien puheita tai vihapuhujia julkisuuteen. Ennustan, että Ruotsi romahtaa sisäisesti 25 vuodessa, mutta sitä ennen Suomi on liitetty Ruotsin kanssa puolustusyhteistyöhön ja saamme sitten taas sotia Ruotsin sodat ja siivota diskuteeraajien sotkut.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.